Scrisoare deschisă - respectarea drepturilor omului în Turcia

Quoted post


Musafir

#6

2016-07-17 12:47

Democraţia este inexistentă într-un stat în care nu există justiţie sau aceasta este pusă în slujba politicului. Colegi de ai mei din Turica sunt arestaţi sau demişi pentru simpla vină de a fi judecători. Aşa ceva este inacceptabil!

Raspunsuri


Musafir

#68 Re:

2016-07-18 14:25:16

#6: -  

Cum poti sa te pronunti cand nu cunosti nimic din ceea ce au faptuit acei judecatori, mai ales ca nu exista comunicate oficiale si reactii ale principalelor state ale lumii, oficial? Va pronuntati dupa parerile voastre ca si-n instante sau conform sumelor bagate in buzunar?

Colegii judecatori din Romania au participat la cel mai mare jaf de cand exista Romania. Cei care au venit pe tancurile rusesti in 1945 au instalat odata cu mujicii (saraciile si analfabetii) Romaniei, si judecatorii dintre ei, multe creaturi care le mostenesc caracterul si astazi.  Acesti judecatori au condamnat la moarte, deportare, etc. ca dupa 1990 "aceiasi" judecatori, nemurile si motenitorii celor dintai, sa inlesneasca jaful, a doua oara a proprietarilor din 1945-1963, apoi a bunurilor publice si de stat. Au inceput jaful mai intai ca beneficiari pe listele caritasurilor, si au ajuns astazi ca un judecator sau doi sa emita sentinte legi, etc. Socoteala instoriei va veni si pentru acestia odata !

"Democraţia este inexistentă într-un stat în care nu există justiţie sau aceasta este pusă în slujba politicului. Colegi de ai mei din Turica sunt arestaţi sau demişi pentru simpla vină de a fi judecători. Aşa ceva este inacceptabil!"

Acesta fraza este o fraza sterotip, construita de persoane care nu au de aface cu umanismul, dreptatea, adevarul si drepturile omului. 

marvidiss

#72 Re:

2016-07-18 15:10:26

#6: -  Judecatori ai spus ??? Ce faceti voi,judecatorii ptr.apararea drepturilor constitutionale ale omului ??? Stiti voi,continutul art. 47 din Constitutia Romaniei ??? Unde e democratia in Romania ? Unde e statul de drept in cazul de SCLAVAGISM de la Berevoiesti ??Unde e statul de drept in capitalism ????