Scrisoare deschisă - respectarea drepturilor omului în Turcia


Musafir

#51

2016-07-18 08:00

Deoarece am trait in Romania de dupa 23.08.1944, cand borfasii au ajuns generali si judecatori, iar cei in functie au fost lichidati. Pentruca puscariasii lideri politici, milionari si gangsteri de azi vor sa iasa din puscarii facand schimb cu cei care i-au judecat si condamnat. Pentruca ”Poporul” alege hoti primari si parlamentari, prostit de televiziunile mafiotilor.!

Musafir

#52

2016-07-18 08:06

Asa am considerat ca este potrivit.

Musafir

#53

2016-07-18 08:27

consider ca ce se intampla in turcia este un atac la adresa democratiei ,care nu are precedent in europa.

Musafir

#54

2016-07-18 09:15

Radicalizarea islamista a Turciei este un pericol imens pt Europa
Florin

#55 ATENTIE! Petitia apartine organizatiilor SOROSISTE- comuniste si antihriste !

2016-07-18 09:29

ORGANIZATILE SOROSISTE au facut aceasta mizerie, iar multi romani de buna credinta au cazut, din pacate, victime!

AVETI IN VEDERE CA CEI CARE AU PROPUS mizeria aceasta, SUNT ANARHISTI cu principii socialit-comuniste, apropiati ai Facultatii Municitoresti (azi SNSPA), infintata de criminala Ana Pauker.

In plus, in Turcia, a avut loc o lovitura de stat !!!.....Noi am trecut printr-o lovitura de stat in 1989......Nu-i nimic altceva. Momentan, populatia este cu Erdogan si au TOATE motivele, isi iubeste tara si istoria ei ! a ridicat economia Turciei in ultimii 15 ani, la cote FABULOASE...vedeti cifrele (cresteri si de 12%).....cu MULT si peste ale Chinei si care au si o economie controlata.

Dragi romani, NU va lasati folositi de organizatile SOROSISTE prezente si in tara noastra......folosesc cuvinte, gen DEMOCRATIE, dar ei sunt comunisti/antihristi !....Nu uitati ca DEMOCRATIE= VOINTA POPORULUI, A MAJORITATII !...PUNCT!....DEMOS= POPOR+ KRATOS= PUTERE !....

academicfrog

#56 Re:

2016-07-18 10:19

#1: -   Recep Erdogan a premeditat puciul și a fost avertizat de atacul avionului F-16 de un serviciu de spionaj străin, mințind că e gata să moară! E evident că a violat grav drepturile omului: de la instigarea și provocarea de crime colective la umiirea gravă fizică și morală, la arestarea abuzivă a mii de oameni care nu au aceeași opțiune politică și de viață etc. Drepturile omului sunt universale, iar Turcia a semnat angajamente oficiale și tratate solide că va respecta drepturile omului, inclusiv dreptul la viață, libertate politică democratică, dreptul la protest, fidelitate și onoare față de documentele care le apără (Carta ONU, tratatele UE, NATO etc.)

academicfrog

#57

2016-07-18 10:21

Recep Erdogan a premeditat puciul și a fost avertizat de atacul avionului F-16 de un serviciu de spionaj străin, mințind că e gata să moară! E evident că a violat grav drepturile omului: de la instigarea și provocarea de crime colective la umiirea gravă fizică și morală, la arestarea abuzivă a mii de oameni care nu au aceeași opțiune politică și de viață etc. Drepturile omului sunt universale, iar Turcia a semnat angajamente oficiale și tratate solide că va respecta drepturile omului, inclusiv dreptul la viață, libertate politică democratică, dreptul la protest, fidelitate și onoare față de documentele care le apără (Carta ONU, tratatele UE, NATO etc.)

Lona

#58 Re:

2016-07-18 10:39

#2: -  

Atentie! Curatati Corpul Judecatoarelor din Romania!

Cum de este posibil sa fim prostiti in asa hal? Din 1990 si pana astazi, 2016, majoritatea judecatoarelor din Corpul Judecatorilor, judecatoare promovate de toate partidele, au participat la Marele Jaf al Romaniei! Aceste judecatoare au dat sentinte de jaf favorabile pentru structurilor mafiote din: 

- Primarii. Structuri mafiote interpartinice, locale, care au in componenta interlopi oficiali care se rotesc intre ei. Sute de mii de familii nu si-au putut revendica proprietatile, daca nu au fost de acord cu procentul cuvenit primarilor care a mers pana la 80/100, primari care la randul lor pe diferite cai au dat procente judecatoarelor. O judecatoare a ajuns pana acolo incat a dat un sat intreg cu tot cu locuinte satenilor. Terenuri industriale, parcuri, domenii publice, au ajuns cu ajutorul unor astfel de judecatoare in mana samasarilor, interlopilor, politicienilor, etc. Multe tunuri de multe miliarde de euro sau dat cu ajutorul sentintelor date de asemenea judecatoare.

 - Prefecturi. Prefectii si consilierii din prefecturi au luat la fel procentaje. Cine nu a fost de acord sa dea asemenea procentaje, a fost trimis in instanta de judecata unde incregaturile mafiote functionau si mai functioneaza, primar-prefect-director oficiu judetean sau municipal de cadastru si judecatoare, structuri piramidale constituite pe cai de atac in grup mafiot. Primarul propune, prefectul aproba dreptul iar oficiul de cadastru intabuleaza si emite titlul de proprietate. Cei care nu au fost de acord cu procentul sau nu au prezentat incredere, au fost trimisi la structura mafiota din instante.  Iata o structura de acet tip care functioneaza si astazi:

 Prefectul Judetului Ilfov, judet care inconjoara municipiul Bucuresti, arie cu cele mai scumpe terenuri din Romania, este Petcu Adrian. Acesta este de acord sau nu cu reconstituirea dreptului la proprietate in baza legilor proprietatii, ultima fiind Legea 165/2013. Daca acest prefect, inginer agricol, nu vrea sa ti se retrocedeze dreptul furat, va trebui sa te adresezi instantei, adica la judecatoria Buftea si Tribunalul Buftea. Presedinta Judecatoriei Buftea a fost sotia acestuia, judecator Petcu Roxana Ioana, actualmente Presedinta Tribunalului Ilfov.

Prefectul Petcu Adrian a fost numit de catre Victor Ponta la propunerea baronilor de Ilfov, Florentin Pandele si Gabriela Firea, finii lui Gigi Becali (un hot de terenuri) oras Voluntari-Pipera, oras lipit de Bucuresti, cu cele mai scumpe terenri. Ce sanse are un cetatean din Ilfov ca sa isi dobandeasca un drept, daca respectivul cetatean nu indoaie spinarea si procentajul in fata anumitor primari, mai ales daca ar fi cazul ca cel din Voluntari, adica Pandele?  Barolul Pandele il are pe Petcu Adrian iar acesta o are pe sotia sa Petcu Roxana Adriana, Presedinta Tribunalului Ilfov. Ce sanse are in instante acel cetatean?

Jos cu grupurile mafiote din Romania:Primari-Prefecturi-OCPI-judecatoare din instante. Curatati Corpul Judectorilor!

 

Noi românii, mai ales cei din privat, ne-am săturat! Jos Statul Mafiot!  

Vrem pentru primari şi decidenţii politici, introducerea de penalităţi şi răspunderi concrete, incriminari civile şi penale clare şi aspre, răspundere materială dar şi recompense conform activităţii, la fel pentru cei care activează sub incidenţa legilor:  

- Legea Administratie Publice Locale nr. 215/2001

- Legea Statututului Functionarului Public nr. 188/1999

- Legea prinvind Institutia Prefectului nr. 340/2004

- Legea privind statutul judecatorilor si procurorilor Legea 303/2004 si 317/2004 Corpul Judecătorilor trebuie curăţat. De-a lungul a 26 de ani acest corp prin sentinţele date a înlesnit jaful public şi privat!    

- Cerem urgent modificarea Legii nr. 115/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice.  Alegeri in doua tururi. Nimeni sa nu mai poata fi ales succesiv mai mult de doua mandate, primari, consilieri, presedinti de consilii judetene, senatori, deputati. Ei au format deaja structuri teritoriale in care se rotesc grupuri mafiote.  

“DNA-ul a calculat că numai șpăgile identificate și trimise în judecată anul trecut fac cât efortul statului pentru programul național de autostrăzi în 2016, 2017 și 2018. Trei ani de autostrăzi într-un singur an de șpăgi – 2015. Este vorba însă doar de cele prinse, documentate și trimise în judecată de către DNA. “  

 

Continuare … http://www.europafm.ro/coruptie-si-anticoruptie/    


Musafir

#59

2016-07-18 11:01

Islamismul manifest si caracterul vindicativ al actiunilor intreprinse de Erdogan erodeaza bazele statului laic turc secular si deschid calea catre haos si violenta in regiune. Coruptia instituita si legalizata de acest regim a creat o noua clasa de oligarhi.

Musafir

#60

2016-07-18 11:15

Stabilitatea si democratizarea Turciei in spiritul laic al lui Ataturk este esentiala pentru o foarte intinsa arie geografica. Iar pentru Romania este vitala!!!

Musafir

#61

2016-07-18 11:29

Sunt de acord cu valabilitatea principiilor enuntate in document.

Musafir

#62

2016-07-18 11:42

pentru respectarea drepturilor omului in Turcia
Romania

#63 Atentie judecatori din Romania!

2016-07-18 11:55

Unele moldovencele au invadat justitia iar Elena Udrea din Plescoi si Gabriela Firea din Bacau, politicul, moldovence ... din pacate nu tocmai cele mai tari la cinste! Altele au invadat administratia locala si centrala a statului roman, altele centurile marilor capitale ... Saracia si Wc-ul din porumb a trebuit sa distruga si sa duca la jefuirea Romaniei din 1990 si pana astazi?

Pagina de facebook al judecatoarei Dana Garbovan!
 
 
Octavian Todiras Cine este Victoria Stoiciu?
 
 
 Dana Girbovan o colega din societatea civila, UNJR se alatura petitiei. Toate initiativele prin care se atrage atentia asupra situatiei din Turcia, prin care aratam ca ne pasa sunt binevenite. Tacerea si indiferenta sunt cele mai proaste optiuni.
 
 Ligia Nistor Semnat
 
 Octavian Todiras  Am verificat-o. E moldoveanca, semnez. :)
 

Lovitura de Stat din Turcia trebuie sa dea de gandit celor care conduc un stat, armata, politicieni, inalti functionari de stat si judecatori. Oricand o asemenea lovitura de stat, revolta, revolutie, etc. poate avea loc si in Romania cu caracteristici specifice romanilor, poate mult mai brutale ca in Turcia. Consider ca pana in anul 2025 este posibila o revolutie, etc. generala occidentala in Europa care va cuprinde si Romania!

Judectorii din Romania trebuie sa-si indrepte coloana si sa judece drept. Este necesara urgent curatirea justitiei si emisa legea raspunderii materiale pentru toate categoriile de salariati ai statului, de la primar la judecator!  

Save

Save


Musafir

#64

2016-07-18 13:03

Traim vremuri grele,cred ca totul e curent acordul marilor puteri!

Musafir

#65

2016-07-18 13:11

Apreciez că este inadmisibil, că într-o țară membră
NATO, să nu fie respectate drepturile omului și independența justiției.

Musafir

#66

2016-07-18 13:50

pentru ca trebuie

Musafir

#67

2016-07-18 14:12

Fara democratie ne ia pe toti mama dracului!

Musafir

#68 Re:

2016-07-18 14:25

#6: -  

Cum poti sa te pronunti cand nu cunosti nimic din ceea ce au faptuit acei judecatori, mai ales ca nu exista comunicate oficiale si reactii ale principalelor state ale lumii, oficial? Va pronuntati dupa parerile voastre ca si-n instante sau conform sumelor bagate in buzunar?

Colegii judecatori din Romania au participat la cel mai mare jaf de cand exista Romania. Cei care au venit pe tancurile rusesti in 1945 au instalat odata cu mujicii (saraciile si analfabetii) Romaniei, si judecatorii dintre ei, multe creaturi care le mostenesc caracterul si astazi.  Acesti judecatori au condamnat la moarte, deportare, etc. ca dupa 1990 "aceiasi" judecatori, nemurile si motenitorii celor dintai, sa inlesneasca jaful, a doua oara a proprietarilor din 1945-1963, apoi a bunurilor publice si de stat. Au inceput jaful mai intai ca beneficiari pe listele caritasurilor, si au ajuns astazi ca un judecator sau doi sa emita sentinte legi, etc. Socoteala instoriei va veni si pentru acestia odata !

"Democraţia este inexistentă într-un stat în care nu există justiţie sau aceasta este pusă în slujba politicului. Colegi de ai mei din Turica sunt arestaţi sau demişi pentru simpla vină de a fi judecători. Aşa ceva este inacceptabil!"

Acesta fraza este o fraza sterotip, construita de persoane care nu au de aface cu umanismul, dreptatea, adevarul si drepturile omului. 


Musafir

#69

2016-07-18 14:36

Deoarece e nevoie ca drepturile omului sa fie respectate de catre Turcia dupa aceste evenimente, pentru a nu se folosi pedeapsa capital asupra arestatilor si pentru a se asigura ca Turcia sa fie democratica si sa nu devina totalitara.
Multumesc
P.S. Sint cetateanca romana

Musafir

#70

2016-07-18 14:43

Sunt satul de panarama asta cu dictatori , islam , teroristi , inversunarea impotriva Rusiei ( unde 2 se lupta al treilea castiga ). Credeau ca ne-au "facut" dar nu suntem prostii lor. Jos Mafia terorista !!!
Sa ma kak in mufa aia de tampax ce ai

#71 Re: ATENTIE! Petitia apartine organizatiilor SOROSISTE- comuniste si antihriste !

2016-07-18 14:47

marvidiss

#72 Re:

2016-07-18 15:10

#6: -  Judecatori ai spus ??? Ce faceti voi,judecatorii ptr.apararea drepturilor constitutionale ale omului ??? Stiti voi,continutul art. 47 din Constitutia Romaniei ??? Unde e democratia in Romania ? Unde e statul de drept in cazul de SCLAVAGISM de la Berevoiesti ??Unde e statul de drept in capitalism ????

 

 

marvidiss

#73 Re: Re: ATENTIE! Petitia apartine organizatiilor SOROSISTE- comuniste si antihriste !

2016-07-18 15:18

#71: Sa ma kak in mufa aia de tampax ce ai - Re: ATENTIE! Petitia apartine organizatiilor SOROSISTE- comuniste si antihriste ! 

 E distrus cu capul,saracul !!! Da !! Petitia e propaganda de ... maro !!! Dar nu pt. ca ar fi comunisti sau anarhisti.Ci pt. ca sunt manipulatori in favoarea sistemului Mafiot Globalist CAPITALIST !!!SECURISTI !!! Care tremura la gandul ca Turcia va iesi din gheara Iluminattilor;din UE si NATO.SI daca Turcia iese....la revedere sclavagism !!!! Europa se va elibera !!!


Musafir

#74

2016-07-18 18:27

Drepturile omului sunt universale, nu au granite. Umanitatea este calitatea care ne apropie ca natiuni si ne ajuta sa mergem mai departe ca planeta.

Musafir

#75

2016-07-18 18:43

Din solidaritate cu oameni ca și mine lipsiți însă de multe din drepturile de care eu mă bucur. Și pentru că orice derapaj antidemocratic, mai ales într-o țară-partener, membru important al unei puternice alianțe militare și „tampon” între democrațiile europene și amenințările teroriste, se va repercuta negativ, mai devreme sau mai târziu, asupra tuturor democrațiilor - cel puțin - europene.