Scrisoare deschisă - respectarea drepturilor omului în Turcia

Quoted post


Musafir

#2

2016-07-17 12:05

Statul de drept nu exista acum in Turcia controlată de președintele Erdogan!

Raspunsuri

securistul democrat

#29 Re: aha

2016-07-17 17:48:07

#2: -  

 Las ca exista in Colonia sclavagista corporatist-securista Romania democratie :))))

Dupa ce ca suntem sclavii de ultim rang pentru toti securistii si mafiile corporatiste mai facem si gura mare ca la altii nu e democratie.

Mai are si penibilul limitele sale dar unii dintre noi sunt fara limita !!!

Lona

#58 Re:

2016-07-18 10:39:05

#2: -  

Atentie! Curatati Corpul Judecatoarelor din Romania!

Cum de este posibil sa fim prostiti in asa hal? Din 1990 si pana astazi, 2016, majoritatea judecatoarelor din Corpul Judecatorilor, judecatoare promovate de toate partidele, au participat la Marele Jaf al Romaniei! Aceste judecatoare au dat sentinte de jaf favorabile pentru structurilor mafiote din: 

- Primarii. Structuri mafiote interpartinice, locale, care au in componenta interlopi oficiali care se rotesc intre ei. Sute de mii de familii nu si-au putut revendica proprietatile, daca nu au fost de acord cu procentul cuvenit primarilor care a mers pana la 80/100, primari care la randul lor pe diferite cai au dat procente judecatoarelor. O judecatoare a ajuns pana acolo incat a dat un sat intreg cu tot cu locuinte satenilor. Terenuri industriale, parcuri, domenii publice, au ajuns cu ajutorul unor astfel de judecatoare in mana samasarilor, interlopilor, politicienilor, etc. Multe tunuri de multe miliarde de euro sau dat cu ajutorul sentintelor date de asemenea judecatoare.

 - Prefecturi. Prefectii si consilierii din prefecturi au luat la fel procentaje. Cine nu a fost de acord sa dea asemenea procentaje, a fost trimis in instanta de judecata unde incregaturile mafiote functionau si mai functioneaza, primar-prefect-director oficiu judetean sau municipal de cadastru si judecatoare, structuri piramidale constituite pe cai de atac in grup mafiot. Primarul propune, prefectul aproba dreptul iar oficiul de cadastru intabuleaza si emite titlul de proprietate. Cei care nu au fost de acord cu procentul sau nu au prezentat incredere, au fost trimisi la structura mafiota din instante.  Iata o structura de acet tip care functioneaza si astazi:

 Prefectul Judetului Ilfov, judet care inconjoara municipiul Bucuresti, arie cu cele mai scumpe terenuri din Romania, este Petcu Adrian. Acesta este de acord sau nu cu reconstituirea dreptului la proprietate in baza legilor proprietatii, ultima fiind Legea 165/2013. Daca acest prefect, inginer agricol, nu vrea sa ti se retrocedeze dreptul furat, va trebui sa te adresezi instantei, adica la judecatoria Buftea si Tribunalul Buftea. Presedinta Judecatoriei Buftea a fost sotia acestuia, judecator Petcu Roxana Ioana, actualmente Presedinta Tribunalului Ilfov.

Prefectul Petcu Adrian a fost numit de catre Victor Ponta la propunerea baronilor de Ilfov, Florentin Pandele si Gabriela Firea, finii lui Gigi Becali (un hot de terenuri) oras Voluntari-Pipera, oras lipit de Bucuresti, cu cele mai scumpe terenri. Ce sanse are un cetatean din Ilfov ca sa isi dobandeasca un drept, daca respectivul cetatean nu indoaie spinarea si procentajul in fata anumitor primari, mai ales daca ar fi cazul ca cel din Voluntari, adica Pandele?  Barolul Pandele il are pe Petcu Adrian iar acesta o are pe sotia sa Petcu Roxana Adriana, Presedinta Tribunalului Ilfov. Ce sanse are in instante acel cetatean?

Jos cu grupurile mafiote din Romania:Primari-Prefecturi-OCPI-judecatoare din instante. Curatati Corpul Judectorilor!

 

Noi românii, mai ales cei din privat, ne-am săturat! Jos Statul Mafiot!  

Vrem pentru primari şi decidenţii politici, introducerea de penalităţi şi răspunderi concrete, incriminari civile şi penale clare şi aspre, răspundere materială dar şi recompense conform activităţii, la fel pentru cei care activează sub incidenţa legilor:  

- Legea Administratie Publice Locale nr. 215/2001

- Legea Statututului Functionarului Public nr. 188/1999

- Legea prinvind Institutia Prefectului nr. 340/2004

- Legea privind statutul judecatorilor si procurorilor Legea 303/2004 si 317/2004 Corpul Judecătorilor trebuie curăţat. De-a lungul a 26 de ani acest corp prin sentinţele date a înlesnit jaful public şi privat!    

- Cerem urgent modificarea Legii nr. 115/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice.  Alegeri in doua tururi. Nimeni sa nu mai poata fi ales succesiv mai mult de doua mandate, primari, consilieri, presedinti de consilii judetene, senatori, deputati. Ei au format deaja structuri teritoriale in care se rotesc grupuri mafiote.  

“DNA-ul a calculat că numai șpăgile identificate și trimise în judecată anul trecut fac cât efortul statului pentru programul național de autostrăzi în 2016, 2017 și 2018. Trei ani de autostrăzi într-un singur an de șpăgi – 2015. Este vorba însă doar de cele prinse, documentate și trimise în judecată de către DNA. “  

 

Continuare … http://www.europafm.ro/coruptie-si-anticoruptie/