Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post

Sascha

#1478

2016-07-05 17:19

Este foarte frumos să vă bateți joc de necazul celorlalți,dar poate cei care nu ştiți să gândiți ,unele persoane suferă îngrozitor de mult şi părinții îi stresează şi sunt demoralizați complet. Poate aceşti copii ştiau şi merită ceva mai bun în viață..Visele lor sunt spulberate...şi consider că o variantă oficiala de bac trebuie să fie formulată destul de explicit mai ales la profilul real,poate nu toată lumea a învățat anii de publicare şi mi se pare irelevant să nu precizeze faptul că roman publicat interbelic nu roman interbelic...că are mai multe tente,unii ar putea înțelege ca actiunea din el sa fie interbelica

Raspunsuri


Anonymous

#1480 Re:

2016-07-05 17:39:51

#1478: Sascha -  

 Eu mi-am luat bacul...ne batem joc de ei ca sunt idioti si fac petitii de genul asta...

Asa Ceva

#1509 Re:

2016-07-05 18:36:47

#1478: Sascha -  

 Hai mai lasa-ma cu moralitatea asta de doi bani. Si anul trecut tot roman interbelic a dat la unul dintre profile si nu sa mai plans nimeni. La scoala va invata clar ca roman interbelic=roman care sa publicat in perioada interbelica. Repetentilor ce sunteti eu ce sa va fac daca nu ati invatat. Lasa ca mai este o sansa la toamna.

Greseala e greseala,fratilor

#1520 Re:

2016-07-05 19:21:13

#1478: Sascha -  

 Formularea a fost aceeasi in fiecare an. Greseala e greseala,nu sustin ca a fost facuta intentionat ca doar asta au invatat. Dar greseala se plateste din pacate sau din fericire. E vorba de corectitudine. 

Niciodata nu s-a cerut un roman cu actiunea intr-o anumita perioada de timp,cel putin nu in ultimii 10 ani din cate stiu eu. Scuzele se gasesc usor,toata lumea se ascunde dupa degetul intins spre Minister si spre cei care au facut subiectele,dar e mai greu sa iti recunosti greseala vad. 

Pentru cei care au gresit din emotii : sincer imi pare rau pentru voi,fara sarcasm. Nu doresc nimanui asta,dar se intampla din pacate. Greseala e greseala. Cumva o sa se rezolve.

Pentru cei care n-au pus mana pe carte in anii de liceu si acum vin cu pretentii : De-aia ne ducem dracu',ca aveti voi gura mai mare decat aia care chiar au ceva in cap.

Bine ca veniti cu paragrafe luate de pe net aiurea legate de ce tip de roman e Morometii,dar pe carte 4 ani n-ati pus mana. 

Nu mie ar trebuie sa-mi fie rusine ,ci voua,dar tot astia care incearca sa mai miste ceva in tara asta pica de prosti. Na,daca am stat ca prostii,ca scarbele in casa sa invatam si n-am mers sa ne frecam de altii prin cluburi sau mai stiu eu pe unde isi petrece tinerimea 'cool' timpul,ce dracului sa stim noi. Nimic.