Stop internarii copiilor in spital fara parinti!

Quoted post


Musafir

#44

2016-04-27 16:35

Si eu am trecut prin calvarul de a nu putea sa ma internez cu copilul de 1an si 8luni la infecțioase in sibiu. Cand mi am luat copilul dupa trei zile era foarte traumatizat , noaptea plangea , cine stie prin ce a trecut acolo. De cate ori sunam sau ma duceam sa intreb de el mi se spunea : e foarte bine, acum a mancat . Dar ce era mai ciudat oricare imi răspundea la telefon spunea aceeasi poveste, fara sa intrebe pe nimeni , prea de tot sa stie oricine despre pacientul X. Era clar ca asta spun la toti părinți. Nu mai contează prin ce am trecut noi părinții, important e prin ce a trecut copilul si mi as dori sa nu mai trecem prin asa ceva, au fost niste zile de coșmar.

Raspunsuri

Georgy

#213 Re:

2016-04-28 20:42:05

#44: -  

 Eu am fost internată cu bebe (4 luni). Credema ca asistentele se comporta cu copilașii oribil . Păcat ca nu am avut voie cu telefonul mobil acolo sa le filmez . Am stat o săptămână și am plâns zi și noapte atât pentru puiul meu cât și pentru ceilalți copilașii . Am reușit sa plecam la cerere pentru ca bebe nu avea absolut nimic din rezultatele analizelor 

 Ce era mai rău este ca a răcit acolo și tusea foarte tare . În fine bine ca am plecat și acasă ne am făcut bine . O experiență traumatizanta .


Musafir

#468 Re:

2016-05-01 15:25:53

#44: -  

 Nu exista alte spitale in alte orase?????chiar asa dc ne zic sa ne aruncam in cap o facem doar ca asa e legea????