Opriti montarea antenei GSM RDS la 20m de Gradinita 5 Sibiu

Quoted post

Bogdan

#10

2016-04-25 14:40

Foarte interesantă petiția doamnei Ioana, dar din păcate este total absurda. Eu unul nu cred ca , dansa a luat ruleta si a măsurat distanța dintre grădinița si locul unde va fii amplasată antena. De când am citit petiția ma tot întreb cum oare a postat-o pe internet. Are oare un telefon mobil, un laptop care folosește Internetul wireless sau de fapt, cred ca știu...dansa a scris cu dalta pe o piatra si nu știu cum, dar prin minune a apărut pe internet si toți cei care au semnat-o au mers la ea acasă, ca sa zgârie cu unghia pe acea piatra. Hai sa fim serioși, chiar credeți ca firma rds ar putea vreodată sa monteze o antena intr-un loc public fără aprobare? Toți folosim telefoane mobile, marea majoritate, dacă nu chiar toți avem internet wireless in casa. Si culmea, nu suntem bolnavi, nu avem cancer sau alte malformații... 

Gata, am găsit motivul petiției , doamna are o malformație gravă. Este ne...:)) si se plictisea in casa. Dorind sa fie băgata in seama a făcut aceasta petiție. 

Doamna PETIȚIE va rog, când veniți din epoca de piatra, dați-mi si mie un semn. In caz ca nu aveți de pe ce , împrumutați un telefon de la vreun vecin mai normal!

Apropo, doamna Ioana, lucrați cumva la orange, de sunte-ți total împotriva firmei rds?

Raspunsuri


Musafir

#25 Re:

2016-04-26 08:42:54

#10: Bogdan -  

 Stimate domn, 

Va invit pe dumneavoastra sa luati o ruleta si sa mergeti sa masurati distanta dintre centrala si gardul gradinitei. Gradinita inseamna cladire + teren aferent. Sa va fie rusine domnule, desi nu cred ca stiti ce inseamna acest lucru. Nu am nicio malformatie grava si tocmai ca nu imi doresc una. Cat despre partea cu "ne..:))" nici macar nu meritati sa va raspund.  Puteti realiza un schimb un sondaj in blocul de pe Mihai Viteazu unde este o antena si veti fi surprins sa aflati ca intr-o singura scara sunt 3 bolnavi de cancer. 

Aveti impresia ca europenii sunt saraci sau prosti domnule de nu au internet de mare viteza? NU! Au legi facute de oameni care nu sunt corupti si nu-si trimit oamenii la groapa.

In rest, nici nu merita sa-mi bat capul cu dvs! 

 

PS: Petitia e doar o anexa la demersurile care s-au facut, asta ca sa vedeti cat de plictisita sunt ;)