Opriti montarea antenei GSM RDS la 20m de Gradinita 5 Sibiu


Musafir

#1

2016-04-24 13:59

am fetitele acolo la gradi ...nu vreau sa se joace intre radiatii


Musafir

#2 Re:

2016-04-24 16:27

#1: -  

 O sa ne creasca inca 2 maini si trei picioare. Am auzit ca cei de la rds folosesc uraniu imbogatit pentru transmiterea semnalului. Noroc de locatarii blocului din capatul strazii Siretului ,care au o antena de la Orange montanta pe bloc. Cei de la Orange folosesc doar Plutoniu, care scade considerabil riscul de malformatii genetice, ba mai mult, locatarii acestui bloc au raportat cu bucurie rezultare remarcabile ale copiilor lor la scoala.


Musafir

#3

2016-04-24 20:44

Ce umor ai mestere, sa inteleg ca lucrezi la rds sau doar esti nemultumit ca n ai semnal gsm bun de la celebra firma?

danidnc

#4

2016-04-25 06:58

Foarte exagerata petitia din pacate.Si eu am copil de 2 ani ...dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim obtuzi....hai sa ne intoarcem in epoca de piatra, sa renuntam la tot ptr ca ne iradiem. Oriunde ai fii exista semnal mobil de la n operatori, exista wi-fi de la n vecini, mai nou si tv-ul are radiatii nocive, hai sa ne inchidem in niste pesteri

Sunt curios daca autoarea petitiei foloseste telefonul mobil, chiar sunt curios cum comunica, prin fum de la foc..., sunt curios cate ore i se joaca copilul pe acel telefon mobil nociv....si cate ore sta la tv si asculta radio in masina si etc....

Hai sa nu mai fim atat de exagerati totusi...si ca fapt divers ptr cei care nu cunosc, radiatiile acestea blamate sunt mai puternice cand antena e mai departe, deoarece telefonul foloseste o putere muuult mai mare ca sa comunice cu antena....

Multumesc


Musafir

#5

2016-04-25 07:25

Am semnat in speranta ca cineva poate chiar va lua in considerare aceasta petitie, daca legile in tara asta nu prea conteaza.... E vorba de sanatatea si chiar viata celor din jur, mai ales a copiilor. Ramane de vazut cat de interesanta li se pare problema celor care sunt in masura sa dea verdictul...

Musafir

#6 Re:

2016-04-25 11:40

#4: danidnc -  

 Asta inseamna lipsa documentarii...din pacate sunt multi asa...


Musafir

#7

2016-04-25 12:08

Baietelul meu de 5 ani frecventeaza gradinita nr. 5 si locuim la 5 minute de aceasta centrala.

Musafir

#8

2016-04-25 13:45

Nepotii mei traiesc in imediata vecinatate a respectivei antene.Este deci lesne de inteles ca cei care au aceasta idee sunt cretini si ii sfatuiesc sa o construiasca pe PRIMARIA SIBIU.
bid

#9

2016-04-25 13:49

Toti cei care semnează petiția cred ca folosesc telefoane mobile , indiferent de operatorul ales. Sau oare folosiți pahare si ața?! Si cu aceasta ma adresez in special celor care au inițiat petiția. 

Si eu am o fetița de 9 luni care pare chiar sănătoasa deși sunt antene lângă noi, Wi-Fi si telefoane mobile.

Plus ca, antenele sunt de când au apărut telefoanele, in România mai târziu, la americani mai repede si wooowww încă trăiesc.

Haideti sa facem o petiție împotriva la salam , la carne si la tot ce exista ca toate sunt cancerigene. Si o sa devenim canibali! O fi bine???

Nivelul de cultura generală lasă de dorit dar , este de preferat ca înainte sa afirmam ceva sa fim siguri ca avem dreptate.

Mai documentați-va înainte sa scrieți ceva.

 

 

ps: Locuiesc in cartier si grădinița este mai departe de 20 d metri cum este scris in petiție,plus ca părinții copiilor de la grădinița cred ca folosesc telefoane mobile, ori stau in pesteri

 

Bogdan

#10

2016-04-25 14:40

Foarte interesantă petiția doamnei Ioana, dar din păcate este total absurda. Eu unul nu cred ca , dansa a luat ruleta si a măsurat distanța dintre grădinița si locul unde va fii amplasată antena. De când am citit petiția ma tot întreb cum oare a postat-o pe internet. Are oare un telefon mobil, un laptop care folosește Internetul wireless sau de fapt, cred ca știu...dansa a scris cu dalta pe o piatra si nu știu cum, dar prin minune a apărut pe internet si toți cei care au semnat-o au mers la ea acasă, ca sa zgârie cu unghia pe acea piatra. Hai sa fim serioși, chiar credeți ca firma rds ar putea vreodată sa monteze o antena intr-un loc public fără aprobare? Toți folosim telefoane mobile, marea majoritate, dacă nu chiar toți avem internet wireless in casa. Si culmea, nu suntem bolnavi, nu avem cancer sau alte malformații... 

Gata, am găsit motivul petiției , doamna are o malformație gravă. Este ne...:)) si se plictisea in casa. Dorind sa fie băgata in seama a făcut aceasta petiție. 

Doamna PETIȚIE va rog, când veniți din epoca de piatra, dați-mi si mie un semn. In caz ca nu aveți de pe ce , împrumutați un telefon de la vreun vecin mai normal!

Apropo, doamna Ioana, lucrați cumva la orange, de sunte-ți total împotriva firmei rds?


Musafir

#11

2016-04-25 15:32

 Intr-adevar, in zona semnalul RDS este foarte prost. Porbabil ati vrea semnal mai bun, nu-i asa? De asta va deranjeaza petitia? Faceti o petitie impotriva "la salam" daca asta va doriti dar urmati si niste cursuri (eventual "on line") de limba romana. 


Musafir

#12

2016-04-25 18:53

Bogdanele, tu ti moas ta pe gheata, ce acid esti...vezi ca ti curge scuipat din gura.


Musafir

#13

2016-04-25 18:58

Si nu e de la antene, e mama natura ba, e cruda cateodata, nu? Ia spune bogdanele! Nu poti, asa i? Iti curge inca...


Musafir

#14

2016-04-25 19:27

pentru a lua masuri rapide avand in vedere ca pune viata copiilor si a oamenilor din jur in pericol.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-25 19:37


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-25 19:43


danidnc

#17

2016-04-25 19:48

Sunt peste 125metri intre antena si gradinita( folositi google maps si calculati distanta), nu pot pune aici printscreen-ul, prin urmare spune multe despre aceasta petitie si cat de denaturata este si mincinoasa doar ca sa induca panica!!!!

 

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-25 19:51


user2

#19

2016-04-25 19:58

Un turn de telefonie mobila inseamna pentru zona din apropiere radiatie non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, cu o intensitate care nu se poate compara cu cea a telefoanelor mobile sau a routerelor. Referitor la distante, se mentioneaza ca antenele de emisie se amplasează la aproximativ 40 de metri de blocurile de locuințe și la 20 de metri de CURTEA Grădiniței nr. 5. In curte copiii sunt cei mai expusi! Cladirea propriu-zisa a grădiniței e un pic mai departe, la aprox 50 metri.

danidnc

#20 Re:

2016-04-25 20:08

#19: user2 -  

 calculeaza pe google maps si o sa vezi distantele corecte,sunt antene si langa cimitir pe Dumbravii si pe Siretului nr 18(orange+ vdf) asa ca....

user2

#21

2016-04-25 20:30

@danidnc, faptul ca exista antene pe bloc, spitale, etc. nu inseamna ca trebuie sa continuam, sa instalam si mai multe, nu crezi ca trebuie sa evoluam? asa cum am inceput sa limitam poluarea la masini, in agricultura, in industrie, etc. eu cred ca e cazul sa ne preocupe si poluarea electromagnetica.

user

#22

2016-04-25 20:43

Credeti ca in industria auto, de exemplu, s-ar fi cheltuit miliarde de euro pt a produce motoare cu 3 cilindri, cu capacitate cat o cana de ceai, si totusi mai puternice decat cele vechi, daca nu ar fi fost constransi? asa o sa se descurce si operatorii de telefonie, doar ca o sa aiba profit mai mic o vreme, deci nu o sa ramana nimeni fara semnal/net, cum vrea sa ne prosteasca chiar un ministru, Bostan parca.

Mircea

#23

2016-04-26 06:27

Doamna Ioana aveți respectele mele pentru ca dumneavoastră credeți cu tărie în ceva , dar nu înțeleg de ce folosiți aceleași mijloace pe care le blamați atât.  De ce nu ați făcut o petiție scrisa și sa mergeți sa strângeți semnături? De ce folosiți telefonul mobil, internetul ? Pentru ca va folosiți de tehnologie și de antenele care transmit semnal. Eu cred ca în aproape în fiecare casa exista wifi și cel puțin un telefon mobil. Nu cred ca este cazul sa fiți împotriva a ceva care chiar dumneavoastră folosiți. Nu dați niciun exemplu , ba mai mult ceea ce faceți cred ca se numește ipocrizie. Doriți servicii de calitate, dar în același timp sunteți împotriva.  Eu cred ca va contraziceți singura din toate punctele de vedere. În toată lumea exista antene, chiar și în ultimele cătune din România pentru ca sunt obligați de statul roman sa le monteze. Nivelul de radiații este mai mic când antena este mai aproape. Dacă tot folosiți blestematul și nocivul internet dați un search pe Google pt documentare. Personal cred ca ar trebui sa va preocupe lucruri mai importante dacă tot aveți atâta timp liber, cum ar fi copiii bolnavi de cancer, cei abandonați, sau alte cazuri umanitare, nu o antena care nu face mai mult decât a oferi servicii de calitate și eventual strica puțin aspectul estetic al centralei. 

Va mulțumesc 

danidnc

#24 Re:

2016-04-26 07:15

#21: user2 -  

 Daca antenele ar fi mai departe de locatii radiatiile sunt mai mari pentru ca necesita o putere mult mai mare pentru a "duce semnalul in zonele indepartate".Gasesti pe internet orice studiu doresti despre acest aspect.Cu cat sunt mai multe si mai dese emit la o putere muuuult mai mica, automat radiatii mai mici....


Musafir

#25 Re:

2016-04-26 08:42

#10: Bogdan -  

 Stimate domn, 

Va invit pe dumneavoastra sa luati o ruleta si sa mergeti sa masurati distanta dintre centrala si gardul gradinitei. Gradinita inseamna cladire + teren aferent. Sa va fie rusine domnule, desi nu cred ca stiti ce inseamna acest lucru. Nu am nicio malformatie grava si tocmai ca nu imi doresc una. Cat despre partea cu "ne..:))" nici macar nu meritati sa va raspund.  Puteti realiza un schimb un sondaj in blocul de pe Mihai Viteazu unde este o antena si veti fi surprins sa aflati ca intr-o singura scara sunt 3 bolnavi de cancer. 

Aveti impresia ca europenii sunt saraci sau prosti domnule de nu au internet de mare viteza? NU! Au legi facute de oameni care nu sunt corupti si nu-si trimit oamenii la groapa.

In rest, nici nu merita sa-mi bat capul cu dvs! 

 

PS: Petitia e doar o anexa la demersurile care s-au facut, asta ca sa vedeti cat de plictisita sunt ;)