Interzicerea crenvurștilor în școli și grădinițe

Quoted post

anonim

#8

2016-04-11 11:18

Buna ziua, nu contrazic ca carnea procesata ar trebuie sa fie in alimentatia copiilor, ca si multe altele, dar in tara noastra mai avem legislatie in vigoare de care se conduc producatorii, autorul petitiei ar trebui sa studieze legislatia deoarece HG 720 prevede foarte clar ce trebuie sa contina crenvurstele, legislatie dupa care se conduc producatorii. Daca doriti sa aveti rezultate, gasiti niste specialisti in domeniu care var ajuta in formularea petitiilor ca nici un ministerul sanatatii sau doctor in stiinte nu ar putea sa va contrazica.

Punctul 2 este total eronanat si nemotivat. Cind citesti te duce cu gindul la filmuletele de pe internet, iar daca mai cunosti si legislatia, pai iti vine a ride, deoarece aici autoritatile nu trebuie sa gindeasca mult pentru a da refuz acestei petitii

 

Raspunsuri

Iulia N.

#19 Re:

2016-04-11 13:44:01

#8: anonim -  

Petitia este compusa de un grup de parinti, care nu sunt juristi si nu sunt din industria carnii. Scopul: alimentatia mai buna pentru copii.  Am formulat petitia in baza informatiei de pe eticheta mezeluri pentru copii din piata RM si din studiul legislatiei referitor la organizarea alimentatiei in scoli si gradinite. Daca doriti sa va alaturati grupului  cu ajutor s initiativa  va invitam cu mare drag in grupul de facebook- Grupul Parintilor Solidari (Moldova).




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...