Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46611 Teoria conspirației la Oltchim. Combinatul, ținut pe butuci, ca să nu se supere benzinarii

2016-04-08 09:13

#46609: - Re: Re: Re: Re;RETARDATULEEE,ALUP IGUS LUI BANCIU? <= Tine-o stransa nu o musca, tu cu asta ramai, acasa,Ten p*** mea! De aveam copii ca tine ii aruncam pe Olt la vale.

 Astia ne-au furat. CET Govora ( pe principiul ajutorului dar ei bagau cutitul si furau, dovada ce s-a intamplat cu Cet ca a ajuns Mihai incatusat  la DNA, a stat si in puscarie dar pe caz de boala l-au lasat acasa si gurile lor de sume fabuloase pe care le-au cumulat in hotii pentru partidul lui Ponta si altii ) si Benzinarii!!!!! Mafia  grupurilor infractionale (statul roman, puscariasii, infractorii economici, infractorii cu infractiuni sindicale si multi alti infractori....) si interese de infractionalitate ridicata prin crime economice care sunt azi in OLTCHIM, astia sunt HOTII.

Teoria conspirației la Oltchim. Combinatul, ținut pe butuci, ca să nu se supere benzinarii

Pentru repornirea la capacitate de 100% a Oltchim nu s-au găsit niciodată bani. Oare și pentru că, concomitent cu revigorarea combinatului, statul ar deveni un mare producător de benzină și motorină, ceea ce i-ar îngrijora pe marii investitori? Se împlinesc deja trei ani de când Oltchim este în insolvență, funcționând la doar 30% din capacitate. Compania caută cu disperare un investitor. Zilele trecute, administratorii judiciari, respectiv consorțiul format din Rominsolv și BDO Business Restructuring, au relansat ideea că Oltchim este scos la privatizare, după un număr interminabil de încercări eșuate, anul trecut. Jurnaliştii EVZ au aflat cine sunt "peţitorii" care ar vrea să preia combinatul. Însă problema cu această privatizare nu ţine de lipsa investitorilor, au constatat jurnaliştii EVZ. Lucrurile sunt complicate chiar de statul român care face ceva total inexplicabil în această situaţie.

http://www.evz.ro/teoria-conspiratiei-la-oltchim-v  

Suparat ca inca mai sta dupa gratii si ca sansele sa fie eliberat conditionat sunt tot mai mici, cel care a fost candva cel mai bogat roman l-a denuntat pe Viorel Hrebenciuc pe care il vrea langa el in spatele gratiilor. Niculae spune ca fostul lider PSD l-ar fi presat sa finanteze ilegal campania prezidentiala a lui Mircea Geoana.

Aflat in Penitenciarul de la Gaesti de 18 luni, Ioan Niculae i-a facut o plangere penala lui Hrebenciuc, cel care a fost martor in dosarul care a dus la condamnarea omului de afaceri la 2,5 ani de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat ca a finantat fraudulos campania prezidentiala din 2009 a lui Mircea Geoana.

Ioan Niculae vine cu declaratii razboinice, acuzandu-l pe fostul vicepresedinte al Camerei Deputatilor ca ar fi mintit in acesta ancheta si mai ales in fata judecatorilor. Niculae s-ar fi plans anchetatorilor ca a fost supus la presiuni de Hrebenciuc, care l-ar fi vizitat chiar in biroul sau, situat aproape de centrul Capitalei, relateaza corespondetul ProTV Ovidiu Oanta.

Potrivit unor surse judiciare, Niculae ar fi afirmat ca i-a platit bani gheata lui Hrebenciuc, undeva la 300-400.000 de lei, bani care au fost platiti cu sacosa si apoi ar fi fost folositi in aceasta campanie electorala.

Contactat telefonic, Viorel Hrebenciuc spune ca nu stie nimic despre plangerea lui Niculae si nici nu vrea sa comenteze. La fel a procedat si Mircea Geoana.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ioan-niculae  

 Vezi ma f***te in bot ca Videanu si PDL  cat si kakatul de Vosganian asta PNL si Alde cu dracu sa-l mai ia ca pe la toti era si miruit, ajutau pe cu totul altii si aruncau noroi in Oltchim, HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Roibu mereu atentiona si spunea si-n sectii si in mass-media ca hoardele ne vor raul si ne fura, ne ucid si ataca sa distruga doua judete, atunci s-a creat kakatul de Sindicatul Victoria Oltchim a lui Cernev si locotenentul Ghioca acum lingau la puscariasul Gutau care suuuuugea din Oltchim si mereu venea la sugativizare si cersit la Oltchim, tot PDL si asta, GUTAU ESTE PDL FRAIERICA LA ORIGINI SI DUPA IN TOATE PARTIDELE, INCLUS SI IN  PARTIDUL PUSCARIASILOR DE DUPA GRATII IN CELULE . SI DICULOIU MIHAI DE LA SLO ESTE PDL LA ORIGINI SI DRACU SA-I MAI IA PE TOTI  ASTIA!!!!!!!!!!

Pana si DACIA ne lua apararea ca Roibu are dreptate si stiu chiar ei despre ce se intampla. Dovada ca Valcea nici autostrada nu are si astia doresc sa ne ocoleasca si sa nu intre in judetul Valcea.

DOSARUL ROMGAZ. Dupa Adriean Videanu, a venit randul lui Ioan Niculae sa fie adus la DIICOT

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/dosarul-romgaz

Ancheta in acest caz se afla pe final, urmand ca, cel mai probabil, dosarul sa fie trimis in judecata.

Si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost chemat joi la DIICOT pentru a fi audiat in dosarul Romgaz, in care este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Potrivit DIICOT, in perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, Varujan Vosganian si, in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, Adriean Videanu, in calitate de ministri, au aprobat, semnat si sustinut in Guvern sase ordine, respectiv trei memorandumuri, in scopul sprijinirii intereselor financiare ale grupului infractional constituit de catre Ioan Niculae si au utilizat SNGN Romgaz SA (unitate nationala de interes strategic) in interesul privat al SC Interagro SA, acordand discounturi comerciale substantiale la livrarea de gaze naturale catre aceasta companie, peste plafoanele practicate de Romgaz, precum si gaze naturale exclusiv din productia interna, cu nerespectarea dispozitiilor legale si in conditiile in care Interagro inregistra debite istorice la plata gazelor consumate.

DIICOT mai sustine ca demersurile ministrilor Varujan Vosganian si Adriean Videanu s-au realizat in conditiile in care Interagro inregistra o datorie reprezentand aproximativ 70% din bugetul anual al societatii nationale, fiind grav afectate principalele activitati ale Romgaz, aceasta fiind transformata practic intr-un furnizor al unui "client privat privilegiat" si fiind pus in pericol sistemul energetic national pe segmentul gazelor naturale.

Procurorii mai arata ca prin activitatea ministrilor Vosganian si Videanu, respectiv prin vanzarea preferentiala catre Interagro a unor cantitati masive de gaze naturale, aceasta societate a fost plasata intr-o veritabila pozitie de monopol pe piata gazelor naturale.

 

Mai mult, Romgaz si Ministerul Economiei, fiind entitati ale statului cu atributii in domeniul energetic, prin folosirea Romgaz in favoarea Interagro, contrar scopului pentru care Romgaz a fost infiintata, s-au creat riscuri semnificative in planul securitatii energetice a Romaniei.

In referatul procurorilor se mai retine ca Romgaz a livrat in aceasta maniera catre Interagro gaze naturale din productia proprie in valoare de aproximativ 1.500.000.000 lei, respectiv 500 milioane dolari, din care 270 milioane lei (92 milioane dolari) reprezinta valoarea reducerilor comerciale acordate ilegal.

In urma unei expertize, s-a stabilit ca prejudiciul in aceasta cauza se ridica la 62 milioane de euro.

 

Raspunsuri


Musafir

#46614 Re: Teoria conspirației la Oltchim. Combinatul, ținut pe butuci, ca să nu se supere benzinarii

2016-04-08 10:55:59