Educatie de nota 10

Quoted post


Musafir

#186 Re:

2016-02-18 12:33

#183: -  

 1. Ati fost un caz fericit. Vorbiti cu toti parintii care au copii acum in cls 2-6 sa vedeti ce volum de teme au. Cel putin 4 ore/zi. 

In plus facultatea e pt cine poate, nu pentru mase. E si normal ca ritmul si exigentele sa fie altele.

2. Manualul e manual, care trebuie sa fie corect intocmit, riguros, clar. Sa contina definitie, exemple si exercitii de la simplu la complex. Sa poata oricine sa-l citeasca si sa inteleaga care e lectia. Auxiliarele si culegerile sint altceva. 

 

Raspunsuri

Cristi

#273 Re: Re:

2019-12-30 07:05:57

#186: - Re:  

D-le "fost student", iubitor al PSEUDO-"școlii" sălbatice de stepa, cum poți sa susții asemenea enormități?Stii ca in anul 2007 s-a finalizat un Studiu in cadrul Institutului de Sănătate Bucuresti, coordonat de Prof Dr Aurelia Cordeanu, care viza impactul programei școlare asupra sanatatii elevului, al cărui rezultat a fost declarat CATASTROFAL, fapt confirmat de spitalele pline pana peste refuz de copii al căror sistem imunitar a cedat sub tensiunile, suprasolicitarile "școlii" criminale, expunându-i bolilor f grave ? 2007!!! Și nu numai ca nu s-a luat nicio măsura dar s-au adăugat și mai multe mizerii in sist de "educatie". 
Stii cum definea aceasta "scoala", pe care matale o ridici in slavi, regretatul academician Solomon Marcus? "MEȘTEȘUG de TÂMPENIE"! Asta ca sa stii! Ca de ÎNȚELES, la cât de îngropat in SĂLBĂTICIE ești, sunt sigur ca nu reusesti.