PASTRAREA SI CONSOLIDAREA ISTORIEI CA DISCIPLINA LA GIMNAZIU

Quoted post

LarisaL

#4 NU!

2016-02-11 11:00

Ce istorie ?? Ati vazut macar un manual de istorie si un caiet unui elev de gimnaziu/liceu? 10 pg in 3 ore,de tocit,pentru nimic!! Nu semnati pentru robotizarea copiilor!

Raspunsuri

Liviu Iancu

#6 Re: NU!

2016-02-12 12:31:40

#4: LarisaL - NU! 

 Consider ca gresiti prin comentariul dvs. Si noi ne desolidarizam de actuala maniera de predare a istoriei si, de altfel, chiar solicitam in petitia noastra sa modificam programa atat in privinta continuturilor, dar mai ales in privinta metodelor si tehnicilor de predare, astfel incat aspecte precum cel semnalat de dvs. sa nu mai fie de actualitate in cativa ani.

Matei Oana

#7 Re: NU!

2016-02-12 12:33:13

#4: LarisaL - NU! 

 Istoria nu trebuie tocita ci înțeleasă, pe principiu cauza - efect! Doar daca nu o înțelegi, ai sa o tocesti! Trebuie sa te transpui in conținutul istoric pe care il citești , precum o faci intr-o poveste când esti mic! Un robot nu se poate bucura de asa ceva! Ajuta la imaginație, logica, cultura generală si ce e cel mai important remarcarea greșelilor si nerepetarea lor! Lucruri care sunt importante in dezvoltarea copilului! Esti un robot daca nu ai istorie!!!!!