Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Quoted post


Musafir

#42617

2015-07-24 14:32

bun, si acum doresc sa se verifice toate dosarele de viol si acolo unde nu s- a respectat legea sa raspunda penal toti judecatorii/ procurorii si toate institutiile aferente.

statul sa raspunda penal pentru nerespectarea drepturilor omului: avocat din oficiu pentru victima, consiliere psihologica gratuita, umilirea victimei in sala de judecata prin judecarea cu sala deschisa publicului cand chiar judecatorii ar trebui sa se autosesiseze si sa nu te puna pe tine, VIOLATA, sa stai la usi si sa faci cereri in acest scop daca ai norocul sa te informezi despre acest drept ca nu ti- l pune nimeni in vedere in tribunal, si altele nestiute. INCHIPUITI- VA CA MAJORITATEA CAZURILOR SE JUDECA CU SALA DESCHISA PUBLICULUI LA CARE ASISTA INCULPATII DIN ALTE TERMENE DE JUDECATA, VIOLATORI, PROXENETI, TALHARI, etc. SI VICTIMA TREBUIE SA DEPUNA MARTURIE IN FATA TUTUROR! NU E SUFICIENTA TRAUMA UNUI VIOL!!!

Sfidarea din partea curtii prin felul in care se judeca astfel de cazuri, este inuman sa pui victima in linie cu violatorul si sa depuna marturie impotriva lui!!!

Repet de cate ori e nevoie: VICTIMA STA ALINIATA CU INCULPATUL LA NICI UN METRU DISTANTA, IN FATA JUDECATORULUI, IN TIMPUL PROCESULUI DE JUDECARE!!! NU ESTE NORMAL SA STAI IN LINIE CU AGRESORUL SI LA O DISTANTA ATAT DE MICA!!!

NICI NU VA PUTETI INCHIPUI CE SIMTE VICTIMA MULTA VREME DUPA AGRESIUNE! VICTIMA DEVINE PARANOICA SI LA O ADIERE DE VANT DARAMITE SA STEA LA NICI UN METRU DE AGRESOR!!!

Raspunsuri


Musafir

#42668 Re:

2015-07-24 15:32:32

#42617: -  

 Corect! Total de acord cu dvs.!!!!