Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

puiu poetul zurbagiu

#42075 DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - SA il ia pe clantoi

2015-07-19 19:53

TOATA VIATA AM FOST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA.

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI.

DAR MIE IMI PLACE, CA ASA SUNT EU , O IAU LA BU CI.

 

AM SI UN DEX, CE O FI ALA?

 

MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur.

 

 

Ce ma buc ur!

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi

NU MA SUPARATI, CA VA IAU CUCUL IN GURA SI MESTEC LA EL TOATA ZIUA.

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA

 

Raspunsuri

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42077 Re: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - SA il ia pe clantoi

2015-07-19 19:57:02

#42075:- <= DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - SA il ia pe clantoi = >

 

http://www.realitatea.net/50-000-de-euro

50.000 de euro pe lună plus bonusuri şi comisioane - acesta este onorariul firmelor care se ocupă cu administrarea specială a Oltchim. Realitatea TV a intrat în posesia actului ce prevede onorariile pentru gestionarea insolvenţei. În perioada ianuarie-aprilie, sute de muncitori de la Oltchim au protestat pentru recuperarea restanţelor sa_lariale.

În hârtia semnată de reprezentanţii consorţiului ce se ocupă de gestionarea procedurii de insolvenţă se menţionează: "Un onorariu fix de 50.000 de Euro pe lună, datorat începând cu data deschiderii procedurii şi până la finalizarea acesteia. Plata onorariului va fi efectuată începând cu luna septembrie 2013". Adică odată cu depunerea şi acceptarea planului de reorganizare şi restructurare.

Din actul obţinut de Realitatea TV reiese că administratorul judiciar poate obţine avantaje duble din modul în care au fost stabilite comisioanele: "Un onorariu procentual de 5%, aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare, precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei. Un onorariu procentual de 10%, aplicat sumelor obţinute din recuperări creanţe".

Acest lucru înseamnă că administratorul poate aplica un comision la recuperarea crean_ţelor şi apoi, încă unul, odată cu transferul sumelor către creditori.

Sa_lariaţii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au cerut in timpul ultimelor proteste achitarea restanţelor sa_lariale, dar şi elaborarea unei strategii de repunere în funcţiune a combinatului vâlcean la o capacitate de peste 65%.
Guvernul a aprobat, în 23 ianuarie 2013, Memorandumul cu privire la intrarea in insolventa a SC Oltchim SA. Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consorţiul format din Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring RPRL.
 

Musafir

#42104 Re: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - SA il ia pe clantoi,CRED CA E UNUL GHIOCA.

2015-07-20 16:13:16

#42075: puiu poetul zurbagiu - DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - SA il ia pe clantoi 

 APROPO,AM UITAT SA LE SPUN OAMENILOR CA ESTI UN MU..IST  BAGAT IN GURA MATI DE CRA CRA,FACUT DIN PU...LA LUI TACTO CERNEV,TU ESTI MAI GHIOCA,ULTIMUL PUPINC URIST DIN OLTCHIM.