Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#39815 CUME ESTE DUMITRE? ESTE OFICIAL! REINCEP CONCEDIERILE LA OLTCHIM - ARPECHIM.

2015-06-10 15:14

Angajatii Arpechim aflati pe lista de concedieri dau in judecata Oltchim.

In urma cu doua saptamani, 166 din cei 232 de angajati cat mai are platforma petrochimica din Bradu au primit veste ca urmeaza sa fie disponibilizati, concedierea colectiva facand parte dintr-o serie de masuri menite sa reduca cheltuielile combinatului Oltchim.

Ultima speranta privind schimbarea planului de reorganizare prin renuntarea la concedierile masive s-a naruit saptamana trecuta, cand Oltchim a comunicat Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges numarul angajatilor ce urmeaza sa fie disponibilizati.

Nemultumiti ca vor ramane fara loc de munca, angajatii aflati pe lista celor care vor ramane someri s-au intalnit pentru a pregati o actiune in instanta, prin care vor cere anularea ordinului de concediere.

Potrivit unor surse din randul angajatilor aflati pe lista neagra, planul de reorganizare ar viza chiar si desfiintarea serviciului de pompieri de pe platforma petrochimica, care in mod normal nu ar trebui sa lipseasca tinand cont de faptul ca aici sunt depozitate in continuare substante periculoase. 


http://index-stiri.ro/150610/angajatii- arpechim-aflati-pe-lista-de-concedieri-dau-in-judecata-oltchim-2434180

 

 

Raspunsuri


Musafir

#39823 Re: CUME ESTE DUMITRE? ESTE OFICIAL! REINCEP CONCEDIERILE LA OLTCHIM - ARPECHIM.

2015-06-10 19:41:15

#39815: - CUME ESTE DUMITRE? ESTE OFICIAL! REINCEP CONCEDIERILE LA OLTCHIM - ARPECHIM. 

 Comunicatul transmis in 10 iunie 2015 de ad judiciari,ad special si conducere,dovedeste inca odata incompetenta acestora si se bazeaza pe posibila credulitatea a salariatilor .similara concedierilor din 14 iunie 2013,dar nu le va reusi.Mint in comunicat metonand numai  art.69 alin.1 din Codul Muncii.Trebuie sa respecte prevederile art.69-art.74 din Codul Muncii si in cele 35 zile de consultari pe baza de adrese salariatii vor rectiona pt. ca acesti demolatori ai Oltchim  sa plece.CONCEDIERILE REPREZINTA calea spre FALIMENT a S C Oltchim..Guvernul,Parlamentul si Autoritatile trebuie sa intervina .


Musafir

#39841 CUME ESTE DUMITRE? ESTE OFICIAL! REINCEP CONCEDIERILE LA OLTCHIM - ARPECHIM.

2015-06-11 09:36:53

#39815: - CUME ESTE DUMITRE? ESTE OFICIAL! REINCEP CONCEDIERILE LA OLTCHIM - ARPECHIM.

SINDICATUL VICTORIA, DUPA APROAPE TREI ANI DE INCERCARI, REUSESTE SA TRIMITA ACASA SINDICATUL UNIREA.
DUMITRU DOARME. A FOST INVINS DE UN SEMIANALFABET, PE NUME GHIOCA - CAPRARUL LUI CERNEV. 

 http://www.comisarul.ro/diverse/angaja%C5%A3ii-arpechim

Angajaţii Arpechim aflaţi pe lista de concedieri dau în judecată Oltchim

ziarulancheta.ro • mierc_uri, 10 iunie 2015, 17:54

 

În urmă cu două săptămâni, 166 din cei 232 de angajați cât mai are platforma petrochimică din Bradu au primit veste că urmează să fie disponibilizaţi, concedierea colectivă făcând parte dintr-o serie de măsuri menite să reducă cheltuielile combinatului Oltchim. Ultima speranţă privind schimbarea planului de reorganizare prin renunţarea la concedierile masive s-a năruit săptămâna trecută, când Oltchim a comunicat Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş numărul angajaţilor ce urmează să fie disponibilizaţi. Nemulţumiţi că vor rămâne fără loc de muncă, angajaţii aflaţi pe lista celor care vor rămâne şomeri s-au întâlnit pentru a pregăti o acţiune în instanţă, prin care vor cere anularea ordinului de concediere. Potrivit unor surse din rândul angajaţilor aflaţi pe lista neagră, planul de reorganizare ar viza chiar şi desfiinţarea serviciului de pompieri de pe platforma petrochimică, care în mod normal nu ar trebui să lipsească ținând cont de faptul că aici sunt depozitate în continuare substanțe periculoase.

Sursa: ziarulancheta.ro