Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#39132 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-01 05:51

#39131: DACA TACEAI, RAMANEAI DOAR PROSTUL CASEI, asa ne-ai aratat si noua cat de tamp esti - Re:  <= TE-A INVATAT MA-TA CEVA SI TU AI INTELES ALTCEVA, IAR TAC-TU TE-A PUS PE MAINI GRESITE SI DRUM GRESIT DE ITI RUPI GATUL NUMAI CAND DESCHIZI CIOCUL, PLISCUL, BUZITELE TALE....!!!.  E GREA, INDOBITOCIREA TA SI ALTORA CA TINE, O PURTATI CU STOICISM. ANIMALELOR,  ANIMALULE, AICI ESTE PETITIE PUBLICA DOBITOACA. DACA RAMAI PUBLIC ESTI SI VEI RAMANE PUBLIC, TE-AI ARATAT IN TOATA MINUNATIA PE CARE O AI...., EU ITI UREZ SCUCCES, TINE-O ASA SI NU TE LASA...SA NU MAI SCAPI PE JOS SI PAPA TOT:

 N-am scris eu dobitoaca nesimtita si idioata aici #39130 . Mai au si altii pareri si pot sa se pronunte impotriva voastra idiotenie monumentala si cretinoida a sinapselor lipsa si lipsa creier de aveti, detineti lipsa creier, da. Va dovediti in toata splendoarea voastra..., sunt foarte multi care va urmaresc, sunt extrem de multi care va monitorizeaza idiotenia. Eu  v-am explicat, aveti liber sa faceti ce doriti, circul si aspectele pe care le lasati  in urma voastra va evidentiaza . Iata cum dati in altii fara sa stiti, va pronuntati fara sa cunoasteti. Tu nu sti sa citesti, tu nu sti sa comunici, tu nu sti nimic si esti o cazatura a vietii de o ai, pui mana pe telefon sa-i intrebi pe altii ca tu nu sti. Esti prea lipsa creier sa ai tu judecata in teasta capatanii tale idioate. Asa mori, cate zile  ai tu  si altii ca tine nu mai aveti cum sa fiti reabilitati. Te pronunti precum ar fi unu si suntem unu-doi hai maxim 10 pe petitie, eee te dezamagesc, suntem atat de multi incat nu-ti oferi sansa sa spui tu ca suntem toti, nu ai posibilitatea asta, suntem extrem de multi si oricand va vom dovedii ceea ce sunteti, nu se mai pronunta multi,da, este o mare diferenta si nu mai intra sa scrie pentru ca le este scarba de voi, le-a fost scarba si au o respingere a intra cu voi in a comunica, voi ramaneti putorile, personajele care spurca, maimutarelile, porcismele, saltimbancii, sugativele si sugacii de servici, scosi din context, un nimeni, un nimic, un licu_rici ars, un obosit, vedetismele, clantanitoaele,  ... s.a.m.d. si toate cate  ati lasat in urma voastra, da, posibil asta e casa voastra si unde ati locuit si unde inca locuiti, aici este SPATIU PUBLIC animalelor, sunteti iesiti din case din 1989 si .... Aveti liber sa va aratati performatele idioteniei si cretinismului pe care nu numai ca-l detineti,  il faceti public pe acolo unde apareti, peste tot. Sunteti liberi si eu personal va las in toata splendoarea voastra sa va manifestati. 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

 

P.S.: SA INVATATI CE INSEAMNA PETITIE PUBLICA, NU E CASA VOASTRA HANDICAPATILOR, SUNTETI MUSAFIRI!!!! SI ADMINISTRATORUL PETITIEI ESTE MUSAFIR . TOT GLOBUL PAMANTESC ARE ACCES SI AU POSIBILITATEA SA SI TRADUCA CEEA CE LASATI IN URMA VOASTRA, CHIAR SI  CEI DIN COSMOS POT SA VA TRANSMITA MESAJE AICI. PENTRU CA VA STA IN GAT SI SUNTETI SUFOCATI, RAMETI FARA AER ( NU CA ATI AVEA AER, PENTRU  VOI ESTE TOXIC, NOCIV SI MORTAL!) . PETITIA ASTA, NU O PUTETI INCHIDE PENTRU CA SERVARELE SUNT IN COSMOS, IN SPATIU, POATE PLECATI DRACU CU VREO NAVA SPATIALA SI VA DEZINTEGRATI ACOLO, SA MURITI DORIND SA INCHIDETI PETITIA . PETITIA ESTE SPATIU IN AFARA PAMANTULUI INTR-UN SATELIT SI  UNDE NI SE OFERA POSIBILITATEA UTILIZARII ACESTUI SPATIU, SUNTEM MUSAFIRI IN CASA ALTORA, CASA CELOR CARE ADMINISTREAZA SI APARTINE PAMANTENILOR.

P.S.S. : MULTI INVESTITORI BUNI SI EXCEPTIONALI PENTRU OLTCHIM, FACEAU PACT SI PUNEAM BANII JOS, CUMPARAM TOT... SI ACHITAM TOT,  SI-AU PUS OAMENII SA VA FACA RADIOGRAFIA SI V-AU MONITORIZAT SI VA MONITORIZAM, SUNTEM SI EXISTAM NOI CREDITORII CU CREANTE IN OLTCHIM SI TOTI CEI IMPLICATI CU CREANTE IN OLTCHIM SI CEI CARE AVEM SALARII CREANTE NEACHITATE DE OLTCHIM SI FURATE DE VOI, ASA A PIERDUT OLTCHIM ENORM DE MULTE SANSE SA FIE PRIVATIZAT SI REPUS IN FUNCTIUNE, RE:RE:RE SI REECHILIBRAT SI REPORNIT!!!!!!. NU V-ATI PUS NICIODATA INTREBAREA DE CE NU AU VENIT, AU GASIT OSTILITATE PESTE TOT, AU GASIT NEMERNICIE PESTE TOT, GASESC PERSONAJE PRECUM TRAITI IN SALABATICIE, ANIMALE SI RASE PIERDUTE..., MULTI TRAGEAU SI TRAG DE EI SA-I SFASIE PE BANII INVESTITORILOR,  VOI VA PRONUNTATI, DECIDETI PE BANII ALTORA, FURATI DIN BANII ALTORA ...ETC., CU ASTFEL DE PERSONAJE NU PUTEM FACE AFACERI SI NICI DEZVOLTA O COMPANIE, MURITI PE LIMBA SI COMPORTAMENTUL VOSTRU . VALABIL SI PENTRU PARTIDELE POLITICE, GUVERN, CONDUCEREA OLTCHIM SI ALTIII...!!!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 P.S.S.S.: NICIODATA SA NU APLICATI INVERS MANUALUL DE MANAGEMENT GLOBAL, PENTRU CA MURITI SUFOCATI:

8 mai 2013

Lichidatorii judiciari Gheorghe Piperea şi Remus Borza, precum şi consilierul onorific al premierului, Ionel Blănculescu, au dezbătut subiectul la "Prim Plan".

http://stiri.tvr.ro/

Manualul de management al restructurarii.

Reorganizare:

1. La nivel operational

2. La nivel financiar

3. La nivel contabil

4. La nivel comercial

5. La nivel legal

si

6.  La nivel resurse umane [ DISPONIBILIZARI , mimand dupa ca vaneaza vinovati... si firesc evitandu-se pe ei si hotiile lor...]

Blanculescu la TVR1. 

 Manualul Piperea la tvr:

8 mai 2013

1.Finantarea  capitalului de lucru la minim 30 milioane euro

2. Oltchim II infintare

3. Pregatirea unui contract cu acest investitor (care sunt mai multi...), pentru a putea sa primeasca o obtiune de privatizare in septembrie sau octombrie 2013,  cand se va vota planul de reorganizare.

Piperea la TVR 1.

NICIUNA NEFIIND INDEPLINITA DIN VORBELE LUI PIPEREA DECLARATE SI SUSTINUTE SI DE ALTII..., DIN CONTRA SITUATIA  S-A DETELIORAT SI SPOLIAT CONTINUU ..., CONTINUAND SUB FORMA AGRAVANTA SI INCALCAND LEGILE PRIN SPOLIERE.

Creatia marca Piperea cu asociatii & co:

 " Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. "

http://www.rominsolv.ro/

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#39133 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-01 07:25:21

#39132: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

  Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

 CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

JOS CENZURA OLTCHIM!!!

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

 Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!!   

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Creanta , esti un nimic in lume

#39148 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-01 11:51:18

#39132: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 ISTERICULE, tu esti prostul pu.lii.

Citeste ce SCRII si vei realiza ce aberatii spui.

Esti un FRUSTRAT plin de ura.

De aia nu realizezi nimic, DOBITOCULE!