Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#36850 DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

2015-04-28 17:22

#36848: - Re:  

 In toate demersurile facute si de disponibilizati si de angajati Oltchim, n-am vazut sprijinul  popu_latiei si societatilor civile, mai  eram si mediatizati peste tot,  noi   strigam in manifestarile noastre " valceni iesiti afara din casa, argeseni iesiti afara din casa " si acestia  ne ignorau sau unii se dadeau la alte mizerii si neordodoxe gesturi, chiar si aici pe aceasta petitie se comportau impotriva noastra si drepturilor noastre cetatenesti legale din aceasta tara pe legi si ca oameni in primul si in primul rand pentru ca noi am muncit conform CCM si toate legile neancalcate prin care  ne-am onorat munca si activitatea prin cotizatii si contributii si avem drepturi izvorate din campul muncii, e munca noastra de care acesti aciuti politic vor sa ne fure si ne-au furat. Celor de le cerem sa plece din Oltchim, piperea cu asociatii & co si toti aciutii din august 2012 si ianuarie 2013, acestia au sosit ca niste vampiri economici, si sunt niste sugaci si sugative care otravesc si contamineaza, asa cum ne-au lasat si scris tot de ei, sa ne fure si sa demoleze, distruga tot, in frunte cu statul roman corupt si mafiot si sindicatele care sunt in culpa.

Raspunsuri


Musafir

#36851 Re: DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

2015-04-28 18:00:01

#36850: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!! 

 ai dreptate, dar din 600 de valceni de disponibilizati , cati ati fost? Cine v=a stiut?Care televiziuni? De ce trebuie sa cersiti mila opiniei publice? Sunteti apr. 600 , oare nu e de ajuns? 

Cred ca eu sunt ub tamp, nu aveti nevoie de bani