Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#36851 Re: DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

2015-04-28 18:00

#36850: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!! 

 ai dreptate, dar din 600 de valceni de disponibilizati , cati ati fost? Cine v=a stiut?Care televiziuni? De ce trebuie sa cersiti mila opiniei publice? Sunteti apr. 600 , oare nu e de ajuns? 

Cred ca eu sunt ub tamp, nu aveti nevoie de bani

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#36852 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-04-28 18:29:36

#36851:  OLTCHIM ARE 2200 SALARIATI INCA ANGAJATI UMILITI SI EI SI CONSTRANSI SI CU ALTE NEMERNICII ODIOASE PRIN FAPTE FATA DE ACESTIA, MUNCITORII ANGAJATI, PRIZONIERII UNOR CAPUSE ADUSE DE POLITIC IN  OLTCHIM 2012 DE USL, FRIPTURISTI HOTI SI  CARE ROD DIN INTERIOR SI FURA PRIN VAMPIRIZARE ECONOMICA DE MANA CU SINDICATELE SI SUSTINEREA POLITICA, FIIND IMPUSI LA CONTAMINARE PRIN A OTRAVII SI DEMOLA PRIN SUPT VAMPIRIZAT ECONOMIC DE CATRE CONSORTII CAPUSE SI ACIUTII LOR.

 Valcea are putin peste 600 si Arges are peste 300 disponibilizati colectiv in 14.06.2013 in insolventa Oltchim declansata in 30.01.2013. Fiecare din acestia au facut in diverse feluri si diverse actiuni, fara " mila ", chiar cu foarte mult sacrificiu, foarte muuult sacrificiu pe la toate instutiile, toate ( DAR CU  TRADATORI SI HOTI DINTRE NOI CARE S-AU DEDAT LA A PUPA SI SE INJOSII LA PUTEREA USL.... SE STIU EI CARE, SI CE AU COMIS PE PROTOCOALE ILEGALITATI ... ),  pentru ca sunt drepturile noastre si nu suntem pomanagii nimanui, avem acte si legi , nu cum spui tu, ci prin demnitate, chiar cu o cheltuiala si o participare de ambele parti prin procese, demersuri...etc., la absolut toate institutiile autiste si  valceni cat  si argeseni disponibilizati angrenati fiecare in felul lor, repet, pentru ca nu stiu daca sti situatia disponibilizatilor 2013, multi nu mai sunt in tara, lucrand in strainatate, multi au diverse probleme de sanatate si multe alte cazuri GRAVE SI FOARTE GRAVE ADANCITE  SI PE SANATATE ( o parte din ei au primit un sprijin financiar din banii lor creante salariale, ceea ce este imbucurator pentru ca le-a mai oprit agravarea ), insa exista procese in instanta si multe alte necazuri aparute intre timp si multe nemernicii, hotii prin deturnari de bani, furt, deturnari de bani si altele..... Daca tu spui sau afirmi ca nu se stie de disponibilizatii Oltchim in mass-media, imi pare rau dar nu stiu unde ai fost pana acum? Banii au fost si apar in acte, s-au furat, cand trebuia sa ni se acorde in luna cand am fost disponibilizati colectiv printr-o MARSAVIE ODIOASA , FURT,  impozitati de catre ANAF, opriti pentru pilonul II pensii private,  casa de pensii si toate opririle de catre statul roman , sume de bani, iar disponibilizatii 2013 nu au primit valoarea totala conform actelor si decizilor pe LEGEA 85/2006 SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE de disponibilizare colectiva, iar acum piperea cu asociatii si co., umilesc salariatii angajati si pe cei disponibilizati 2013 cei mai furati si osanditi, praduiti, jigniti, distrusi,..etc, ...suntem in 2015. Guvernul Ponta si ministrii sai refuza achitarile si sunt autisti de doi ani de zile si multe alte nemernicii......, odioase fapte comise de acestia,  speculate pe campaniile lor politice si hotiile lor insangerate.

HOTIA DE LA OLTCHIM

HOTII IN INSOLVENTA OLTCHIM, disponibilizatii 2013, creante salariale plati compensatorii sume  prin deturnare si blocare ilegal pe Legea 85/2006 :

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii; 

 

...SI ALTE HOTII PANA-N INSOLVENTA OLTCHIM ARATATE MAI JOS, blocate si acestea pe Lege 85/2006 legal  fiind inainte de insolventa si deturnari de salarii catre destinatar CAR inainte de insolventa, pe care noi continuam sa facem achitari catre CAR Oltchim pe sume catre trebuia sa le avem achitate:

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri http://www.impactreal.ro/ 

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015

link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi pana in insolventa si toti din combinatul chimic trecuti http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.