Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTELE OLTCHIM.

#36132 Re: VREM SA STIM! Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judicia

2015-04-09 09:06

#36130: - VREM SA STIM! Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari? 

 In acelasi timp se fac vinovati  ADMINISTRATORII JUDICIARI, CONDUCEREA, SINDICATELE SI TOTI CEILALTI DE AU FOST DEACORD si  care au luat in evidenta cat  si pus in aplicare acest protocol, care este ILEGAL, deoarece legile specifica CLAR. FIECARE CREANTA ESTE NOMINAL PE FIECARE IN PARTE SUMA SI VALOAREA INTREAGA DIN ACTELE SI DECIZILE DE PLECARE PE CREANTELE FIECARUIA DIN ACTE, AVAND VALOAREA DIN RAPORTUL DE MUNCA SI DIFERENTIAL PE FIECARE PERSOANA CONFORM ACTELOR DETINUTE CAT SI LEGILOR CARE EXISTA IN POSESIA NOASTRA.

SE POT DEZBATE INTERPELARI, ADUCE SUSTINERE, URMARIRE SUME, INSCRIEREA ACESTOR SUME PESTE TOT SI IN TOATE FORMELE LEGALE, CARE S-AU RESPECTAT PANA LA UN MOMENT DAT, NUMAI CA NU AU DREPT DECIZIONAL SI NICI DE PRONUNTARE PE ACESTE SUME FIIND PROTEJATE DE LEGI IN VIGOARE SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE COROBORATE CU LEGI PENALE SI TOT CE INSEAMNA RASPUNDEREA PE LEGI, NIMENI, IN AFARA DE TITULAR SI NU TABELAR CI NOMINAL PE SUMELE PE CARE LE DETINE, FIECARE IN PARTE.

NU S-A PRIMIT NICI O HARTIE, INSTINTARE, ARGUMENTARE...ETC, PRIN POSTA OFICIAL SI CONFORMA CU NORMELE EXACTE DE A DEZBATE ACESTE SUME INDIVIDUAL SI DECIZILE SI LE-AU INSUSITI ALTII CARE NU AU NICI O LEGATURA CU RESTUL CREDITORILOR CREANTE SALARIALE, S-A INCALCAT TOT, ABSOLUT TOT.

AVAND FIECARE DIVERSE SITUATII NOMINALE, NU DE GRUP SAU COLECTIV, FIIND DISPONIBILIZARI COLECTIVE NOMINAL FIECARE PE ACTELE DE LE ARE IN POSESIE, DOAR SUMA TOTALA FIIND COMUNA CEA DE 9 MILIOANE EURO SI ALTE DREPTURI SALARIALE CREANTE FIIND UNA GENERALA PENTRU TOTI SI TOATE DREPTURILE SALARIALE CREANTE NEACHITATE, INSA ESTE TOTUL NOMINAL PE PERSOANA CU ACTE.

 

Raspunsuri


Musafir

#36133 Re: Re: VREM SA STIM! Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii jud

2015-04-09 09:19:07

#36132: CREANTELE OLTCHIM. - Re: VREM SA STIM! Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judicia 

Ilegal ca ilegal dar de ce este la SECRET? 
Protocolul a fost clasificat de cineva ca secret de stat sau secret de serviciu si noi nu avem acces la el?