Afara cu Mihaela Radulescu de la ProTv

Quoted post

mihai

#25 Eroarea Radulescu

2015-04-09 00:25

Deoarece eu am lasat un nesaj catre ea cum ca nu o admir, iar ea m-a injurat

"" Mihaela Schwartzenberg:

You too, man:))) You don't look like a man anymore, but like ...a flower:))) How is your mother ? Is she well ? Tell her that I would like to see you again inside her, maybe you can have a better chance in life.... Cat de patetici si idioti sunteti, cat de tare va facet de ras si va stardust...pentru mimic.... Si purtati nume de "barbati".... 20 · 6 aprilie la 10:27"" (

Eu am in loc de poza, la profil, o floare).

Deasemenea nu-mi plac jignirile aduse tuturor celor care in mod civilizat isi spun parearea lor sincera despre ea,anume ca nu o admira.

Pe toti ii face frustrati, idioti,,hiene, cretini....godpodine grase si fara sex appeal, barbati fara penis...si mai nou drogati, teroristi sau homosexuali (depre care a afirmat ""Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa "

Incearca sa instige impotriva acestora in numele de mama de baiat si de crestin.

Vorbeste de moralitate dar, in show-ul. ROMANII AU TALENT, si-a scos in evidenta intentionat si vulgar  sanii, si-a aratat  fundul, a jicnit , face grimase obscene cu limba plimbata perin gura, cand vede un barbat atletic, s-a ridicat si a lins degetele unei dansatoare,api s-a tavalit lasciv prin faina,  a pupat un pusti direct pe gura.

E penibila si enervanta, mai ales ca areo varsta de la care ar trebui sa asteptam mai mult.

Face morala tuturordar dar ea posteaza comentarii de genul :

"Primul zbor cu elicopterul când pot să spun că îl f** pe pilot. hahahaha.". precum si altele cum ar fi:  ”Dimineaţa am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă...”

Nu este spatiu si timp pentru a continua aici dar exemple sunt  multe.

Dovada ca ea a stanit intr-un timp atat de scurt, numeroase controverse , opinii ,comentarii deloc favorabile,  revolte, pamflete.

Sincer, nu cred ca este o persoana indicata sa prezinte un Show precum  "ROMANII AU TALENT", un show atat de vizionat de adulti, de copii, de batrani deopotriva.

Nu este acolo pentrua face chiar  ea un spectoacol de prost gust si absurd sau pentru a jigni si a -si arata ""nurii"".

Fiecare e cu viata lui , dar nu sa-si demonstreze "profesionalismul" dandu-se in spectacol pe la televizor. Daca ea considera ca are vreun talent, sa concureze la Romanii au talent. Sa lase locul liber unei persoane cu adevarat calificata pentru a face parte din juriu. 

Echipa de dinainte era mult mai OK, mai dinamica,mai stilata, mai tanara, mai placuta,

Nu ne mai dormim mahalagisme si gesturi la limita moralitatii si bunului gust oricat de mare rating ar avea.

Ne-am saturat de astfel de emisiuni. Haideti sa mai schimbam cate ceva.

Raspunsuri


Anonymous

#27 Re: Eroarea Radulescu

2015-04-09 07:13:42

#25: mihai - Eroarea Radulescu 

 Buna Mihai, 

Imi pare nespus de rau de faptul ca a-ti fost jignit. De accea am luat acesta initiativa de a creea petitia. Sunt 100% de accord cu dvs ca MR nu are ce cauta in spatiul public. Numai impreuna reusim sa scoatem aceste hiene cu are de superioritate din viata noastra de zi cu zi. Daca locuiam in Romania (locuiesc in San Diego - California)eu dadeam in judecata postul ProTv pentru ca permite o atitudine de joasa speta la o ora de mare audienta. Cum sa ne educam copii cand la tv sunt invitate toate tarfele care vorbesc de sex si toate cele?? Imi pare rau pentru parinti care trebuie sa schimbe canalul, la un post pentru care plateste, numai ca sa protejeze copilul/copii sa vada/auda asa limba murdara.

Va multumesc pentru efortul dvs. de a impartasi cu publicul experienta trista cu MR pe facebook.

O zi placuta si plina de zambete sa aveti.

Florian 

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook