Afara cu Mihaela Radulescu de la ProTv

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Afara cu Mihaela Radulescu de la ProTv


Musafir

#1

2015-04-06 18:56

Fiindcă eu de discriminări sunt sătulă până peste urechi! Mai ales o persoană care a fost (mai este?) măritată cu israelianul Elan Schwartzenberg nu are voiă să vorbească la fel ca ea! Oricum, PRoTv pierde teren, prea multe rufe murdare spălate „pe sticlă", se pare că tocmai d-na Mihaela R.Schw nu aduce un plus de... decență!

Musafir

#2

2015-04-07 16:41

Nu sunt de acord cu remarciile pe care le face!!!

Musafir

#3

2015-04-07 17:50

Ca persoana publica, Mihaela ar trebui sa se retina de la a insulta direct publicul care o asculta. Opiniile sale publice are trebui sa fie neutre sau justificate stiintific.
adas

#4 rasism ordinar

2015-04-07 19:14

veorbeste si discrimineaza o minoritate una care schimba barbatii mai des decat lenjeria intima... la Monte Carlo nu esti si nu vei fi nimeni, nici in Ro nu esti nimeni si nimic pentru nimeni ... mars rasista ordinara 

adas

#5 rasism ordinar

2015-04-07 19:21

vorbeste si discrimineaza o minoritate Raduleasca care schimba barbatii mai des decat lenjeria intima... la Monte Carlo esti si vei fi un nimeni,  in Romania esti un nimeni pentru romani chiar daca mai apari pe ici pe colo prin anumite programe ... dispari rasista ordinara si nu mai poza pe copertine dezbracata ca suntem satui de vazut sanii si curul basit al unei babaciuni ca tine

 

 


Musafir

#6 scrisoare deschisă către singurul neuron funcțional al acestei ratate

2015-04-07 19:46

"Mihaela Rădulescu, propunerea dumneavoastră despre ce-ar trebui să facă un cuplu gay în public e talibană, și-ar trebui să frisoneze orice minte cât de cât răsărită din miriștea istoriei. Același mecanism de care vorbesc v-a permis, spre exemplu, dumneavoastră să vă căsătoriți și să încheiați respectivele căsătorii administrativ și discret fără prea mare vâlvă. În lumea normalității ”biblice” pe care-o predicați cu titlu de etalon moral ați fi fost lapidată, sumar, cu pietre după prima…indiscreție trăită. Vi s-ar fi spus, probabil de către niște bărbați bărboși, veritabili Adami și Abrahami, că sunteți o curvă nenorocită, o femeie adulteră, o Dalila, o spaima-sulii, și apoi v-ar fi înmormântat într-un loc nemarcat, și v-ar fi negat eternitatea divinității. Șansa vremurilor a făcut să vă puteți face, și reface, viața după bunul plac, în bunul văz al lumii mai mult sau mai puțin inoportunată de standardul ”moral” pe care l-ați practicat. ." https://andreanum.wordpress.com/2015/04/07/scrisoare-deschisa-mihaelei-radulescu/

Rita Drumeș

#7 această chivuță dâmbovițeană

2015-04-07 20:09

De felul meu sunt un om tolerant, pot accepta aproape orice. Așa că pot să-i trec multe cu vederea Răduleascăi, că nu este o intelectuală rasată, că a fost promovată de anumiți oameni ca scriitor deși nu are prea multe în comun cu această castă, că și-a schimbat partenerii de pat mai des decât și-a schimbat poate batistele săptămânal și multe altele. Ceea ce nu pot să-i accept acestei chivuțe dâmbovițene, care se consideră divuță, este grobianismul pe care-l folosește pentru a decima anumiți oameni, chiar dacă poate că o face doar pentru a-și face reclamă. Se știe că reclama, chiar și negativă, este mai bună decât să fii lăsat în uitare, mai ales în lumea showbiz-ului. Fiecare are dreptul să-și trăiască viața așa cum consideră că-l împlinește, atât timp cât prin deciziile luate nu afectează viața celorlalți. În cazul ei se pare că-i place să-și trăiască viața călcând pe cadavre. Buna mea spunea:” curva când o scuipi spune că plouă“, astăzi, în zilele noastre, curva s-a mai cizelat un pic și se consideră îndreptățită să ofere lecții de moralitate. Asta este ceva cam greu de digerat pentru mine. În rest, așa cum am spus- pot tolera aproape orice.


Musafir

#8

2015-04-07 20:30

Pentru ca urasc discriminarea de orice fel iar MR este totusi o persoana publica -deci prin toate "expunerile" poate influenta o mare masa de "cititori"si admiratori mai saraci cu duhul Nu pot accepta o formatoare de opinie cu asemenea discurs de mahala -jos grasele de 14 ani , jos gay-sus tavalitul in direct si exhibarea tatelor siliconate in fata unor adolescenti

Musafir

#9 Re:

2015-04-07 20:33

#8: -  

 bine punctat :)


Musafir

#10

2015-04-08 10:19

Mihaela ai greșit platesti.


Musafir

#11

2015-04-08 10:53

sa nu uite mihaela radulescu cine este ia, si la urma sa faca comentarii despre alte persoane, rusine mihaela radulescu

Musafir

#12

2015-04-08 11:03

Mă deranjează descriminarea fiecare sa se uite în curtea lui

Musafir

#13

2015-04-08 11:29

Pentru a vedea doamna radulescu, ca toți suntem oameni, indiferent de cum arătăm sau ce este fiecare. Cum s-ar simti tanti, daca cineva ar jignio?
lipsa de respect domnisoara bănică radulescu schumberz otil si câți bărbați a mai avut.

Musafir

#14 m.radulescu

2015-04-08 11:45

 n-o suport.


Musafir

#15

2015-04-08 12:01

Am semnat aceasta petiție datorită faptului ca acest scandal aduce tara intr-un abis al prostiei. Nu e nevoie sa uram,dar aceasta persoana ar trebui pusă la locul ei,in casa la televizor,unde nimeni nu o critica pentru ceea ce comentează ea despre ce fac oamenii.

Musafir

#16

2015-04-08 12:29

Din prima zi am sustinut ca Mihaela nu este persoana potrivita pentru acest show ca jurat. Deci o rog sa plece acasa.

Musafir

#17

2015-04-08 13:27

Pentru că m-am săturat de non valorile pe care mass media le promovează.
Nu este singura pentru care trebuie făcută petiție...
Colecția "țara ne vrea proști" este mult mai bogată.

Musafir

#18

2015-04-08 13:46

Nu mi a plăcut niciodată aceasta "doamnă" .

Musafir

#19

2015-04-08 14:50

Sai trag la muie lui mihaela radulescu de jegoasa ordinara infecta jet zdreamtoo
Johanne Van Sarben
Musafir

#20 Afara de la PRTV

2015-04-08 15:42

Este inadmisibil sa faci aceste afirmatii.,referitor la sex,culoare,religie.Aici pt. o asemenea afirmatie ,esti dat afara de a doua zi.Am avut si am cupluri prieteni Gay,am facut benevolat la centru de tratament pt. persoanele cu SIDA in faza terminala.Unde este compasiunea,dragostea pt. aproapele tau,intelegerea,admiratia pt. creatiile lui.??? totul depinde de educatie, de instruire , de cultura...dar ce te poti astepta de la M. Tiganu-Radulescu-Schaw....
.


Musafir

#21

2015-04-08 15:57

Pentru ca sunt susținător al minorității si aceasta "doamna" care a avut mai multe casnicii decât firele mele de par din cap si credeți-ma, am parul foarte des, si tot ea se găsește sa comenteze de fiecare in parte. Este o Rușine aceasta femeie pentru romania, afara cu ea din ProTv si din țara asta!

Musafir

#22

2015-04-08 16:07

impotriva mihaelei radulescu

Musafir

#23

2015-04-08 20:33

o catastrofa de femeie care in afara de pula ...oriunde s-ar uita ,nu vede nimic ....

Musafir

#24 Re:

2015-04-08 20:39

#8: -   multumesc

 

 

mihai

#25 Eroarea Radulescu

2015-04-09 00:25

Deoarece eu am lasat un nesaj catre ea cum ca nu o admir, iar ea m-a injurat

"" Mihaela Schwartzenberg:

You too, man:))) You don't look like a man anymore, but like ...a flower:))) How is your mother ? Is she well ? Tell her that I would like to see you again inside her, maybe you can have a better chance in life.... Cat de patetici si idioti sunteti, cat de tare va facet de ras si va stardust...pentru mimic.... Si purtati nume de "barbati".... 20 · 6 aprilie la 10:27"" (

Eu am in loc de poza, la profil, o floare).

Deasemenea nu-mi plac jignirile aduse tuturor celor care in mod civilizat isi spun parearea lor sincera despre ea,anume ca nu o admira.

Pe toti ii face frustrati, idioti,,hiene, cretini....godpodine grase si fara sex appeal, barbati fara penis...si mai nou drogati, teroristi sau homosexuali (depre care a afirmat ""Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa "

Incearca sa instige impotriva acestora in numele de mama de baiat si de crestin.

Vorbeste de moralitate dar, in show-ul. ROMANII AU TALENT, si-a scos in evidenta intentionat si vulgar  sanii, si-a aratat  fundul, a jicnit , face grimase obscene cu limba plimbata perin gura, cand vede un barbat atletic, s-a ridicat si a lins degetele unei dansatoare,api s-a tavalit lasciv prin faina,  a pupat un pusti direct pe gura.

E penibila si enervanta, mai ales ca areo varsta de la care ar trebui sa asteptam mai mult.

Face morala tuturordar dar ea posteaza comentarii de genul :

"Primul zbor cu elicopterul când pot să spun că îl f** pe pilot. hahahaha.". precum si altele cum ar fi:  ”Dimineaţa am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă...”

Nu este spatiu si timp pentru a continua aici dar exemple sunt  multe.

Dovada ca ea a stanit intr-un timp atat de scurt, numeroase controverse , opinii ,comentarii deloc favorabile,  revolte, pamflete.

Sincer, nu cred ca este o persoana indicata sa prezinte un Show precum  "ROMANII AU TALENT", un show atat de vizionat de adulti, de copii, de batrani deopotriva.

Nu este acolo pentrua face chiar  ea un spectoacol de prost gust si absurd sau pentru a jigni si a -si arata ""nurii"".

Fiecare e cu viata lui , dar nu sa-si demonstreze "profesionalismul" dandu-se in spectacol pe la televizor. Daca ea considera ca are vreun talent, sa concureze la Romanii au talent. Sa lase locul liber unei persoane cu adevarat calificata pentru a face parte din juriu. 

Echipa de dinainte era mult mai OK, mai dinamica,mai stilata, mai tanara, mai placuta,

Nu ne mai dormim mahalagisme si gesturi la limita moralitatii si bunului gust oricat de mare rating ar avea.

Ne-am saturat de astfel de emisiuni. Haideti sa mai schimbam cate ceva.