Prelungire Linie 48

Către Compania CT Bus S.A și Primăria Municipiului Constanța,

Noi, locuitorii și utilizatorii serviciilor de transport public din municipiul Constanța, venim cu această petiție în speranța că veți lua în considerare îmbunătățirea rețelei de transport în comun prin prelungirea liniei autobuzului 48 până la noul cartier Novopolis. Această măsură este esențială pentru a asigura un acces mai convenabil și sigur către transportul public pentru locuitorii acestui cartier în dezvoltare.

Motivația noastră pentru această solicitare se bazează pe următoarele considerente:

Lipsa unei căi pietonale sigure: În prezent, nu există o cale pietonală corespunzătoare către stația de autobuz deja existentă, care este situată la o distanță de 550 de metri de cartierul Novopolis. Aceasta obligă locuitorii să meargă pe o stradă intens circulată zilnic, expunându-i riscului de accidente și pericole.

Infrastructură existentă: Menționăm că în zona respectivă există deja un sens giratoriu care permite autobuzului să facă întoarcerea în direcția orașului. De asemenea, există spațiu disponibil pentru a înființa o nouă stație în cartierul Novopolis, ceea ce ar facilita accesul la transportul public pentru locuitori.

Prelungirea liniei autobuzului 48 până la cartierul Novopolis ar aduce beneficii semnificative pentru comunitatea locală, contribuind la reducerea traficului rutier, la creșterea accesibilității pentru locuitori și la îmbunătățirea calității vieții în această zonă în plină dezvoltare

Vă rugăm să luați în considerare această solicitare și să demarați măsurile necesare pentru evaluarea și implementarea acestui proiect. Comunitatea noastră ar aprecia cu adevărat eforturile dvs. în direcția îmbunătățirii serviciilor de transport public în municipiul Constanța.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și așteptăm cu nerăbdare o soluție pozitivă în această chestiune.

Cu respect,

[Semnăturile și datele de contact ale semnatarilor]


Simona Iuliana Cojocaru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Simona Iuliana Cojocaru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...