Afara cu Mihaela Radulescu de la ProTv

Romani, 

Haideti sa ne unim cu toții si sa arătam Doamnei Mihaela Rădulescu Schwartzenberg ca nu suntem nepasatori la jignirile pe care le aduce societăți noastre. Gay, grași, țigani, urâți, netalentați....si ei sunt frați si surorilor noastre si trebuie sa ne respectam si sa ne ajutam uni pe ceilalți. Nu se poate ca o persoana publica, plătită de romanul de rând, sa jignească fără represalii. Te rog sa semnezi aceasta petiție dacă consideri ca Mihaela Rădulescu nu ar trebui sa mai fie angajata de postul ProTv. Mihaela Rădulescu trebuie sa înțeleagă odată pentru totdeauna ca domnia sa este plătită de romanul de rând inclusiv gay, țigani, si grași. Este îndeajuns. Ajunge!!!!! 

Proprietarul PRO Tv este Central European Media..va rog sa accesati linkul de mai jos si sa le trimiteti un email cu rugamintea ca MR sa fie suspendata din toate emisiunile PRO TV. Nu este loc pentru discriminare in spatiul public. 

Va multumesc. 

http://www.cetv-net.com/en/contacts/index.shtml

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Florian Carr să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook