Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

pentru cei care au hvc

#265 Maria

2015-04-07 11:39

Revin cu un alt comentariu, poate este si acesta de ajutor.In urma cu aprox 30 zile am primit un mail de la un forum despre hvc in care m-am inscris anul trecut.M-au invitat sa trimit pe mail:contact@hepatita-c.net toate detaliile in legatura cu boala si anume: nume, varsta, locatie, gr.de fibrozare, ce doresc de la viata s.a.pentru inscriere pe "Lista Condamnatilor" in vederea sensibilizarii opiniei publice prin Site:/hepatita_c/lista_condamnatilor.htm. Daca intrati pe acest site o sa gasiti o lista cu persoanele inscrise si povestile lor, jurnale de tratament cu interferon free a unor romani din Germania si altele.Cred ca nici de acest site nu stie multa lume, cum de altfel nu stiu nici despre aceasta petitie, eu afland in 27.03.2015 cand am fost la sp.Victor Babes din Bucuresti.Intr-o saptamana am gasit cum v-am mai relatat multi oameni de aici din Craiova si din tara sa semneze petitia, dar totusi sunt foarte putini fata de cat de multi avem virusul C.

Raspunsuri


Musafir

#267 Re: Maria

2015-04-07 12:30:52

#265: pentru cei care au hvc - Maria 

 Maria, ai făcut o treaba extraordinara, tu si Petre. D-l Dan Brabete se ocupa de site-ul hepatita-c.net si a semnat si dansul aceasta petiție. Multi se lupta pt a obține semnături si sa promoveze petiția.......NU NE-AI SPUS, TI-A RASPUNS APAH ?

 


Musafir

#268 Re: Maria

2015-04-07 12:51:01

#265: pentru cei care au hvc - Maria 

 Apropo!.........Maria, mai fa un efort si roagă pe cei care au semnat pt tine să-și roage un prieten, familia,vecinul sa mai dea o semnătură pt noi, sa arațati mobilizare.......si același lucru sa facă si Petre si toți semnatarii........si poate așa apare si APAH -RO cu semnături