Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Musafir

#256

2015-04-06 18:23

Am semnat petitia. Am trimis si scrisori la autoritati, televiziunii

Am 31 de ani,  hepatita C , non respoder dupa 3 luni de tratament.

Sper din tot sufletul sa se aprobe acum de a 1 mai noul tratament fara intereferon. este singura sansa sa ma vindec.

Traiesc o drama, pe care nu o doresc nimanui.

Sper sa fim uniti si sa iesim in strada daca nu se tin de cuvant. S-ar di stabilit la conferinta APAH de la Iasi de saptamana trecuta ca daca nu se aproba de la 1MAI, sa iesim in strada in prima saptaman din luna MAI.

 

 CE ZICETI????

 IESIM IN STRADA DACA NU SE APROBA LA 1 MAI ?!!!!!!!

 

 

 

Raspunsuri


Musafir

#259 Re:

2015-04-06 20:46:33

#256: Musafir -  

 Nu dramatiza si nu intra in panica, iar cu demersurile tale dă-i înainte, trebuie sa fim văzuți de cineva. Toți cei cu hepatita C sunt in situația ta........am 38 de ani, am făcut de doua ori IFN + RIB si fara rezultat, iar la doi ani după a doua încercare in decurs de 10 luni am trecut de la F2, la F4 si am rămas in continuare optimist si nu dramatizez.......mergem înainte!

 Cu ieșitul in stradă......așa ar trebui, dar nu exista mobilizare si nici pic de optimism in legătură cu aceasta petitie......APAH nu raspunde pt semnatari pe acest topic......!?

 Priviti cum se lupta unii pt semnaturi, iar alții le baga batul printre gard cu mesaje descurajatoare sau aleg tăcerea si nepăsarea........trebuie multiplicat nr semnăturilor la maxim, sa crească in nr record in fiecare zi si la o eventuala ieșire in strada sa se știe nr nostru, sa fim uniti si multi

PT TRATAMENTUL FARA INTERFERON !.....macar prin semnătură noastră sa se vadă ca am auzit de el