Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

OLTCHIM
Musafir

#35667 Oltchim se depopulează pe zi ce trece

2015-03-26 10:10

Jale mare la Oltchim, de unde am auzit că vor mai pleca 1.200 de oameni începând cu 1 mai. Aşa, ca de Ziua Muncii, să se bucure şi ei. Asta înseamnă că în combinat nu vor mai rămâne mai mult de o mie de oameni, care vor trebui să asigure funcţionarea colosului cu picioare de lut. Să ne amintim că nu a trecut mai mult de o lună de când s-a anunţat că Oltchim a înregistrat în ianuarie un profit operaţional de 700.000 euro, pentru prima oară de la intrarea în insolvenţă. Mulţi s-au bucurat şi s-au grăbit să anunţe revitalizarea combinatului, ca şi cum, gata, nu mai sunt probleme pe platformă. Nimic mai neadevărat. Profitul acela e, cum se spune, făcut din pix, că banii nu se văd pe nicăieri. Combinatul este în continuare în insolvenţă şi nici nu se înghesuie prea mulţi să-l cumpere, nici măcar simbolic, pe un euro, aşa cum se întâmpla la începutul anilor 1990.

 

Spuneam noi acum vreo câteva săptămâni că, din punctul nostru de vedere, cei care ar trebui să vegheze la soarta bieţilor salariaţi ai Oltchim mai degrabă mimează că fac ceva decât acţionează concret. Înregimentat politic, Mihai Diculoiu, mare lider de sindicat, nu reuşeşte să găsească soluţii, aşa cum nu a făcut-o nici pe vremea lui Constantin Roibu, pentru ca oamenii săi să aibă o soartă mai bună. Nu ştim ce caută domnia sa în PDL, nu pricepem de ce un sindicalist are voie să facă parte dintr-un partid, oricare ar fi el. Cum mai poate da dovadă de obiectivitate un lider de sindicat, când partidul lui e la putere? Noi nu credem că acel om mai poate fi obiectiv, pentru că deciziile sale în fruntea sindicatului vor fi filtrate politic.

 

În altă ordine de idei, avem o întrebare pentru distinsul Mihai Diculoiu. Ce se mai întâmplă cu baza de agrement de la Fedeleşoiu, altădată unul dintre cele mai frumoase locuri din judeţul nostru? Mai are cineva grijă de acel loc, se mai întâmplă ceva acolo sau, la fel ca Oltchim, se degradează pe zi ce trece?

 

 

 

Raspunsuri

NU E ALTUL DECIT PICASSO,un vopsitor de ciori cerneviste si m...uisteee.

#35674 DIN CAUZA VOASTRA RETARDATILOR CERNEVISTII,ATI UITAT OARE?

2015-03-26 14:19:26

#35667: - Oltchim se depopulează pe zi ce trece 

 am si eu o intrebare catre tine mai stimabile cernevist,cind spuneam si noi acum 2 ani sa nu mai mintiti ati continuat si acum ai devenit ingerul salvator cu adevarul,omul care vine cu adevarul? ... ciocul mic si linge o prin canale sobolan jegos,,,,,


Musafir

#35678 Oltchim se depopulează pe zi ce trece. Bravos nea Ghita (Piperman)! Mai arunci peste gard 1200.

2015-03-26 15:15:37

#35667: - Oltchim se depopulează pe zi ce trece 

Bravos nea Ghita (Piperman)!
Mai arunci peste gard 1200 dintre noi.
Zici ca lupti cu bancile si de fapt noi astia de la Oltchim murim ca mustele. Ce mai razboi ... dai in franci si ... murim noi.

 Jale mare la Oltchim, de unde am auzit că vor mai pleca 1.200 de oameni începând cu 1 mai. Aşa, ca de Ziua Muncii, să se bucure şi ei.