Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#32132 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-16 15:22

#32121: -  NU AI CUM SA SPUI LA DECIZII UNDE STATUL ROMAN ESTE ACTIONAR MAJORITAR SI ARE RETREZENTANT IN AGA  CU DECIZIE SUPREMA PESTE TOTI SI CEILALTI ACTIONARI CA,  NUMAI FOSTUL DIRECTOR ARE VINA.

 Mai colegule, nu numai Roibu prin AGA si-a dorit sa fiti cumparati, asta pentru ca Nastase, Tariceanu & COPRODUCTIE FILM NU STIE PE CE POD ESTE.... v-au vandut aiurea..., Oltchim fiind nevoit sa va cumpere si  a fost o decizie sa fiti salvati pentru viitor de politicul de atunci care si-a dat acordul initial pentru repornirea Pirolizei si a Oltchimului la parametrii normali, fara  sa se opreasca materia prima necesara combinatului chimic care este foarte necesara si vitala acestui combinat, intre timp hotii vostri din Arges nu au dorit sa continue, preferand totul inchis si au contaminat si in Oltchim ideea cu aceeasi fapta de inchis peste tot. Voi trebuie sa intelegeti ca ati fost salvati si s-au bagat bani in voi care se numara prin ce piperea striga ca sunt pierderi si are proces..., insa el nu spune ca ati fost achizitionati DPB (Piroliza Arges ) si remodernizati complet impreuna cu marirea de capacitate din Oltchim adusa in perioada respectiva pentru o functionare a celor doua la standardele si normele in vigoare. Asa ca ati beneficiat si cei angajati si  inca beneficiati de drepturi legale, voi fiind de  foarte multi ani INCHISI cei din Arges, pe cand Oltchim inca era pe productie maxima si functiona tot, dovada sta publica si pe site-ul societatii http://www.oltchim.ro, iar dupa decizii din Arges si Bucuresti,  infectia a venit si la noi in Valcea, aceeasi placa si decizie luata din Arges INCHIS,  cu Oltchim INCHIS.

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN #31641 SUNT IN CULPA.

 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.: oltchim.ro

OLTCHIM si ARPECHIM, INCHIS!!!!!!!!

CU MANA, DECIZILE  SI PRICEPEREA LOR LA ALTE FAPTE ILEGALE... COROBORAT SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

portal.just.ro

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

 

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS. 

 

 

 

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-16 16:48:12


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-17 10:06:00


CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#32167 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-17 11:02:50

#32132: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 ALTU CARE A SPUS ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL, ACESTA SI GANDESTE SI  LE ADEVERESTE, BRAVO, MAI SUNT SI UNII CU CREIER PRINTRE VOI CEI CARE INCA SUNTETI CAZUTI IN DEPRESII SI PROSTIE SAU ALTE AFECTIUNI MINTALE, FELICITARI DE CE AI SCRIS.