Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31655 Re: Re:

2015-01-02 18:36

#31653: - Re:  

 Am procese si sunt in derulare ca toti cei care avem de fapt aceste procese, ce vrei sa-ti spun mai mult... ??? Scoaterea ta din context este total absurda si nu vei intelege poate niciodata si sub nicio forma la tot ce am publicat eu sa intelegi si tu si altii ca tine, pentru multi care au inteles continua in bine...,  insa tu si altii continuati in greseli. Daca nu vrei sa intelegi e vorba si de tine si de noi daca esti disponibilizat, ... am patit aceleasi fapte ilegale asupra noastra cu toti cei publicati si multi vinovati direct pe lege si legi care vor raspunde in fata justitiei la momentul respectiv.../. Ce o fi greu sa pricepi ca suntem in aceeasi oala si cu aceleasi fapte intamplate noua cat si celor care inca sunt angajati someri. Poate e prea greu sa intelegi daca tot scoti din context tot, asta esti si asa vei ramane...

Raspunsuri


Musafir

#31657 Re: Re: Re:

2015-01-02 19:25:56

#31655: - Re: Re:  

 "Am procese si sunt in derulare "

Ai procese s sunt in derulare ......Oare pe ce lume traiesti? Nu ai auzit de acele hotarari definitive si irevocabile , asa zisele "copy paste" si de la Valcea si de la Pitesti? Mai omule nu ne ma aburii , revino-ti cred totusi ca esti matur. Acum traim intr-o alta Romanie? Nu este aceiasi si va fi aceiasi atata timp cat noi nu ne vom schimba, dar pentru unii e foarte greu.

Pentru noi , vara e prea cald, toamna ploua, iarna e prea frig , iar primavara ne ia pe nepregatite.

Somn usor disponibilizati oriunde v-ati afla, somn usor s tie, oricum cred ca tu esti intr-o visare continuua


Musafir

#31690 Re: Re: Re:

2015-01-03 08:51:27

#31655: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - Re: Re:  

Ce o fi greu sa pricepi ca suntem in aceeasi oala si cu aceleasi fapte intamplate noua cat si celor care inca sunt angajati someri. Poate e prea greu sa intelegi daca tot scoti din context tot, asta esti si asa vei ramane..."

Ce ti-o fi greu de inteles ca in doi ani nu ai castgat nimic?
Facebook