Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31136 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-19 11:14

#31135: BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

  "SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!! NE-AU HIPNOTIZAT, NAUCIT SI ALTE FAPTE COMISE..."

Asa spune ba ca sa te inteleg , spune ca  esti prea prost de te-au hipnotizat astia "si alte fapte comise" , sa inteleg ca ti-or fi dat si muie la cat prost esti.

Ba retard, tu chiar nu vezi ca mai mult de jumatate din aceasta petitie e a ta? Ba, tu esti bolnav rau ma, mai si repeti aceleasi chestii la infinit.

Ai trecut de la maimute si porci zburatori la creante obosite , acum ne-o dai cu sindicatele si cardasia lor. Nu te contrazicem , e ca tine , dar ajunge mai schimba.

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31137 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-19 11:51:23

#31136: - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. <=cauta-ti medic psihiatru URGENT.

 PSIHOANALIZA TA INFECTA  DE INDIVID LEGAT IN CAMASA DE FORTA  DAR LASAT IN LIBERTATE SA VI SA-MI INSISTI TU CU NEMERNICIILE TALE SI A ALTORA, NU DOVEDESTE DECAT CA ESTI UN NIMIC, HOIT, JEG, PUTREGAI SI PACLA IN CREIERUL TAU CU SCOALA SOVIETICA SI PSIHOLOGIE FACUTA LA GHENA DE GUNOI PLINA DE LATURI SI VOMA OTRAVITA, UN INDIVID VIU IN CULPA. ESTI O SCOATERE DIN CONTEXT, BOLNAV MINTAL.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!! NE-AU HIPNOTIZAT, NAUCIT SI ALTE FAPTE COMISE..

FOARTE CORECT, INSA PE NOI NU NE HIPNOTIZATI SI NU NE PROSTITI:

ASTA INCERCI TU SI ACOLITII TAI SA FACETI????

PROSTIE IN ISMENE SI PISAT PE EL ( SA TE ARZI CU URINA INFECTA SI CU TOATE DEJECTIILE CARE LE VREI TU PORCAITE SI LIBER SA LE ARUNCI AICI PE PETITIE), ESTI UN MAIMUTOI, PORC ZBURATOR SI AI NAUCIT SI BATJOCORIT SI ATI BATJOCORIT FIECARE FIRMITURA DE ADEVAR, PORCAIALA VOASTRA SI MAIMUTARELILE VA INTRA CU TOTUL IN VENELE VOASTRE OTRAVITE SI INFECTE DE BORFASI ORDINARI.

NICI EU NU TE CONTRAZIC SI DEPARTE DE MINE, TI-AM MAI SCRIS SI VAD CA-MI COPIEZI SI FACI COPY-PASTE LA CE ITI RE. RE. RE. RE RETRASMIT EU TIE PANA CAND...., VEI SFARSI ACOLO UNDE ITI ESTE LOCUL.

ASTA CU AJUNGE SA O SPUI LA DOCTORUL TAU IN PSIHIATRIE ORI LA DNA SA EXPLICI ACOLO, "ALTCEVA" CE VREI  TU ALTCEVA, SA SPURCI, PORCAIESTI, SA INJURI CA UN MAIMUTOI ODIOS, SA DENATUREZI, SA LE RASTALMACESTI ...., SA  FACI ALTE FAPTE CARE AI PUS PE ALTII IN SITUATIII DE DERUTA, ASTEA SA CREZI TU MAA "ALTCEVA"....  OLIGOFRENULE, SCHIZOFRENULE, PARANOIA.... NUMAI TU ESTI O CREANTA OBOSITA, NUMAI TU ESTI UN NIMENI, UN LICURICI ARS SI CREDUL, NUMAI TU LINGI SI PUPI INTENS SI MANANCI DEJECTII, NUMAI TU.... AI FACUT SI DISTRUS ACESTA PETITIE LA CARE TU NICI TERMENUL NU-L CUNOSTI DE PETITIE.

SAU CUM SE SPUNE REPETITIA MUMA PRICEPERII, INTELEGERII SI DOVEDIRII ADEVARULUI, IAR TU SI ALTII CA TINE ATI PORCAIT ZBURDAND SI MAIMUTARIND TOT SI ALTE FAPTE....ETC.

NU SCAPI DE NOI SI SA AI PARTE DE SARBATORI FERICITE, ORICINE AI FI MUSAFIRULE IMPUTIT, SCAPAT PE TINE SI OTRAVIT DE DEJECTILE TALE, TU AI IMPUTIT PETITA DE A TREBUIT SA FIE PAGINI PLINE STERSE,  AI ADUS GREA SUFERINTA MULTORA NEVINOVATI...., DIN CAUZA TA SI A ALTORA CA TINE.

NE-AM SATURAT DE DEJECTIILE TALE SI PORCAIALA SI MAIMUTARELILE CU CARE TE-AI MANIFESTAT PESTE TOT,  ACELE POZE AU FOST DEDICATE TIE SI ALTORA ASA CUM V-ATI COMPORTAT CU NOI, INFECTULE BOLNAV MINTAL.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!! NE-AU HIPNOTIZAT, NAUCIT SI ALTE FAPTE COMISE...

FOARTE CORECT, INSA PE NOI NU NE HIPNOTIZATI SI NU NE PROSTITI.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA, CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

SA NU UITATI CADOURILE DE CRACIUN SI DE REVELION PENTRU FAMILIILE VOASTRE, DISTRATI-VA LA MAXIM, LA MULTI ANI VA URAM NOI OLTCHIM TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

PUSCARIE SI CONFISCAREA AVERILOR PENTRU TOTI CEI VINOVATI, CONFORM LEGII SI LEGILOR TARII ROMANIA MEMBRA IN UNIUNEA EUROPEANA CU TOATE LEGILE EUROPENE IN VIGOARE.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

din 30.01.2013

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA