Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31124 Re: Dezvăluiri în Parlament despre Oltchim: Comisia Europeană a spus ca e unul din cele mai negre c

2014-12-19 05:22

#31107: S.C. Oltchim S.A, - Dezvăluiri în Parlament despre Oltchim: Comisia Europeană a spus ca e unul din cele mai negre cazur 

 Ei bine, frazele astea sunt poate cele mai importante din ce am auzit / citit in ultima perioada

"Imi pare rau ca nimeni nu evoca acele clipe cand am preluat ministerul la inceputul lui 2013, FMI mi-a cerut sa-l inchid, sa-l lichidez, Oltchimul avea pierderi uriase, dar pana cand am plecat din minister l-am stabilizat, mai avea o paguba neglijabila, am reusit sa transferam 1000 de persoane pe un program al Ministerului Muncii si reorganizarea s-a facut fara costuri sociale si proteste, astfel incat FMI a retras monitorizarea pe Oltchim cand eu am plecat, deci FMI in septembrie 2013 a spus ca Oltchim deja merge pe picioarele sale si el de atunci a mers si iata a ajuns sa aiba si profit. Noi atunci am izolat Oltchim, trebuie izolat de partea cu datoriile si trebuie privatizat un Oltchim 2 curat. De ce n-am vrut sa inchid Oltchim? Are patente de aproape 100 de milioane de euro, e o companie pe harta Europei oricand. Noi am incercat cu ajutorul de stat, am reluat aceasta discutie in 2013 si am primit de la Comisie un raspuns socant, ca nu e de acord sa se dea ajutor de stat la Oltchim, pentru ca Oltchimul citez, din memorie, este unul din cele mai negre cazuri pe care Comisia Europeana l-a avut in evaluare, asa mi s-a raspuns in 2013 si asa mi-am mutat eu gandul de la a negocia cu CE soarta Oltchim si l-am luat in propriile maini", a relatat Varujan Vosgania.

 

Ministrul PSD l-a rugat sa se opreasca tinand cont de caracterul corespondentei cu CE. "Am o rugaminte, e o discutie mai ampla si nu toate componentele din filmul asta sunt publice", a spus acesta.

 

O treaba pe care nimeni nu a spus-o pe șleau: s-a spus NU de la UE.

Nimeni nu a mai avut curaj sa ajute Oltchim. De-aia ne abureau cu cei 40 milioane ca trebuie sa vina, ca vor veni... etc.

Politicul nostru local a pus de mult cruce. Ăștia nu erau din cei ce au supt. Poate totuși mai sunt unii pe sus care țin cu noi....

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#31126 Re: Re: Dezvăluiri în Parlament despre Oltchim: Comisia Europeană a spus ca e unul din cele mai neg

2014-12-19 07:22:14

#31124: - Re: Dezvăluiri în Parlament despre Oltchim: Comisia Europeană a spus ca e unul din cele mai negre c 

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

#31124"O treaba pe care nimeni nu a spus-o pe șleau: s-a spus NU de la UE."

SA VEZI SI SA NU CREZI CATA MINCIUNA MARCA PSD SI PNL CU PDL IMPREUNA CU ALTE PARTIDE POLITRUCE  PC, UNPR...ETC.

CUM SA SPUNA UE NU, CAND EI AU APROBAT CONVERSIA IN ACTIUNI...??? CUM SA SPUNA UE NU FACETI PRIVATIZARE CORECTA, CAND EI AU INCURAJAT SI ACCELERAT SA  FIE O PRIVATIZARE CORECTA INSA NUMAI IN ROMANIA S-A INCALCAT TOT SI CALCAT  INCLUSIV PE CADAVRE OAMENI..., CHIAR INTERVENIND SI SPUNAND CA SUNT CU OCHII PE CE SE INTAMPLA IN OLTCHIM SI AU VAZUT TOT CE S-A INTAMPLAT SI SE INTAMPLA PANA AZI. CUM SA SPUNA UE JUCATI-VA VOI CU SUMELE DE BANI  SI VIITORUL OAMENILOR DIN VALCEA SI ARGES?????

#31133 Comisia Europeană pune umărul la privatizarea "Oltchim" BURSA 09.03.2012

ESTI UN PIC PLECAT CU SORCOVA DE SARBATORI DACA SUSTII ABERATIILE SI MINCIUNILE LUI VOSGANIAN, CEL CARE FACEA HAMLET SI OFELIA LA VALCEA SI SCOTEA BUZUNARELE AFARA DIN PANTALONI SA NE EXPLICE EL CA NU ARE BANI DAR NE DORESTE BANII NOSTRI SI NE CANTA LA PIANINA RACORDATA SI REMEDIATA ATUNCI DE EL... SI MULTE ALTE  FAPTE MAIMUTARESTI SI PORCESTI LA CARE NOI ERAM ASMUTITI SA PARICIPAM CICA "DIALOG-SOCIAL" SI MISTOURI SI RASETE CAT II TINEAU PE EI FALCILE DE HOTI ....!!!!!!!!!!

S-A INCALCAT LEGEA SI LEGILE, CARTILE MANAGERIALE...,  TOT CE SE PUTEA LEGAL SI DIN CAUZA ASTA UE A OBSERVAT MARSAVIA FURTURILOR SI NEMERNICIA CELOR CARE SI-AU NENOROCIT PROPRIA VIATA SI VIITORUL JUDETELOR VALCEA SI ARGES, DIN AUGUST 2012 PANA AZI.

"pentru ca Oltchimul citez, din memorie, este unul din cele mai negre cazuri pe care Comisia Europeana l-a avut in evaluare, asa mi s-a raspuns in 2013"

CEEA CE INSEAMNA CA ROMANIA CU MANA FORTE SI-A FACUT RAU SI NUMAI RAU, NIMENI ALTCINEVA NEINTERVENIND PESTE DECIZILE DIN VALCEA SI ARGES CU BUCURESTIUL IMPLICAT DIRECT.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

PUSCARIE SI CONFISCAREA AVERILOR PENTRU TOTI CEI VINOVATI, CONFORM LEGII SI LEGILOR TARII ROMANIA MEMBRA IN UNIUNEA EUROPEANA CU TOATE LEGILE EUROPENE IN VIGOARE

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!
Facebook