Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 20:41

#30705: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Dragul meu prieten.

 Cred ca pana la urma vom ajunge cel putin amici. Eu cred ca tu ti-ai ratat cariera, puteai sa fi lejer unul din politicienii acestei mizerabile tari. De ce? Nu raspunzi decat la ce iti convine si de regula ocolesti raspunsul.

Adevarul? Nu cu ironie , in gluma te intreb , ce televizor ai? E o marca veche? Chiar nu vezi realitatea? Chiar nu simti in ce tara traim? Chiar nu vezi ca "statul" nu face nimic altceva decat sa ne fure noua (cei multi dar.....) caciula?Chiar crezi atat de mult in legi si respectarea acestora? Eu nu cred, te consider un tip intelept (sa nu ma intrebi de ce nu am zis inteligent ).

Apropoo, vezi ca te contrazici: odata ne spui de cardasia statului cu sindicatele . apoi vii si o dai cu respectarea legilor de parca nu am fi avut experiente destule intr-un an si jumatate

Raspunsuri


Musafir

#30707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 21:02:35

#30706: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Colegule, tu chiar nu observi, cat timp ne-am petrecut noi pe petitie, in justitie toate decurg exact ca in Legea 85/2006,  ai citit-o si acum imi ti mie teorii ca te pacalesc.

Cardasia statul roman si sindicate exista si aratat public, pe cand in instanta vezi si tu si vede toata lumea s-a ajuns unde noi tot anuntam aici. S-a respectat legea, voi la cafele si dialog cu surzii, ... si cei care nu stiu nici ce este aia lege.

Iar te contrazici si asa  ramai, iesit din context, dar cu rautate care te duce la gafe inimaginabile si vazute de toti.

Ramai colegul care  merita si meritam salariile noastre si le vom obtine toti, numai asa in ciuda ta, sa te scot din context si sa te aduc in context.