Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#30017 SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA ! AVETI OBLIGATIE SA ADUCETI LA CUNOSTINTA OAMENILOR :

2014-11-30 10:54

#30016: -  URMATI FORME DE RECONVERSIE PROFESIONALA REALE SI LEGALE.

 Prin Camera de Comert si Industrie, reconversii profesionale salariati angajati activi:

Camera de Comert si Industrie Valcea

Camera de Comert si Industrie Arges

Puteti face cursuri de reconversie profesionala daca sunteti angajati forma legala si stabila, pentru ca prin alte forme de reconversii s-ar putea sa nu va incadrati in timpul de pregatire si nebeneficiind de sprijin social pentru  alte forme de pregatire, daca gasiti o alta forma si la intelegere cu ong-uri, mare atentie sa fie si legale, altfel participarea voastra este nula si va alegeti doar cu o suma de bani si pierdere de timp la sfarsit de curs,  cu un certificat care nu este recunoscut de nimeni. Cascati ochii mari si nu cadeti in ispite.

AJOFM-URILE  FAC RECONVERSII PROFESIONALE PENTRU SOMERI CU INDEMNIZATIE SI FARA INDEMNIZATIE PRIN CENTRELE DE FORMARE PROFESIONALE ALE INSTITUTIEI.

IAR FOSTII ANGAJATI OLTCHIM BENEFICIAZA DE RECONVERSII PROFESIONALE CONFORM CCM ( Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, FIIND FOSTI ANGAJATI DISPONIBILIZATI, PE SUME CARE APAR IN TABELELE CELOR DE LA SINDICATE.

Raspunsuri


Musafir

#30018 nu e adevarat,nu DL Diculoiu si DL Roibu sunt de vina,uitati urmatorii tradatori si vinovatii;

2014-11-30 11:20:50

#30017: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA ! AVETI OBLIGATIE SA ADUCETI LA CUNOSTINTA OAMENILOR : 

 VIOREL[DOCTORE],VOSGANIAN,CHITOU,PIPEREA,CERNEV,TALPASANU,POPESCU VAL.          DE CE ZIC ASTA?    VA ADUCETI AMINTE CIND PRESEDINTELE TARII[BASESCU]SPUNEA CA VIOREL PONTEL[DOCTORE]PONTA E VINOVAT SI ARE PE CONSTIINTA ACEI 3200 DE ANGAJATI AI OLTCHIMULUI?       ACUM SA VA VAD ,,,DIN CAUZA LOR S A INTIMPLAT TOTUL,PT. CINE,PT. ZAREMBA.PRIETENUL LUI CERNEV[CARE A RECUNOSCUT],PIPEREA,CHITOIU SI VOSGANIAN,DAR CE SA I FACI LA PROSTUL DE ROMAN CARE A PUS BOTUL PT. UN TRADATOR CA CERNEV SI COMPANIA,O SLEATA DE NENOROCITII D LE MAX,ASTA E ADEVARUL GOL GOLUT..........PUNETI CREIERELE ALEA DE NIMIC LA PRAJIT SI POATE INTELEGETI SI VOI CEVA DE LA PICASSO.