Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

oarecare

#1650 Depravare

2014-11-25 16:04

Se urmareste coruperea copiilor Romani, la fel ca in Anglia, Olanda, Belgia, s.a.m.d. unde ii invata educatie sexuala si ii indeamna la Homosexualitate, acolo nu le zice nimeni ca este gresit, ba din contra copiii sunt incurajati ca e ok sa fii Gay, in loc sa ii dea cineva o palma peste ceafa sa ii spuna " Vezi ca poate ai gresit, ia mai gandeste-te putin" mai ales la varste de 13-14 ani cand ei abia isi descopera sexualitatea si sunt vulnerabili la tot felul de manipulari. Trebuie sa oprim acest fenomen in Romania, altfel vom sfarsi rau.

Raspunsuri


Musafir

#1653 Re: Depravare

2014-11-25 18:03:14

#1650: oarecare - Depravare 

 Serios? Educatia sexuala indeamna la homosexualitate? De-aia exista in spitalele romanesti o gramada de copile de 13-14 ani care nasc la asa varsta tanara, pentru ca NU primesc educatie sexuala din nicio directie. Homosexualitatea nu este o alegere. Daca crezi ca este o alegere, te rog sa te gandesti cand ai ales tu sa fii straight. Daca crezi ca o poti schimba, incearca tu sa alegi sa te faci homosexualitatii pentru doar 1 luna, sa vedem daca poti. E normal sa fii gay, da, e normal. Exista in peste 3000 de specii de animale. Homofobia exista doar intr-una. Trage tu concluziile.

Sper ca ti-am schimbat macar putin gandirea fata de homosexualitate. Sa ma anunti cand gasesti raspunsurile la intrebarile pe care ti le-am pus si dupa ce te-ai "convertit" pentru 1 luna la homosexualitate (doar ca sa vezi ca NU e posibil, asa cum NU e posibil nici sa te "convertesti" de la homosexualitate).