Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27795

2014-10-19 12:53

Este interesant de văzut care este poziția noastră, a romanilor, mai ales pe paginile de interrnet. Tu pozezi intr-un formator de opinie. Au percutat câțiva, alții și-au dat seama cam care e rolul tau. Dezamăgitor este ca o acțiune începută binișor s-a terminat lamentabil in dulcele stil clasic romanesc. Adică intervențiile domnului Fota sunt exact gândirile unei bune parti a nației noastre românești. Ii vezi pe la tv, radem de ei, ce sa mai, distracție. Partea mai proasta este ca nu înțelegem si nu vrem sa vedem un mare ADEVAR, si anume: ASA SUNTEM NOI DE FAPT.

Tot zici de culpa sindicatelor. Greșit! De fapt este culpa noastră, a tuturor! Sindicatele sunt formate din oameni! Si culpa este si a celor ce nu se baga pentru ca le e "scârbă" De fapt asta e lașitate care e la fel de culpabila.

Ai sa fii surprins ca totuși apreciez gestul tau de a te agita. Nu sunt de acord cu noroiul pe care il arunci, adică nu ești mai presus decât cei pe care ii înjuri!

In concluzie doream sa îți explic, ca aceasta atitudine nu este una câștigătoare, ca dovada ca suntem la mai bine de un an de la evenimente, chiar doi si nu am trecut de nivelul CERNEV vinovatul de tot si de toate.

Iar tu, autorule ai pierdut o buna ocazie de a face un lucru bun pentru OLTCHIM. Te las pe tine sa te prinzi care este ala.

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27796 Re:

2014-10-19 13:01:35

#27795: -  

 Stai sa intelegm, cine a inceput si ce binisor..., vorbesti "alambilical" expresia ta???? Afumatorule !!!!!!!!!!!!! O FI TUICA SAU PALINCA DE VINA LA TINE PENTRU CA ESTE SEZONUL ACUM. SAU POATE ASTA E CREIERASUL TAU SETAT.

Tovarase secretar general al partidului comunist, permiteti-mi sa raportez, nuuu ati mancat usturoi si nici gura nu va miroase, AI IMPUTIT CU JEGUL TAU, MARSSSSSSSSSSS.......

PAI TU CE FACI, STAI SA INTELEGEM, CU ASTA TE OCUPI, AI SCOALA PE ASA CEVA SI NU-TI IES STUDIILE PE NARI, NU MAI IESE INSTRUCTIA TA DE COMUNIST, ALOOOO.... VEZI DISCUTAM IN 2014 TOVARASAUL.

CINE A ZIS CA S-A CATIGAT, BAIIII...BAIATULEEE....!!!!!!!!!!!!!

CUM POTI SA TRECI DE CEVA CARE MAI MULT RAU A ADUS SI ADUCE, ORI TU CU SCRIEREA TA CARE LASA DE DORIT IN UNELE LOCURI, AI POMENIT DE EL SI GASCA LUI.

MAAAA TOVARASUL, N-AI TREABA, TE INCURCAM NOI CUMVA, PANA AZI TU DEVIEZI SI BATI CAMPII.