Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27731 Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor

2014-10-18 14:15

Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-au încasat de doi ani

http://www.evz.ro/

Candidatul PMP, Elena Udrea, s-a întâlnit azi, cu muncitorii disponibilizați de la combinatul chimic ”Oltchim” şi a discutat cu aceştia despre problemele cu care se confruntă după ce au rămas fără locuri de muncă.

 

Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme”, a declarat candidatul PMP.

 Mai mult, se pare că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat. ”Acest Guvern și-a bătut joc de noi. Când ne-au disponibilizat, ar fi trebuit să primim nişte salarii compensatorii. Intrăm în al doilea an în care nu ne-am primit banii. În plus, ei au fost impozitaţi ca şi cum i-am fi primit”, a declarat unul dintre muncitorii disponibilizați, precizând că în această situație se află circa 900 de persoane, potrivit unui comunicat de presă al PMP.

Vă rog să nu ne uitați. Suntem foarte amărâți, suntem cotropiți de ciuma roșie aici. Nici măcar o fabrică de pungi nu s-a făcut. Noroc că avem neamuri prin străinătate și ne trimit câte 50 de euro”, a declarat un alt fost angajat al Oltchim.

De asemenea, la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PMP din Vâlcea, candidatul PMP s-a referit și la căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu, care, în loc să vină în sprijinul oamenilor dornici să investească în turism în această zonă, protejează defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă.

Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a precizat că va pune capăt acestor ilegalități, va aduce un nou Guvern și va dizolva actualul Parlament, fiind necesară resetarea întregului joc politic.

Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou”, a concluzionat președintele PMP.

 

Raspunsuri


Musafir

#27732 Re: Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salarii

2014-10-18 14:31:19

#27731: - Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor  

 Minte! Elena Udrea, daca vroia, putea rezolva situatia cand ne tinea Boc in somaj. Acum doar Victor Ponta are painea si cutitul.
Facebook