Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-18 11:41


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-18 11:52


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-18 15:07Musafir

#27729 Elena Udrea le-a promis muncitorilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor

2014-10-18 15:08

Elena Udrea le-a promis muncitorilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-au încasatde doi ani

Candidatul PMP la Preşedinţia României, Elena Udrea, s-a întâlnit astăzi, 18 octombrie, în cadrul unui turneu electoral în județul Vâlcea, cu muncitorii disponibilizați de la combinatul chimic ”Oltchim”. A discutat cu aceştia despre problemele cu care se confruntă după ce au rămas fără locuri de muncă. Deși Guvernul Ponta le-a promis că va rezolva rapid problema locurilor de muncă în zonă, după închiderea combinatului chimic, nici până astăzi nu s-a luat vreo măsură concretă. Mai mult, se pare că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat. ”Acest Guvern și-a bătut joc de noi. Când
ne-au disponibilizat, ar fi trebuit să primim nişte salarii compensatorii. Intrăm în al doilea an în care nu ne-am primit banii. În plus, ei au fost impozitaţi ca şi cum i-am fi primit”, a declarat unul dintre muncitorii disponibilizați, precizând că în această situație se află circa 900 de persoane. ”Vă rog să nu ne uitați. Suntem foarte amărâți, suntem cotropiți de ciuma roșie aici. Nici măcar o fabrică de pungi nu s-a făcut. Noroc că avem neamuri prin străinătate și ne trimit câte 50 de euro”, a declarat un alt fost angajat al Oltchim.

Președintele PMP le-a promis celor disponibilizați că va face tot posibilul pentru a le rezolva problema: ”Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme”, a declarat candidatul PMP.

De asemenea, Elena Udrea s-a întâlnit și cu membrii și simpatizanții PMP din Vâlcea și a atacat dur lipsa de măsuri da guvernului Ponta pentru acest județ, unul cu potențial turistic foarte mare. Candidatul PMP s-a referit și la căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu, care, în loc să vină în sprijinul oamenilor dornici să investească în turism în această zonă, protejează defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă. ”Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor
exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României”, a declarat Elena Udrea.

Totodată, candidatul PMP a identificat  soluții pentru situaţia de la Voineasa, unde staţiunea a fost lăsată în paragină. ”Trebuie ca terenul de acolo să fie luat de la Romsilva sau în parteneriat cu Romsilva, schimbând legea. Terenul de acolo să fie concesionat către cei care ar dori să investească în infrastructura de cazare, infrastructuri de alimentație publică. Acolo se pot construi pensiuni, hoteluri, restaurante, alte locații care să crească activitatea de turism în zonă”, a punctat candidatul PMP.

Elena Udrea a precizat că va pune capăt acestor ilegalități, va aduce un nou Guvern și va dizolva actualul Parlament, fiind necesară resetarea întregului joc politic. ”Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou”, a concluzionat președintele PMP.

http://www.ziuaconstanta.ro/


Musafir

#27730 Udrea, întâlnire cu disponibilizații Oltchim: Ne-am săturat să ne spună că vin investitorii şi nu vi

2014-10-18 15:14

Udrea, întâlnire cu disponibilizații Oltchim: Ne-am săturat să ne spună că vin investitorii şi nu vine nimeni

http://www.romaniatv.net/

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a afirmat, la o întâlnire cu angajaţii disponibilizaţi de la Oltchim, că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-a încasat de doi ani. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.. "Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună că vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme", a declarat candidatul PMP.

În plus, participanţii la discuţie au afirmat că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat.

"Acest Guvern și-a bătut joc de noi. Când ne-au disponibilizat, ar fi trebuit să primim nişte salarii compensatorii. Intrăm în al doilea an în care nu ne-am primit banii. În plus, ei au fost impozitaţi ca şi cum i-am fi primit", a declarat unul dintre muncitorii disponibilizați, precizând că în această situație se află circa 900 de persoane.

"Vă rog să nu ne uitați. Suntem foarte amărâți, suntem cotropiți de ciuma roșie aici. Nici măcar o fabrică de pungi nu s-a făcut. Noroc că avem neamuri prin străinătate și ne trimit câte 50 de euro", a declarat un alt fost angajat al Oltchim.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În plus, Elena Udrea a afirmat, la o întâlnire cu simpatizanţii PMP că prin căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu se protejează de fapt, defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă.

"Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României", a declarat Elena Udrea.

Prezidenţiabilul PMP a mai spus că este necesară resetarea întregului joc politic. "Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou", a concluzionat președintele PMP.
Musafir

#27731 Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor

2014-10-18 15:15

Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor compensatorii pe care nu le-au încasat de doi ani

http://www.evz.ro/

Candidatul PMP, Elena Udrea, s-a întâlnit azi, cu muncitorii disponibilizați de la combinatul chimic ”Oltchim” şi a discutat cu aceştia despre problemele cu care se confruntă după ce au rămas fără locuri de muncă.

 

Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme”, a declarat candidatul PMP.

 Mai mult, se pare că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat. ”Acest Guvern și-a bătut joc de noi. Când ne-au disponibilizat, ar fi trebuit să primim nişte salarii compensatorii. Intrăm în al doilea an în care nu ne-am primit banii. În plus, ei au fost impozitaţi ca şi cum i-am fi primit”, a declarat unul dintre muncitorii disponibilizați, precizând că în această situație se află circa 900 de persoane, potrivit unui comunicat de presă al PMP.

Vă rog să nu ne uitați. Suntem foarte amărâți, suntem cotropiți de ciuma roșie aici. Nici măcar o fabrică de pungi nu s-a făcut. Noroc că avem neamuri prin străinătate și ne trimit câte 50 de euro”, a declarat un alt fost angajat al Oltchim.

De asemenea, la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PMP din Vâlcea, candidatul PMP s-a referit și la căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu, care, în loc să vină în sprijinul oamenilor dornici să investească în turism în această zonă, protejează defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă.

Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a precizat că va pune capăt acestor ilegalități, va aduce un nou Guvern și va dizolva actualul Parlament, fiind necesară resetarea întregului joc politic.

Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou”, a concluzionat președintele PMP.

 


Musafir

#27732 Re: Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salarii

2014-10-18 15:31

#27731: - Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor  

 Minte! Elena Udrea, daca vroia, putea rezolva situatia cand ne tinea Boc in somaj. Acum doar Victor Ponta are painea si cutitul.


Musafir

#27733 Re: Re: Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema sal

2014-10-18 15:52

#27732: - Re: Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salarii 

 Corect, insa daca individul Ponta dispare din peisaj si evita ca si pana acum pe sest situatia creata excluziv si senzational de mana cu DD, Tariceanu, MRU, Boc si toti cei care contribuie direct si indirect la faptele nimicitoare si dstructive cu demolare si ignorare a respectarii in ultima clipa a redresarii si achitarii salariilor la toti.... , ceea ce s-a intamplat pana acum..., nu merita niciunul  sa mai fie candidatii la o functie in tara asta...., niciodata!!!!!


Musafir

#27734 DISTRACTIS Mintim La Fel CoverSubAcoperire

2014-10-18 16:04

click pentru vizionare clip video https://www.youtube.com/watch?v=jcG-1bYKFbA

 


Musafir

#27735 Re:

2014-10-19 06:31

#27712: -  

 MAI RAU: DON'SOARA DE LA AJOFM VORBESTE DE FAPT DESPRE CELE TREI SALARII PLATITE DIN FONDUL DE GARANTARE. CU ASTA SE OCUPA EA LA AJOFM.

DECI UNII VORBESC DESPRE CEVA AIA A INTELES ALTCEVA.

DAR ASA ESTE, NU ARE TREABA AJOFM CU COMPENSATORIILE

PAUL: NU UITA UN LUCRU, SINDICATELE SUNT FORMATE DIN OAMENI, RETINE CA DICULOUIU ARE INCA PESTE 1000 DE COTIZANTI, FIE CA E REPREZENTATIV FIE CA NU

LA FEL SI PARTIDELE POLITICE SUNT FORMATE TOT DIN OAMENI SI LA FEL SI STATUL

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-19 07:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-19 07:03


SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27738 Re: Re:

2014-10-19 08:32

#27735: - Re:  

 TU VORBESTI DE ALTCEVA SI IN CAPUL TAU ESTE ALTCEVA SI SCRI DESPRE ALTCEVA SI NU STI NIMIC DE FAPT SI TE BAGI CA MUSCA-N CACAT.

IN ORDONANTA DE FACI TU ADUCERE SCRIE OPERATORI ECONOMICI (S.C. OLTCHIM SA. CAZUL DE FATA ) PLATESC, PENTRU INTELESUL TAU , S.C. OLTCHIM S.A. ESTE O INSTITUTIE A STATULUI ROMAN CU ACTIONAR MAJORITAR DE STAT. NU SE SPECFICA IN CAPOSENIA TA NIMIC IN ORDONANTA INSTITUTIA DE UNDE ADUCE BANII. STATUL ROMAN ACHITA PE  LEGEA 85/2006.

AU FOST MUUULTI CARE NU STIU SA CITEASCA SI INTERPRETEAZA DUPA URECHE SPUSE DE DICULOIU, CERNEV SI ALTI PROSTI......IN FRUNTE CU CILEA.

STATUL ROMAN ESTE OBLIGAT SA ACHITE LA FEL CUM ESTE OBLIGAT SA-TI ACHITE SI TIE SALARIILE RESTANTE. NU SE VARSA NIMIC IN PLUS IN COMBINAT, SA PRICEPI SI TU, NU SE DAU BANI DE LA STATUL ROMAN, PENTRU CA EL ESTE PATRON, PATRON, SI REPET PATRON CARE A FACUT DISPONIBILIZARI NEONORANDU-SI PLATA CATRE ACESTIA  SI V-A REORGANIZAT ASA DE BINE  PENTRU CA TOTI  SUNTEM  CU SALARIILE  NEPLATITE  ANGAJATII SI DISPONIBILIZATII  SI  PENTRU CA SUNTEM IN ACELEASI HARTII A TABELULULUI SALARIATI CREANTE NEPLATITI PRIN PROGRAMUL DE REORGANIZARE PE LEGEA 85/2006 PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA INAINTEA TUTUROR ALTOR OBLIGATII ALE OPERATORULUI ECONOMIC (SC. OLTCHIM SA. CAZUL DE FATA).

DOAMNA DE LA AJOFM, CHIAR DACA ARE ALTE  ATRIBUTIUNI ACOLO IN CLADIREA ACEEA, A FOST TRIMISA  REPREZENTAT OFICIAL PE TOATE PROBLEMELE DIN JUDET SI A RASPUNS LA INTREBAREA BANILOR SI SUMELOR DE BANI DATE DE AJOFM LA TIMPUL RESPECTIV PENTRU A ACOPERII CHELTUIELILE CU NECESARUL BUGETULUI DE ACHITARE CATRE CEI DISPONIBILIZATI (MARIANA CAMPEANU MINISTRUL MUNCII LA ACEEA DATA A SPUS CLAR SUNT SI BANII SALARII PLATI COMPENSATORII  SPRE ACHITARE CATRE OLTCHIM SI POSTA, DISPONIBILIZATII DIN OLTCHIM AU CONSTATAT SUMA IN ACTE ANAF SI PILONU II PENSII PRIVATE, DAR N-AM PRIMIT-O ...), DOAMNA DE LA AJOFM  A SPECIFICAT CA TOATE SUMELE AU FOST ACHITATE, OLTCHIM NU A PLATIT SI A OPRIT DIN ACESTI BANI VIRATI IN CONTURI CARE APAR IN  ACTE.... EU CRED CA TU IMBARLIGI VOIT SAU CAPOSENIA ORI TAMPENIA TE TINE DEPARTE DE REALITATE CA PE CILEA SI MULTI ALTII CA EL.

CALCI PE URMELE LUI CERNEV SI IMBARLIGATURILOR SI DETURNARILOR FACUTE IMPREUNA CU CILEA SI RESTUL HABARNISTILOR.

OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018 a unor masuri de protectie sociala acordata persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate in baza planurilor de disponibilizare

http://www.avocatnet.ro/

Art. 7. - Persoanele concediate in conditiile prezentei ordonante de urgenta beneficiaza de urmatoarele drepturi:
a) indemnizatie de somaj, stabilita potrivit reglementarilor legale in vigoare;
b) venit lunar de completare;
c) plati compensatorii acordate de catre operatorii economici din bugetele de venituri si cheltuieli ale acestora, in conformitate cu prevederile contractelor colective sau individuale de munca aplicabile, respectiv incheiate la nivelul fiecarui operator economic.
 
 
BUGETUL DE VENITURI SI CHELTUIELI ALE ACESTORA LA CARE PATRRONUL STATUL ROMAN IN S.C. OLTCHIM S.A. PRIN PROGRAMUL DE REORGANIZARE A FACUT CONCEDIERI PUNAND LA DISPOZITIE SI SUMELE SPRE ACHITARE CATRE  ACESTIA IN OLTCHIM S.A. PE BUGETUL LOR SI SURPRIZA AICI VINE, DACA NU AVEAU SUMELE RESPECTIVE JUDECATORUL-SINDIC NU APROBA DISPONIBILIZAREA FARA ACHITARE DIN BUGET S.C. OLTCHIM S.A. ATUNCI PRIN DECIZIA DE PLECARE ACASA, IN CONFORMITATE CU CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA SAU INDIVIDUALE DE MUNCA, INCHEIATE LA NIVELUL FIECARUI OPERATOR SI SUMELE DE BANI N-AU AJUNS LA DESTINATAR DISPONIBILIZATUL OLTCHIM.
 
 NU SE SPECIFICA DE UNDE VIN  BANII IN BUGETUL DE VENITURI ALE SC. OLTCHIM SA. SI NICI CA TREBUIE SA DUDUIE INSTITUTIA PE PROFIT (LEGEA 85/2006 SI OUG. NR.36/2013 ), IN ACEST BUGET PUTEA CONTRIBUI ORICARE CREDITOR SPRE ACHITATERE IN CAZUL DE FATA OLTCHIM PRIN PATRONUL SAU SATUL ROMAN ACHITA PENTRU CA SI-A ASUMAT DISPONIBILIZAREA IN COMBINAT IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC SI PRIN SEMNATURI SI PARAFE IN ACTE, ASA CA NU MAI MANCATI CACAT PENTRU CA TREBUIA SA FIE PE PROFIT OLTCHIM, CEEEA CE ESTE FALS SCRIE IN LEGEA 85/2006 ART.20 , SUNTETI DE REA INTENTIE SI VA ARAT SI DE CE.
 
 

 ACHITA. OLTCHIM, LEGEA:

Legea 85/2006 http://www.dreptonline.ro/

Art. 3,

Al.7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului;
Al. 8. creditorul indreptatit sa participe la procedura insolventei este acel creditor care a formulat si i-a fost admisa, total sau in parte, o cerere de inregistrare a creantei sale pe tabelul definitiv al creantelor contra debitorului si care are dreptul de a participa si vota in adunarea creditorilor, inclusiv asupra unui plan de reorganizare judiciara admis de judecatorul-sindic, de a fi desemnati in calitate de membri ai comitetului creditorilor, de a participa la distributiile de fonduri rezultate din reorganizarea judiciara a debitorului sau din lichidarea averii debitorului, de a fi informat sau notificat cu privire la desfasurarea procedurii si de a participa la orice alta procedura reglementata de prezenta lege;

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

 
CE TREBUIE SA INTELEGI TU DE AICI, STATUL ROMAN A ACHITAT IN BUGETUL OLTCHIM CU AJOFM FIIND O INSTITUTIE A STATULUI PRIN CONTURI BANCARE  VIRANDU-SE BANII IN SOCIETATEA OLTCHIM, PENTRU CA NU SE SPECIFICA DE UNDE VIN BANII IN BUGETUL DE VENITURI PENTRU SUMELE ACORDATE DISPONIBILIZATILOR SI ANGAJATI, SUMELE DE BANI PLATI COMPENSATORII AU INTRAT IN OLTCHIM IN BUGET, DIN SIMPLUL MOTIV CA SE REGASESC IMPOZITATI ANAF SI PILONUL DOI PENSII PRIVATE SI PESTE TOT IN ACTE.
 
DACA NU PRICEPI NU TE BAGA AI INTELES. STOP PROSTIEI TALE.

Musafir

#27739 Re: Re: Re:

2014-10-19 09:19

#27738: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re:  

 bai p..a beata chestiile astea sa le spui lu ma-ta pe acasă pentru ca după ce ești idiot si prost încerci sa ii mai tâmpești si pe alții . tu nu vrei niste discuții normale si pertinente se pare ca intențiile tale sunt dezinformările si îmbârligăturile. 

ca habar nu ai de gramatica sa zicem ca e tolerabil dar vad ca tu ești depășit si de alte situații

pot să-ți f..t si eu dumnezeii ma-tii dar încerc sa nu fiu in concordanta cu prietenul tau de sprit,si nici cu musiu fota pe care il tot încurajezi sa înjure pe toate părțile

ești rău intentionat un om infect.  Nu mai aburii lumea cu prostiile tale din creier.

SI INCA O DATA NU STATUL ROMAN TREBUIE SA DEA BANII. TU VREI SA SE RESPECTE LEGEA SAU NU? BANII VOR FI PRIMITI IN FUNCTIE DE CE SE SPUNE IN PLANUL DE REORGANIZARE, DAR DIN RESURSELE OLTCHIM. ASA E LEGEA, TREBUIE SA SE ACHITE DAR NU DIN BANII DE LA STAT

TU HABAR NU AI DE LUCRURILE ASTEA

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27740 Re: Re: Re: Re:

2014-10-19 09:25

#27739: - Re: Re: Re:  

 Agramatule, D cu Dumnezeu  litera mare (ATEII SI AGRAMATII FOLOSESC LITERA MICA ) sa-l primesti tu cu tot ceea ce imbarligi si instigi. MIZERIA TA SE VARSA IN CEEA CE AFIRMI SI FACI , una la mana si inca ceva, esti un MARE ANALFABET.

TU SA LASI PE ALTI OAMENI IN PACE SI NU TE MAI LEGA DE EI, O SA AI DE-A FACE CU CINE TREBUIE, RASPUNZI PENAL.

Observ ca esti atat de babauin incat ai cazut in patima scrierii total aberante si tampe ca si tine, pentru ca nu sti sa scri, NICI NU STI SA CITESTI.

BOULE EU CE AM SCRIS  ACOLO, BOULE. ASTA TI-AM ARAT EU ACOLO SCRIS SUS.

BAAAAAAAAAAAAAA DU-TEEE BAAAA LA PSIHIATRIE, SA TE TRADEZI!!!!!!!!!!

MAAA...

PUNE MANA SI I-ATI MEDICAMENTE ESTI GRAV BOLNAV.


Musafir

#27741

2014-10-19 09:41

răspund penal eu? cine e bolnav? ești alcoolic


Musafir

#27742 Re:

2014-10-19 09:41

#27741: -  

 Vei vedea, daca mai continui cu cretinismele.


Musafir

#27743 Re:

2014-10-19 09:50

#27741: -  

 Legile de sus si care nu le recunosti tu si vi cu abureli aici si peste tot, SUNT PENALE BAIATULE DACA LE RASTALMACESTI SI LE ARUNCI IN DIVERSE DIRECTII DENATURTATE, IAR DACA TE MAI IEI DE ALTI OAMENI TOT PENAL ESTE...


Musafir

#27744

2014-10-19 09:51

Oare cine cretinule a modificat legea prin ordonanta de urgenta,nu guvernul asta de rahat asa ca dute cu prosti tai cu tot,acum dupa doi ani vorbesc de conversie ori sunt cretini ori tampiti acesti guvernanti

Musafir

#27745 Re:

2014-10-19 09:52

#27744: -  

 BAI, TU ORI ITI IEI PAT LA SPITALUL NOU INTR-O REZERVA, ORI DACA CONTINUI ASA..., NU TE VAD BINE. DU-TEEEEEEEEEEE,  ASA SE SCRIE SI MULTE ALTE INEPTII CARE LE-AI SCRIS..., AGRAMATULE.


Musafir

#27746

2014-10-19 09:53

Ba tampitilor ptr.neregulile care l-au facut fiti siguri ca o sa plateasca

Musafir

#27747 Re:

2014-10-19 09:55

#27744: -  

 CRETINISMUL TAU NU INTELEGE CA SUNT LEGI APLICABILE.


Musafir

#27748 Re:

2014-10-19 09:57

#27746: -  

 Sa dea Dumnezeu sa plateasca toti care au facut ilegalitati.


Musafir

#27749

2014-10-19 09:58

Nu conteaza cum scriu problema este ca actuali si cu tine tot jigodi ramaneti,ati pacalit si mintit oameni
SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27750 Re:

2014-10-19 09:59

#27749: -  

 Cu ce maaaaa..., ca nu v-am lasat sa deturnati adevarul??? Cu asta va ocupati de aproape doi ani!!

AAAAA COMPLETEZ, VA OCUPATI DE MUUUUUUUUUUUUUULTI ANI CU DETURNATUL ADEVARULUI..., SCUZATI. V-AM JIGNIT, HOPAAAA...
Facebook