Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25359 Re: Re: Re: Re: Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii

2014-08-20 18:24

#25358: - Re: Re: Re: Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii 

 Atunci de ce Piperea se ruga mai deuna-zi de noi sa nu cumva sa cerem falimentul?

Tot dezinformati ramaneti, aduceti-va aminte, "daca cereti falimentul dureaza un an si ceva pana va luati platile compensatorii"

Mai informati-va

Raspunsuri


Musafir

#25360 Re: Re: Re: Re: Re: Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii

2014-08-20 18:26:10

#25359: - Re: Re: Re: Re: Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii 

 Din simplul motiv ca e mai usor si mai rapid sa achite acum in insolventa, a si spus o sa-ti dau textul dar lasa-ma sa-l caut si dureaza intre un an si mai mult pana la achitare in caz de faliment.

O secunda caut textul exact.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

“Este dreptul foştilor angajaţi să ceară falimentul Oltchim, dar ar fi greşit întrucât falimentul înseamnă cel puţin un an şi jumătate pentru a se obţine nişte bani din vânzări. Disponibilizaţii îşi vor putea recupera nişte bani cu prioritate, e adevărat, doar din vânzarea bunurilor care nu sunt supuse garanţiilor şi acestea sunt foarte puţine, e vorba despre instalaţia de piroliză de la Piteşti, pe care am scos-o noi de sub garanţie pentru că am avut o negociere cu unul dintre creditori. Dacă se va ajunge la faliment, se va ajunge probabil într-un an şi jumătate, dar cine ştie cât durează lichidarea pentru că instalaţia de piroliză nu se poate vinde aşa cum este în momentul de faţă. Oricine poate face cerere de trecere la faliment, numai că trebuie pus în balanţă şase sau şapte luni de zile de aşteptare versus doi ani de zile, cu risucl de a intra în cu băncile, ceilalţi creditori. Dacă se va ajunge la faliment, să nu se aştepte nimeni că Piperea va fi lichidator” , a mai spus avocatul.

Citeste mai mult: adev.ro/n7db94

Musafir

#25364 Re: Re: Re: Re: Re: Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii

2014-08-20 18:42:06

#25359: - Re: Re: Re: Re: Faliment- daca nu ne platesc platile compensatorii 

 Bineinteles ca disponibilizatii pot cere falimentul. Asta nu inseamna ca se va si aproba.