Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#23432 Re: Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

2014-07-04 05:50

#23429: - Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

http://www.gandul.info/financiar/cine-este-bogdan-stanescu-noul-administrator-special-al-combinatului-oltchim-10664189

"Bogdan Nicolae Codruţ Stănescu, propus de Ministrul Economiei pentru funcţia de administrator special al combinatului chimic Oltchim, lucrează din luna iunie a anului 2010 la BNR, el fiind consilier al viceguvernatorului Bogdan Olteanu."

 

DACA NICI EL,  ATUNCI CINE???

ESTE REPREZENTANTUL LEGAL IN OLTCHIM AL STATULUI ROMAN

 

"

Ce studii are noul administrator special de la Oltchim

Stănescu a absolvit în 1999 Universitatea "Petrol şi Gaze" la Facultatea de Tehnologie de Procesare a Petrolului şi Petrochimiei. El a devenit apoi licenţiat în ştiinţe juridice al Universităţii Hyperior din Bucureşti şi a obţinut titlul de doctor în Drept de la Academia "Alexandru Ioan Cuza". Stănescu are câte un master în "Drept Internaţional Public", în "Spaţiul Public European", în "Securitate şi Apărare Naţională"şi în "Medierea confliectelor în Drept"."

"

" Actualul consilier BNR are specializări în securitate şi apărare naţională, în mediere bancară şi în protocol şi comunicare. Acesta deţine un Certificat European Bancar, un Certificat în Public Leaders, eliberat de Harvard Kennedy School University, şi o diplomă bancară emisă de Institutul Bancar Român.

Bogdan Stănescu cunoaşte limbile engleză şi franceză şi are un atestat eliberat de "International Computer School". "

Raspunsuri


Musafir

#23437 Re: Re: Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

2014-07-04 07:30:24

#23432: - Re: Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

TOCMAI DE ASTA IMI E GROAZA CA ARE DIPLOME PENTRU ASEMENA STUDII. CU BANI POTI SA TE FACI DOCTOR CAND VREA MUSCHII TAI IAR DE FACULTATI DIN ASTEA DE DREPT CE SA MAI SPUNEM,FACUTE LA APELUL BOCANCILOR.