Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post

musafir

#46 Re: Re: Re: Caracatita de interese si dependente condusa de dl Laurentiu Stefan

2014-06-21 08:43

#34: musafir - Re: Re: Caracatita de interese si dependente condusa de dl Laurentiu Stefan

Multi membri ai Comitetului director sunt angajati, cu acte sau la negru, ai dlui Laurentiu Stefan. A se vedea lista profesorilor de la ”Instititut”!

Altii sunt cei care forteaza adoptarea unor hotarari cu formari ”complementare” ”echivalente master” OBLIGATORII. Faceti o trecere in revista a ”profesorilor” de la aceste cursuri si apoi veti intelege de unde vine acest elan muncitoresc de supra-reglementare abuziva: Mihai Anitei, Mihaela Craif. Hiera Daniela, Ilie Gradinaru, Tudorel Butoi etc.

Se introduc, in mod voit interesat obligatii de cursuri peste cursuri pentru trecerea de la o treapta la alta. Nu sunt recunoscute masterele, dar sunt valorizate aceste scoli profesionale.

S-au schimbat criteriile de vechime si treapta profesionala pentru a putea fi formator si Laurentiu Stefan...

Ar trebuie ca fiecare angajat al Colegiului si membru al Consiliului sa declare transparent care este structura veniturilor proprii, cat la % primesc din cursuri si supervizari pe care le reglementeaza! Miroase de la o posta a conflict de interese, abuz in functie si constituire de grup organizat. Ceva mult mai mai grav decat la ASF. Au fost adoptate multe hotarari cu iz penal.

Probabil ca doar abordarea penala a activitatii din ultimii ani mai poate opri declinul Colegiului.

 

Raspunsuri

Un semnatar al petitiei

#47 Re: Re: Re: Re: Caracatita de interese si dependente condusa de dl Laurentiu Stefan

2014-06-21 10:55:21

#46: musafir - Re: Re: Re: Caracatita de interese si dependente condusa de dl Laurentiu Stefan

Constatam ca CPR se incapataneaza sa nu raspunda nici unei sesizari. Au fost notificati in scris, atat prin trimitere prin posta sau depunere la registratura, cat si prin e-mail. In momentul in care numarul de semnaturi a depasit 300, li s-a transmis si petitia. Prin posta, cu confirmare de primire. Nici unul dintre membrii Comitetului Director nu poate spune ca nu a stiut despre faptele penale care sunt imputabile dlui. Stefan, deoarece a primit prin e-mail sesizarea noastra.

In ultima scrisoare am amintit dlui Presedinte ca are obligatia legala, prevazuta de codul penal, de a sesiza organele de cercetare penala in cazul in care are cunostinta de fapte penale savarsite de un angajat.  Evident, nu am primit nici un raspuns!

Daca CPR refuza sa dea curs solicitarilor noastre, la sfarsitul lunii vom sesiza Parchetul. Consideram ca am asteptat destul o reactie de bun simt. Iar cand va incepe ancheta procurorilor, se va constata cu siguranta cine, cum si in ce masura a calcat legea penala.

Avem deplina incredere in Justitie! Daca un judecator nu a avut nici o ezitare sa dispuna arestarea fratelui presedintelui Romaniei, ma indoiesc ca ii va pasa ca un individ detine functia de director juridic al CPR, presedinte de comisie sau chiar presedinte al CPR.

Domniile lor ne-au determinat sa recurgem la solutii extreme, prin indiferenta si lipsa de elementar bun simt cu care ne-au tratat.

Vasile

#52 Re: Re: Re: Re: Caracatita de interese si dependente condusa de dl Laurentiu Stefan

2014-06-21 19:49:32

#46: musafir - Re: Re: Re: Caracatita de interese si dependente condusa de dl Laurentiu Stefan

Multi membri ai Comitetului Director, unii angajati cu functii ai Colegiului si unii presedinti de filiale au uitat cel mai important lucru: respectul fata de colegi!

In ultimul an s-au straduit sa creasca birurile directe si indirecte fara a oferi prea multe psihologilor.

Tocmai de aceea nu respecta legislatia privind conflictul de interese si nici nu-i intereseaza decat imbogatirea prin orice mijloace pe spinarea amaratilor de psihologi!

Presedintele Mihai Anitei, fie este depasit de situatie, fie este complice la tot ce se intampla pe acolo!

Cred mai mult in varianta nr. 2, altfel nu-mi pot explica nominalizarea abuziva si fara mandat a unui angajat, Laurentiu Stefan, ca reprezentant al psihologilor din Romania pe un post in Comisia de etica a EFPA. Acest post revenea de drept Presedintelui Comisiei de Deontologie.