Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Victor Iosan

#22412 OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

2014-06-18 17:28

http://vtv.ro/piperea-si-fostii-angajati-de-la-oltchim-la-tribunal/

Disponibilizatii de la combinatul Oltchim s-au infatisat astazi la tribunalul Valcea cu ocazia unui nou ternem in procesul intentat de fostii angajati impotriva conducerii societatii. Nemultumiti ca nu si-au primit nici pana acum salariile compensatorii promise, oamenii s-au luat la cearta atat cu avocatii care ii reprezinta in acest caz dar si cu administratorul judiciar Gheorghe Piperea. Acesta le-a spus ca nu le poate garanta plata salariilor, sau ca privatizarea va avea loc in acest an, insa le-a precizat ca societatea de pe platforma chimica va trece printr-un proces de reorganizare in luna august.


http://vtv.ro/piperea-si-fostii-angajati-de-la-oltchim-la-tribunal/

Raspunsuri


Musafir

#22413 Re: OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

2014-06-18 17:32:21

#22412: Victor Iosan - OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

DOMNILOR ATI AUZIT CE S-A SPUS INAINTE DE A  INTRA IN SALA DE SEDINTE,  DUPA SEDINTA,  DECLARATIA DOMNULUI PIPEREA A FOST CA SE ACHITA IN SECUNDA UNU, CAND ARE BANII IN CONT.

http://cronicaromana.ro/2014/06/18/plan-de-reorganizare-la-oltchim-de-la-sfarsitul-lunii-august/

 

 

"Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că “în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor”. "

 

BANII INTRA IN CONTUL OLTCHIM, DACA NU... STATUL ROMAN SA GARANTEZE SUMA.