Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#22401 TIMPUL

2014-06-18 15:46

#22370: - Re:

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. De azi timpul curge...

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...


Musafir

#22402

2014-06-18 15:51

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/compania-rdsrcs-finanta-oltchim-15-milioane-euro-1_539e8e1c0d133766a89d8b5d/index.html


“Administratorul special ne-a informat că s-a semnat un contract pentru o finanţare de 1,5 milioane de lei cu RCS-RDS şi că urmează să se semneze un contract şi cu ALRO Slatina, în contul unor ieşiri ulterioare. De asemenea, se doreşte semnarea unui contract adiţional cu Bulrom pentru prelungirea termenelor de plată. În acest moment, Oltchim plăteşte pe loc propilena achiziţionată de la Bulrom“, declară Corneliu Cernev, liderul Sindicatului Victoria Oltchim.

Citeste mai mult: adev.ro/n791v9


Musafir

#22403 Re:

2014-06-18 15:51

#22391: -

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/compania-rdsrcs-finanta-oltchim-15-milioane-euro-1_539e8e1c0d133766a89d8b5d/index.html


“Administratorul special ne-a informat că s-a semnat un contract pentru o finanţare de 1,5 milioane de lei cu RCS-RDS şi că urmează să se semneze un contract şi cu ALRO Slatina, în contul unor ieşiri ulterioare. De asemenea, se doreşte semnarea unui contract adiţional cu Bulrom pentru prelungirea termenelor de plată. În acest moment, Oltchim plăteşte pe loc propilena achiziţionată de la Bulrom“, declară Corneliu Cernev, liderul Sindicatului Victoria Oltchim.

Citeste mai mult: adev.ro/n791v9

un lider adevarat

#22404 Re: atit are fota sa va mai spuna cernevuvuzeleleor,sa ma pupati inLULAAA

2014-06-18 15:54

#22340: de la cine vreti sa o luati,de la picasso sau margelatu?. - atit are fota sa va mai spuna cernevuvuzeleleor,sa ma pupati inLULAAA

"GHIOCAAAA,VEZI CA MAINE E ZIUA LU TACTO CERNEV[GIGEL FRONE]E ZIUA TA IUDAAAAAA,TRADATORULE SI TAMBALAGIU ORDINAR"

Pentru ca e ziua Domnului Cernev , ai putea sa vii tu Margelatu care suge pixu lu Diculoiu sa vii si la noi sa faci acelasi lucru. Noi te asteptam


Musafir

#22405 Re:

2014-06-18 15:58

#22326: -

"NOI SUNTEM PAGUBITII,"

Nu suntem pagubiti. Suntem o data pagubiti si de doua ori prosti. Vedem cu totii ca in tara asta legea e numai a lor si noi stam inerti. Ne-am nascut prosti , vom murii prosti. Pentru noi nu exista decat o singura lege si aia e "legea parului in cap" pe care trebuie sa le-o aplicam de urgenta. Oare atunci va exista lege?


Musafir

#22406 Realist

2014-06-18 16:38

Faliment la Oltchim ? Asta niciodata, pana la alegeri ! Daca se incearca ceva imediat suna linia rosie si .. stop ! Dupa alegeri insa, este " mai mult decat posibil ", aproape cert !

Musafir

#22407

2014-06-18 16:52

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA, CUM ZICI, IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII TRIMITEAI OAMENII ACASA.NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.



JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!

Musafir

#22408 ANGAJATII OLTCHIM - DPB LA CONFERINTA LUI TARICEANU

2014-06-18 17:16

JOI 12. 06.2014 TARICEANU A LANSAT MANIFESTUL PENTRU PASTRAREA LIBERALISMULUI LA BUCURESTI.
DOMNULE DIRECTOR AVRAM, DVS STITI CA ANGAJATII OLTCHIM - DPB AU PARTICIPAT LA CONFERINTA LUI CALIN POPESCU TARICEANU SI A LUI GEREA IN TIMPUL ORELOR DE PROGRAM? CRESPECTIV DOMNUL DIRECTOR PIRVU - CELENTANO, BOBOCEL, PREDA, BUDUNEASA SI AU MAI RACOLAT CATEVA PERSOANE CARE APAR IN IMAGINILE DE MAI JOS: E CIOBANU. C. MANOLESCU, D. VLADESCU, ETC.....
POATE AR TREBUI SA FIE VERIFICATI CE FACEAU LA BUCURESTI IN TIMPUL PROGRAMULUI.....DOAR DACA NU AU AVUT TEMA DE PARTID

http://www.youtube.com/watch?v=r6_kU07Dl6A

Musafir

#22409 Plan de reorganizare la Oltchim, de la sfârşitul lunii august!

2014-06-18 17:24

http://cronicaromana.ro/2014/06/18/plan-de-reorganizare-la-oltchim-de-la-sfarsitul-lunii-august/

Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a declarat, miercuri, că la sfârşitul lunii august va exista un plan de reorganizare a combinatului care va prevedea atât varianta vânzării societăţii, cât şi cea a funcţionării “aşa cum este acum la capacitate de 40-65%”.

“Conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate. Banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China, mai e vorba de aproximativ 9 milioane de euro din alte surse de finanţare. Pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai. Există şi o măsură complementară planului A, hai să-i spunem planul B, în care societatea îşi desfăşoară activitatea aşa cum este acum, la capacitate de 40-65%. Procedura de selecţie a investitorului care va prelua Oltchim se va relua pe 12 decembrie. Nu pot spune mai mult deoarece până în 24 iunie, când urmează să se aprobe de către Comitetul Director toate demersurile pentru obţinerea de credite, pentru reducerea costurilor etc, sunt confidenţiale. Condiţiile de obţinere a creditului din China sunt confidenţiale”, a precizat Piperea, informează Agerpres.

Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că “în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor”. Valoarea pagubelor produse de managementul anterior de la Oltchim, potrivit lui Piperea, se ridică la 500 de milioane de euro. “Astăzi am avut un termen într-o acţiune care este la îndemâna administratorului judiciar. Este vorba de o acţiune prin care încercăm antrenarea răspunderii managementului anterior al societăţii, care deşi a constatat că societatea se afla în insolvenţă din 2009, nu a luat nicio măsură, ba mai mult decât atât, s-a afundat în pierderi. Pentru că azi s-au făcut nişte întâmpinări, se va judeca probabil în 19 noiembrie această acţiune. Din această acţiune, organele de anchetă penală, pe care noi le-am sesizat încă de anul trecut, vor putea să-şi extragă toate probele necesare pentru a declanşa ceea ce trebuie să fie declanşat. Valoarea pagubelor de la Oltchim, după calculele noastre, se ridică la 500 de milioane de euro”, a spus Piperea.

Acesta spune că a cerut falimentul Astra, iar Oltchim ar putea primi sumele asigurate.“Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat. Asigurarea pentru Oltchim este de 10 milioane de euro, adică jumătate din capitalul de lucru care ne este nouă necesar (…) Atenţie însă că nu e vorba de un prejudiciu de doar zece milioane de euro, care este suma care a fost asigurată. Noi ne referim la un prejudiciu de 500 de milioane de euro, asta invocăm noi astăzi”, a mai spus administratorul judiciar.

Dacă s-ar ajunge la falimentul Oltchim, administratorul judiciar a spus că ar pleca în secunda următoare, falimentul fiind o variantă greşită.

“Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat”, a mai spus Piperea.

Oltchim este cea mai mare societate economică din judeţul Vâlcea, aflat în insolvenţă din ianuarie 2013.


Musafir

#22410 Administratorul judiciar spune că în august va exista un plan de reorganizare la Oltchim

2014-06-18 17:25

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/?p=8641

Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a declarat, miercuri, că la sfârşitul lunii august va exista un plan de reorganizare a combinatului care va prevedea atât varianta vânzării societăţii, cât şi cea a funcţionării ‘aşa cum este acum la capacitate de 40-65%’

‘Conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate. Banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China, mai e vorba de aproximativ 9 milioane de euro din alte surse de finanţare. Pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai. Există şi o măsură complementară planului A, hai să-i spunem planul B, în care societatea îşi desfăşoară activitatea aşa cum este acum, la capacitate de 40-65%. Procedura de selecţie a investitorului care va prelua Oltchim se va relua pe 12 decembrie. Nu pot spune mai mult deoarece până în 24 iunie, când urmează să se aprobe de către Comitetul Director toate demersurile pentru obţinerea de credite, pentru reducerea costurilor etc, sunt confidenţiale. Condiţiile de obţinere a creditului din China sunt confidenţiale’, a precizat Piperea.

Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că ‘în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor’.

Valoarea pagubelor produse de managementul anterior de la Oltchim, potrivit lui Piperea, se ridică la 500 de milioane de euro. ‘Astăzi am avut un termen într-o acţiune care este la îndemâna administratorului judiciar. Este vorba de o acţiune prin care încercăm antrenarea răspunderii managementului anterior al societăţii, care deşi a constatat că societatea se afla în insolvenţă din 2009, nu a luat nicio măsură, ba mai mult decât atât, s-a afundat în pierderi. Pentru că azi s-au făcut nişte întâmpinări, se va judeca probabil în 19 noiembrie această acţiune. Din această acţiune, organele de anchetă penală, pe care noi le-am sesizat încă de anul trecut, vor putea să-şi extragă toate probele necesare pentru a declanşa ceea ce trebuie să fie declanşat. Valoarea pagubelor de la Oltchim, după calculele noastre, se ridică la 500 de milioane de euro’, a spus Piperea.

Acesta spune că a cerut falimentul Astra, iar Oltchim ar putea primi sumele asigurate.

‘Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat. Asigurarea pentru Oltchim este de 10 milioane de euro, adică jumătate din capitalul de lucru care ne este nouă necesar (…) Atenţie însă că nu e vorba de un prejudiciu de doar zece milioane de euro, care este suma care a fost asigurată. Noi ne referim la un prejudiciu de 500 de milioane de euro, asta invocăm noi astăzi’, a mai spus administratorul judiciar.

Dacă s-ar ajunge la falimentul Oltchim, administratorul judiciar a spus că ar pleca în secunda următoare, falimentul fiind o variantă greşită.

‘Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat’, a mai spus Piperea.

Oltchim este cea mai mare societate economică din judeţul Vâlcea, aflat în insolvenţă din ianuarie 2013. AGERPRES

Musafir

#22411 Administratorul judiciar al Oltchim: La sfârşitul lunii august va exista un plan de reorganizare

2014-06-18 17:26

http://www.romaniatv.net/administratorul-judiciar-al-oltchim-la-sfarsitul-lunii-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare_152949.html

Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a declarat, miercuri, că la sfârşitul lunii august va exista un plan de reorganizare a combinatului care va prevedea atât varianta vânzării societăţii, cât şi cea a funcţionării "aşa cum este acum la capacitate de 40-65%".

"Conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate. Banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China, mai e vorba de aproximativ 9 milioane de euro din alte surse de finanţare. Pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai. Există şi o măsură complementară planului A, hai să-i spunem planul B, în care societatea îşi desfăşoară activitatea aşa cum este acum, la capacitate de 40-65%. Procedura de selecţie a investitorului care va prelua Oltchim se va relua pe 12 decembrie. Nu pot spune mai mult deoarece până în 24 iunie, când urmează să se aprobe de către Comitetul Director toate demersurile pentru obţinerea de credite, pentru reducerea costurilor etc, sunt confidenţiale. Condiţiile de obţinere a creditului din China sunt confidenţiale", a declarat Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al Oltchim.

Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că "în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor".

Valoarea pagubelor produse de managementul anterior de la Oltchim, potrivit lui Piperea, se ridică la 500 de milioane de euro, scrie Agerpres. "Astăzi am avut un termen într-o acţiune care este la îndemâna administratorului judiciar. Este vorba de o acţiune prin care încercăm antrenarea răspunderii managementului anterior al societăţii, care deşi a constatat că societatea se afla în insolvenţă din 2009, nu a luat nicio măsură, ba mai mult decât atât, s-a afundat în pierderi. Pentru că azi s-au făcut nişte întâmpinări, se va judeca probabil în 19 noiembrie această acţiune. Din această acţiune, organele de anchetă penală, pe care noi le-am sesizat încă de anul trecut, vor putea să-şi extragă toate probele necesare pentru a declanşa ceea ce trebuie să fie declanşat. Valoarea pagubelor de la Oltchim, după calculele noastre, se ridică la 500 de milioane de euro", a spus Piperea.

Acesta spune că a cerut falimentul Astra, iar Oltchim ar putea primi sumele asigurate.

"Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat. Asigurarea pentru Oltchim este de 10 milioane de euro, adică jumătate din capitalul de lucru care ne este nouă necesar (...) Atenţie însă că nu e vorba de un prejudiciu de doar zece milioane de euro, care este suma care a fost asigurată. Noi ne referim la un prejudiciu de 500 de milioane de euro, asta invocăm noi astăzi", a mai spus administratorul judiciar.

Dacă s-ar ajunge la falimentul Oltchim, administratorul judiciar a spus că ar pleca în secunda următoare, falimentul fiind o variantă greşită.

"Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat", a mai spus Piperea.

Oltchim este cea mai mare societate economică din judeţul Vâlcea, aflat în insolvenţă din ianuarie 2013.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/administratorul-judiciar-al-oltchim-la-sfarsitul-lunii-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare_152949.html#ixzz350r0bw3f


Victor Iosan

#22412 OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

2014-06-18 17:28

http://vtv.ro/piperea-si-fostii-angajati-de-la-oltchim-la-tribunal/

Disponibilizatii de la combinatul Oltchim s-au infatisat astazi la tribunalul Valcea cu ocazia unui nou ternem in procesul intentat de fostii angajati impotriva conducerii societatii. Nemultumiti ca nu si-au primit nici pana acum salariile compensatorii promise, oamenii s-au luat la cearta atat cu avocatii care ii reprezinta in acest caz dar si cu administratorul judiciar Gheorghe Piperea. Acesta le-a spus ca nu le poate garanta plata salariilor, sau ca privatizarea va avea loc in acest an, insa le-a precizat ca societatea de pe platforma chimica va trece printr-un proces de reorganizare in luna august.


http://vtv.ro/piperea-si-fostii-angajati-de-la-oltchim-la-tribunal/

Musafir

#22413 Re: OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

2014-06-18 17:32

#22412: Victor Iosan - OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

DOMNILOR ATI AUZIT CE S-A SPUS INAINTE DE A  INTRA IN SALA DE SEDINTE,  DUPA SEDINTA,  DECLARATIA DOMNULUI PIPEREA A FOST CA SE ACHITA IN SECUNDA UNU, CAND ARE BANII IN CONT.

http://cronicaromana.ro/2014/06/18/plan-de-reorganizare-la-oltchim-de-la-sfarsitul-lunii-august/

 

 

"Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că “în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor”. "

 

BANII INTRA IN CONTUL OLTCHIM, DACA NU... STATUL ROMAN SA GARANTEZE SUMA.


Musafir

#22414

2014-06-18 17:40

http://www.economica.net/piperea-din-august-va-exista-un-plan-de-reorganizare-la-oltchim_82305.html

Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor'.

PAI FRATELE MEU PIPEREA SA NE FIE CLAR,ASTA PUTEAI SA O SPUI INAINTE SA DAI LUMEA AFARA, CUM ZICI, IN SECUNDA IN CARE AVEAI BANI DE COMPENSATORII TRIMITEAI OAMENII ACASA.NU VII ACU SI NE SPUI ASTA ,LA UN AN DE ZILE.

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/avocatul-gheorghe-piperea-nu-garanta-oltchim-privatiza-data-12-decembrie-1_53a194590d133766a8afcf7f/index.html

Piperea:Administratorul judiciar al Oltchim a ţinut să precizeze, în faţa mai multor persoane concediate anul trecut de la combinat, că nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie.

"'Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat', a mai spus Piperea.



JUDECATI SI VOI,DUPA MINTEA LOR ANUL ASTA DISPONIBILIZATII NU VOR VEDEA NICI UN BAN DIN COMPENSATORII.SCRIE MAI SUS CLAR SI CONCIS.CE ESTE DE FACUT?

TINETI MINTE,NE-O SPUN IN FATA:

ANUL ASTA NU SE DAU SALARIILE COMPENSATORII(scrie destul de clar mai sus-cititi cu atentie)

DECIDETI VOI CAND II VOM LUA DE GULER!


Musafir

#22415 Re:

2014-06-18 17:42

#22414: -

NOI NU DECIDEM, JUDECATORIA DECIDE SI INSTITUTIILE STATULUI, CEREM RESPECTAREA HARTIILOR, DECZILOR SI LEGILOR (PUNCT).  ASCULTAM CE A SPUS IN FATA INSTANTEI DOMNUL PIPEREA CAT SI IN PRESA SI DACA NU RESPECTA  CEEA CE S-A ANGAJAT, O SA FIE LUAT DE "GULER" SI SUT IN FUND DAT DE LA JUDECATORUL-SINDIC TUTUROR  CARE SUNT CU PIPEREA IN COMBINAT ACUM.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. De azi timpul curge...

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.


Musafir

#22416 Re: Re: OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

2014-06-18 17:47

#22413: - Re: OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

nu mai intoxica lumea,cum iti permiti sa faci oamenii prosti,inducandu-le ce intelegi tu?Scrie destul de clar acolo,bani de compensatorii obtinuti din vanzarea SPV,dupa care declara ca nu crede ca in decembrie se va privatiza sau ca salariatii disponibilizati isi vor primi compensatoriile atunci.Ce tot arunci gogleze?


Musafir

#22417 Re: Re: Re: OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

2014-06-18 17:51

#22416: - Re: Re: OLTCHIM SI FOSTII ANGAJATI DE LA OLTCHIM, IN TRIBUNAL

OLTCHIM ACUM CAND VORBIM NOI POATE SA I-SE VIREZE BANI IN CONT SI POATE CONTUL SE INCARCA, DIN MOTIVUL ASTA DOMNUL PIPEREA A SPUS CA NU COMENTEAZA, NU STIU CINE INTOXICA, DAR TU ESTI MARE TOXIC SI RESPINGI FORMULA DE DIALOG CARE A OFERIT-O TUTUROR. DACA NU INTRA ACEASTA SUMA DE 9 MILIOANE EURO, ATUNCI SE TRECE LA PLANUL OLCHIM SPV, TU ESTI FOARTE TOXIC SI NU VREI, NU DORESTI SI NE  INSTIGI. CITESTE, RECITESTE SI IAR CITESTE TOT, DE SUS PANA JOS, LA URMATOARAE INFATISARE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC, DOMNUL PIPEREA SI CIRACII LUI, TREBUIE SA RASPUNDA DACA A INDEPLINIT ORDINUL, DACA NU IL PUPAM PE PORTOFEL SI II SPUNEM UN PAAAAAAAAAAAAAA PIPEREA!!!!!!!!!!

 

NOI NU DECIDEM, JUDECATORIA DECIDE SI INSTITUTIILE STATULUI, CEREM RESPECTAREA HARTIILOR, DECZILOR SI LEGILOR (PUNCT).  ASCULTAM CE A SPUS IN FATA INSTANTEI DOMNUL PIPEREA CAT SI IN PRESA SI DACA NU RESPECTA  CEEA CE S-A ANGAJAT, O SA FIE LUAT DE "GULER" SI SUT IN FUND DAT DE LA JUDECATORUL-SINDIC TUTUROR  CARE SUNT CU PIPEREA IN COMBINAT ACUM.

De data asta are clepsidra domnul Piperea, pana acum a stat. De azi timpul curge...

http://4.bp.blogspot.com/-W2INCJXiPCo/UBEs-MxII6I/AAAAAAAAAF8/WcPhMRZaB0o/s400/c...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judecatorul-sindic ORDIN: ACHITATI BANII SI VENITI CU PLANUL DE REORGANIZARE.


Musafir

#22418

2014-06-18 17:55

Sa fie ca tine si sa fiu foarte toxic si sa bage banii cum zici,insa sunt multe semne de intrebare...raman la parerea mea ca (tu) interpretezi lucrurile gresit,si chiar imi doresc sa ma insel...


Musafir

#22419 Re:

2014-06-18 18:03

#22418: -

PRIETENE PAI ASA NICI AFARA DIN CAMERA TA NU MAI IESI, ASA S-A COMUNICAT SI IN SALA DE JUDECATA SI ASA A DECLARAT IN PREASA, STIU E GREU DE CREZUT, PENTRU CA SI EU SUNT TOTAL SCARBIT DE TOT, DAR ASTEPTAM RASPUNS DIICOT, RASPUNS STATUL ROMAN SI FIRESC ACTIUNEA PIPEREA CU ACHITAREA, PANA LA ORA ASTA TOTUL ESTE IN DERULARE... , OK.

 

SUNTEM SCARBITI TOTI,  OBOSITI CAT SI  HAITUITI . AM FOST, DAR ACUM APROAPE DE DECIZII..., CARE N-AM PRIMIT RASPUNS INCA, DECAT O DECLARATIE SCRISA SI AUDIO DE LA PIPEREA IN PRESA ( CARE SI ASTA ESTE CU CANTEC SI IN SISTEM AVOCATESC IN CARE EL SPUNE MULTE, FACE PUTINE)... PAI CINE SA NE MAI INTELEAGA PE TOTI?

SA-L VAD PE DOMNUL PIPEREA CUM NE OFERA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC RASPUNS CA NU A REUSIT SA-SI ACHITE ORDINUL DAT...., ARE OBLIGATIE SA ACHITE SI SA FACA PLANUL DE REORGANIZARE.


VREM BANII SI DREPTURILE NOASTRE, RESTUL NERVOZITATEA NOASTRA NU NE-O CONTORIZEAZA  SI ASTEPT CA SI TINE SA SE TERMINE O DATA. AZI E ZI ISTORICA SPUN EU, ARE TERMEN PANA ADUCE LA ZI TOT IN CE PRIVESTE CREANTELE SI LITIGILE PENTRU ACHITARE LA ZI CATRE CEI INDREPTATITI (INCLUSI DISPONIBILIZATI SI SALARIATI, CA ASA E LEGEA), ASTA TREBUIE SA NE ADUCA SPERANTA CA PUTEM UNITI SA REZOLVAM. NU MAI VREM SA ASISTAM LA DRAME CU COLEGII NOSTRI, CARE SUNT IN SITUATII EXTREM DE GRELE,...DOAMNE FERESTE DE NECAZURI DE ACEST FEL SI HAI SA FIM POZITIVI!!!!!!!


Musafir

#22420 Re: ANGAJATII OLTCHIM - DPB LA CONFERINTA LUI TARICEANU

2014-06-18 18:04

#22408: Musafir - ANGAJATII OLTCHIM - DPB LA CONFERINTA LUI TARICEANU

Ia luat Gerea cu el,ca tot s-a cufurit cat a stat ministru,bah da absolut nimic nu a facut,decat sa cante din trompeta ce profitabil va fi oltchimul privatizat.Futul in gura de aiurit.Pe Buduna normal ca au luat-o pentru Tariceanu,sa dea si el muie la cine a luat de la tot Arpechimu.ca i s-a dus vestea si era si el curios.


Musafir

#22421 Re: Re:

2014-06-18 18:09

#22419: - Re:

...pozitivi,dar nu euforici.Putina vigilenta nu strica.Sa nu ne lasam dusi de val ca sunt luati unii la bani marunti si atat.Nu ne dorim doar asta.Ne dorim respectarea drepturilor din CCM.Ca il il arunca astia pe Piperea,bun.Nu ne ajuta cu nimic doar atat.Sa il tina da-l in masa.Sa faca treburile legal si conform cu contractele si treaba lui...sa stea la Oltchim pana il scot cu picioarele inainte.

Daca ne telenovelizam,ca il vedem pe Piperea pus la punct si alungat,si noi batem din palme de bucurie pana ni se inrosesc mainile si stam tot fara drepturi,mai rau ne facem,ne adancim in prostie.


Musafir

#22422 Re: Re: Re:

2014-06-18 18:13

#22421: - Re: Re:

NIMENI NU ESTE EUFORIC, OK. NU-I ASA. STIU SI TE INTELEG.


Musafir

#22423

2014-06-18 18:14

...era cu sensul de entuziasm/nu de altceva,chilll...

Musafir

#22424 CE VRETI MAI CLAR DE ATAT .... PIPEREA VA INVATA CE AVETI DE FACUT!

2014-06-18 18:16

#22358: CE VRETI MAI CLAR DE ATAT .... PIPEREA VA INVATA CE AVETI DE FACUT:

"Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat."

DECI, PRIN EXTRAPOLARE:
"Cereti falimentul OLTCHIM. Dacă se ajunge la falimentul OLTCHIM, disponibilizatii au şanse să obţină sumele cu prioritate."

SI CE MAI SPUNE PIPEREA:
"Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, ... ."



VOI DECIDETI!
MAI AVETI RABDARE SA MAI ASTEPTATI "6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului" (CIOARA DE PE GARD) AVAND IN VEDERE CA PIPEREA A TOT AMANAT PRIVATIZAREA, FIINDCA LUI II CONVINE ... TIMPUL TRECE ONORARIU FIX (50.000 DE EURO) SI ONORARIUL PROCENTUAL DE 5% (2% PENTRU RECUPERAREA DATORIILOR SI 3% PENTRU DISTRIBUIREA BANILOR RECUPERTI CATRE CREDITORI) MERG?


SI MAI SPUNE CEVA PIPEREA:
"nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."


Musafir

#22425 Re:

2014-06-18 18:17

#22423: -

OK, OK, BEM SI SUC DE FRUCTE NATURAL  DIN GERMANIA LA CUTIE, DIN ALA DE PRIMEAU UNII PRIN CURIER ...