Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

ion ion tiriac

#21356 Re:

2014-05-31 07:16

daca ia fost membru de sindicacat, poate ca lindiculuoiu, cacatcernev sau doua prune dumitru te mai pot reprezenta. dar nu uita sa treci la caseria sindicacatului si sa lasi cotizatia.

#21351: -

 

Raspunsuri


Musafir

#21358 Re: Re:

2014-05-31 07:30:08

#21356: ion ion tiriac - Re:

Baaaa ion ion "tiriac" babuin, citeste baaa statulul si atributiile liderilor de sindicat si dupa comenteaza aici, te reprezinta si dupa incetarea contractului de munca atata timp cat nu s-a stins litigiul cu institutia, am cotizat de ne-au iesit ochii la ei, ar trebui sa le cerem despagubiri pentru ceea ce se intampla si sa le luam dobanzi cu penalizari, pentru incalcarea legii si neresprezentarea noastra corecta fata de angajator. Sa nu uiti ca exista un proces deschis de sindicat care este pe rol impreuna  cu membrii salariati si disponibilizati, se afla la tribunal si este in suspendare pe site-ul institutiei.

 

Uite ce zice babuinul de dicuroiu in numele nostru, stie el ceva ce nu stim noi si ce reprezentativ este el pentru noi, pentru ca noua nu ni s-a adus nimic la cunostinta de ceea ce declara el :

" Conform liderului sindical Mihai Diculoiu, foştii angajaţi Oltchim ar fi trebuit să primească plăţile compensatorii pe 14 iunie 2013, când au fost concediaţi, însă au acceptat ca sumele să fie înscrise la masa credală. Astfel, la plecarea din companie, în actele muncitorilor au fost trecute, conform Codului Fiscal în vigoare, sumele ce urmau a fi încasate, acestea apărând ca venituri realizate în 2013, chit că oamenii nu au primit niciun ban. Plăţile efective urmau însă să fie efectuate abia la privatizarea combinatului, anunţată pentru 6 iunie 2014, sau atunci când vor exista resurse financiare suficiente."

http://epochtimes-romania.com/news/fostii-angajati-oltchim-acuza-compania-de-fals-in-inscrisuri-oficiale---218261