Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#21351

2014-05-30 22:07

Noi disponibiliztii avem inca lideri de sindicat conform CCM, cei care ne reprezinta inca, pentru ca avem litigii de munca cu societatea, unde sunt acestia ???? Pe maimutoiul de cernev toata presa il lua la intrebari pentru ca se infigea si comenta el in numele nostru, care nu am fost in sindicatu lui si nici n-are drept reprezentativ majoritar in Oltchim cu latura lui de dezonformare, uite asa ne-a mancat asta si a dezinformat de sus pana jos, stau monstre de dovezi in presa si daca dati in urma chiar pe petitie, ce vorbea el in numele disponibilizatilor si a majoratitatii salariatilor Oltchim, care nu se aflau la el in sindicat.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-30 22:10



Musafir

#21353 Re: PT.UREEE

2014-05-30 22:12

#21350: - PT.UREEE

Ai predat baaa bocancii, ufff ai uitat pufoaica sa o platesti,  banditule, hahaha, cum poti ma sa spui ca ai mai avut tu grija fluturasului, cred ca nu nimereai nici poarta la cat ne-au ametit aia atunci sa ne dea hartii si sa lichidam tot.


Musafir

#21354 Ion Cîlea zice că Oltchim va fi cumpărat de chinezi

2014-05-30 22:35

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/51-slide/27310-ion-cilea-zice-c-oltchim-va-fi-cumprat-de-chinezi.html

http://www.viatavalcii.ro/images/2014/consiliul-judetean-31052014.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă la Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea consilierii PDL şi PNL s-au dat în stambă pe motive puerile, la Consiliul Judeţean, consilierii celor două partide au decis încă de joi seara că nu au pentru ce să împiedice aprobarea proiectelor de hotărâre incluse pe ordinea de zi a şedinţei de vineri, 30 mai 2014, pentru că ele sunt importante pentru vâlceni. Aşa că, în afară de câteva intervenţii pertinente, consilierii PDL şi PNL n-au „deranjat” cu nimic şedinţa de Consiliu Judeţean, toate proiectele fiind aprobate. Deci, faţă de colegii lor de la municipiu, consilierii judeţeni ai PDL şi PNL s-au comportat civilizat şi matur. Finalul de şedinţă a fost însă interesant, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea anunţând trei veşti bune. Una este realizată pentru că este vorba de alocarea prin ordonanţă de Guvern a sumei de 170 de miliarde lei către CET Govora, banii reprezentând arierate ale Oltchim către societatea aflată în administrarea Consiliului Judeţean Vâlcea. O altă veste dată de Ion Cîlea este cum că ministrul Economiei l-ar fi anunţat că în curând se va semna contractul cu chinezii pentru privatizarea Oltchim. De fapt, informaţia este luată din şedinţa de Guvern în care premierul Victor Ponta l-a întrebat, chipurile, pe ministrul Economiei ce e cu informaţia cum că Oltchimul va fi cumpărat de chinezi, apărută pe internet, iar acesta i-a confirmat de faţă cu toată lumea că se va bate palma cu consorţiul de firme din China. Cât adevăr şi câtă manipulare este în această informaţie, rămâne de văzut. Cum şi în ce fel se va parafa această promisiune nu ştim, însă aşteptăm să vedem. O a treia veste dată de preşedintele judeţului este că din septembrie CET Govora va prelua Miniera Berbeşti, unde, însă, trebuie investiţi nişte bani pentru desfăşurarea activităţii, pentru că, din câte se pare, acolo nu mai există nimic. Deocamdată se face un audit la Miniera Berbeşti, pentru ca CET-ul şi Consiliul Judeţean să afle ce preiau de fapt. Gabi Bercea


Musafir

#21355 Foştii angajaţi Oltchim acuză compania de fals în înscrisuri oficiale

2014-05-31 06:47

http://epochtimes-romania.com/news/fostii-angajati-oltchim-acuza-compania-de-fals-in-inscrisuri-oficiale---218261

http://epochtimes-romania.com/news_images/2013/12/2013_12_05_combinatul-oltchim_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sute de foşti angajaţi ai combinatului din Râmnicu Vâlcea sunt în pragul unei revolte după ce şi-au primit fişele fiscale pe 2013 din care rezultă ca şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, când, în realitate, ei nu încasaseră niciun leu, conform evz.

În urmă, cu aproximativ un an, administratorul judiciar al companiei, Rominsolv, le-a promis salariaţilor de la Oltchim că cei care vor fi disponibilizaţi vor primi plăţi compensatorii. Încrezători în aceste informaţii, 60% dintre cei disponibilizaţi au pleacat, în fapt, de bunăvoie, mizând ca-şi vor primi banii promişi.

Oamenii nu au văzut însă niciun ban din zecile de mii de lei promise, până acum ci, mai mult s-au trezit că nu mai pot beneficia nici măcar de protecţie socială deoarece plăţile compensatorii au fost înregistrate la Fisc.

„Din acte rezultă că am încasat 79.000 de lei. În realitate eu n-am văzut un leu din aceşti bani”, a declarat Nicolae Burdoază, fost angajat de la Oltchim, citat de evz.

Cum în acte Burodoază încasase o mulţime de bani, dosarul de ajutor social i-a fost respins şi în această situaţie sunt şi mulţi alţi disponibilizaţi de la Oltchim.

În consecinţă, foştii angajaţi Oltchim au angajat un avocat şi au depus plângeri la DIICOT, acuzând conducerea Oltchim de fals în înscrisuri oficiale.

Situaţia de drept

Conform liderului sindical Mihai Diculoiu, foştii angajaţi Oltchim ar fi trebuit să primească plăţile compensatorii pe 14 iunie 2013, când au fost concediaţi, însă au acceptat ca sumele să fie înscrise la masa credală. Astfel, la plecarea din companie, în actele muncitorilor au fost trecute, conform Codului Fiscal în vigoare, sumele ce urmau a fi încasate, acestea apărând ca venituri realizate în 2013, chit că oamenii nu au primit niciun ban. Plăţile efective urmau însă să fie efectuate abia la privatizarea combinatului, anunţată pentru 6 iunie 2014, sau atunci când vor exista resurse financiare suficiente.

Reprezentanţii Oltchim afirma că au respectat legea şi că, dacă nu ar fi înregistrat acele venituri, la momentul privatizării, disponibilizaţii nu ar mai fi putut primi plăţile compensatori.

ion ion tiriac

#21356 Re:

2014-05-31 07:16

daca ia fost membru de sindicacat, poate ca lindiculuoiu, cacatcernev sau doua prune dumitru te mai pot reprezenta. dar nu uita sa treci la caseria sindicacatului si sa lasi cotizatia.

#21351: -

 

pe ei, pe mama lor

#21357 falimentul oltchimului

2014-05-31 07:24

recitind legile, in special legea insolventei, am constatat ca singura sansa de a recupera banii din compensatorii este... falimentul societatii.
actiunile penale se vor solda cu un mare NUP. dar nu ma las batut pana cand nu ma informez mult mai temeinic. or fi ei buni avocati, speculatori de marca, dar si noi putem gasi o cale de atac prin care sa ii dovedim. ramane ca luni sa ne intalnim si sa discutam. important este dosarul insolventei de la tribunal. asa ca numai acolo se afla raspunsul la intrebarile noastre.

de altfel va trebui sa dovedim doar doua lucruri, care cu siguranta se afla la dosarul de insolventa.

Musafir

#21358 Re: Re:

2014-05-31 07:30

#21356: ion ion tiriac - Re:

Baaaa ion ion "tiriac" babuin, citeste baaa statulul si atributiile liderilor de sindicat si dupa comenteaza aici, te reprezinta si dupa incetarea contractului de munca atata timp cat nu s-a stins litigiul cu institutia, am cotizat de ne-au iesit ochii la ei, ar trebui sa le cerem despagubiri pentru ceea ce se intampla si sa le luam dobanzi cu penalizari, pentru incalcarea legii si neresprezentarea noastra corecta fata de angajator. Sa nu uiti ca exista un proces deschis de sindicat care este pe rol impreuna  cu membrii salariati si disponibilizati, se afla la tribunal si este in suspendare pe site-ul institutiei.

 

Uite ce zice babuinul de dicuroiu in numele nostru, stie el ceva ce nu stim noi si ce reprezentativ este el pentru noi, pentru ca noua nu ni s-a adus nimic la cunostinta de ceea ce declara el :

" Conform liderului sindical Mihai Diculoiu, foştii angajaţi Oltchim ar fi trebuit să primească plăţile compensatorii pe 14 iunie 2013, când au fost concediaţi, însă au acceptat ca sumele să fie înscrise la masa credală. Astfel, la plecarea din companie, în actele muncitorilor au fost trecute, conform Codului Fiscal în vigoare, sumele ce urmau a fi încasate, acestea apărând ca venituri realizate în 2013, chit că oamenii nu au primit niciun ban. Plăţile efective urmau însă să fie efectuate abia la privatizarea combinatului, anunţată pentru 6 iunie 2014, sau atunci când vor exista resurse financiare suficiente."

http://epochtimes-romania.com/news/fostii-angajati-oltchim-acuza-compania-de-fals-in-inscrisuri-oficiale---218261

ion ion tiriac

#21359 Re: Re: Re:

2014-05-31 07:50

#21358: - Re: Re:

babuin esti tu cu neamul tau

apoi, daca nu stii sa citesti, am scris ca daca ai fost membru de sindicacat, mai poti fi aparat de acesta. si, daca statutul prevede, sa te duci la bcaserie sa platesti cotizatia. tot asa, daca statutul prevede ca te reprezinta gratuit, poate sa o faca.

despre ce spune lindiculoiu sau altceva, nu am spus nimic

acuma te rog sa te duci si sa te speli pe ochi si chiar pe fata si in urechi.


Musafir

#21360 Re: Re: Re:

2014-05-31 07:53

#21358: - Re: Re:

Dicuroiu:

"atunci când vor exista resurse financiare suficiente."

 

Atunci domnilor va comunicam ca acesti bani exista si voi trebuie sa va ocupati sa ni primim. Altfel mister Piperea mananca prostii la investitori, presa si institutii, confirmand ca Oltchim are  bani, merge bine si se deschide inca o sectie, pai daca nu poti sa ne achiti iti dam noi ideea, vinde ce ai pierderi, cum ai facut si la alte societati si achita-ne banii, dar comunicam, NU NU S-A ADUS LA CUNOSTINTA DECAT DE RESTANTELE PANA IN INTRAREA IN INSOLVENTA, BANII DE COMPENSATORII NU SUNT LA MSA CREDALA, FARA ACORDUL NOSTRU.

pe ei, pe mama lor

#21361 faliment oltchim

2014-05-31 07:55

OLTCHIM SA
Județ Vâlcea
CUI 1475261
Cod registru J38/219/1991
Denumire act Numar act Data act Nr. dosar nou An nou dosar Nr. dosar vechi Instanta Sectie Nr. buletin Data buletin Tipul procedurii
1 Citatie --- 2014-04-28 7204/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 10087 2014-05-27
2 Recurs --- --- 7204/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 10087 2014-05-27
3 Citatie --- 2014-04-28 4901/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 9976 2014-05-26
4 Recurs --- --- 4901/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 9976 2014-05-26
5 Anunt 65 2014-05-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8758 2014-05-08
6 Citatie --- 2014-04-22 4528/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 8732 2014-05-08
7 Convocare adunare creditori 59 2014-05-05 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8451 2014-05-05
8 Proces verbal --- 2014-04-29 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8421 2014-05-05
9 Convocare adunare creditori 49 2014-04-17 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7587 2014-04-17
10 Raport de activitate 46 2014-04-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7122 2014-04-10
11 Decizie 3006/R-COM 2013-10-03 3456/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 6873 2014-04-08
12 Convocare comitet creditori 35 2014-04-01 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 6678 2014-04-04
13 Convocare adunare creditori 36 2014-04-01 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 6649 2014-04-03
14 Convocare adunare asociati/actionari/membri 2775 2014-03-27 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 6479 2014-04-01
15 Raport lunar 24 2014-03-13 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 5426 2014-03-18
16 Citatie --- 2014-02-25 4550/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 5280 2014-03-17
17 Recurs --- --- 4550/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 5280 2014-03-17
18 Citatie --- 2014-02-25 4528/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 5017 2014-03-12
19 Recurs --- --- 4528/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 5017 2014-03-12
20 Convocare adunare creditori 22 2014-03-11 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 5007 2014-03-12
21 Citatie --- 2014-02-19 5780/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4668 2014-03-07
22 Recurs --- 2014-01-21 5780/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4668 2014-03-07
23 Recurs --- 2014-01-27 5780/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4668 2014-03-07
24 Recurs --- 2014-01-16 5780/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4668 2014-03-07
25 Recurs --- 2014-01-20 5780/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4668 2014-03-07
26 Recurs --- --- 5780/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4668 2014-03-07
27 Citatie --- 2014-02-14 6677/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4526 2014-03-05
28 Recurs --- --- 6677/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4526 2014-03-05
29 Convocare comitet creditori 9974 2014-02-28 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 4343 2014-03-03
30 Încheiere --- 2013-05-13 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 4033 2014-02-26 (fără stare debitor)
31 Comunicare încheiere --- 2014-02-26 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 4033 2014-02-26
32 Citatie --- 2014-02-05 6399/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 3793 2014-02-24
33 Recurs --- --- 6399/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 3793 2014-02-24
34 Raport lunar 7 2014-02-10 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 3605 2014-02-20
35 Tabel preliminar rectificat / completat 8 2014-02-19 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 3469 2014-02-19
36 Convocare --- 2014-02-10 7102/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 3157 2014-02-14
37 Convocare --- 2014-02-10 7130/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 3141 2014-02-14
38 Citatie --- 2014-01-21 3626/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 2764 2014-02-11
39 Recurs --- --- 3626/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 2764 2014-02-11
40 Decizie 3385/R-COM 2013-10-31 887/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 1925 2014-01-30
41 Decizie 3459/R-COM 2013-11-11 3493/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 1851 2014-01-29
42 Raport de activitate 9507 2014-01-20 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 1508 2014-01-23
43 Convocare adunare creditori 9505 2014-01-17 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 1022 2014-01-17
44 Convocare comitet creditori 9504 2014-01-17 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 1019 2014-01-17
45 Convocare comitet creditori 1003 2013-12-20 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 21916 2013-12-20
46 Convocare comitet creditori 998 2013-12-10 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 21185 2013-12-12
47 Decizie 2901/R-COM 2013-09-26 3540/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 19533 2013-11-20
48 Decizie 2818/R-COM 2013-09-19 3458/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 19494 2013-11-20
49 Decizie 2902/R-COM 2013-09-26 3626/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 19374 2013-11-19
50 Tabel preliminar rectificat / completat 989 2013-11-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 19285 2013-11-18
51 Raport de activitate 9423 2013-11-11 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 19196 2013-11-15
52 Erata --- --- 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 19112 2013-11-14
53 Convocare comitet creditori 9425 2013-11-12 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 19032 2013-11-13
54 Convocare adunare creditori 9426 2013-11-12 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 19032 2013-11-13
55 Citatie --- 2013-09-30 4613/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 17234 2013-10-22
56 Raport de activitate 971 2013-10-15 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 17057 2013-10-18
57 Proces verbal al comitetului creditorilor 976 2013-10-16 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 16967 2013-10-17
58 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 977 2013-10-16 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 16965 2013-10-17
59 Citatie --- 2013-09-18 887/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 16835 2013-10-16
60 Recurs --- --- 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 16835 2013-10-16
61 Notificare privind depunerea raportului de activitate 965 2013-10-10 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 16486 2013-10-10
62 Tabel preliminar rectificat / completat 955 2013-10-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 16416 2013-10-09
63 Convocare adunare creditori 960 2013-10-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 16374 2013-10-09
64 Convocare comitet creditori 959 2013-10-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 16356 2013-10-09
65 Citatie --- 2013-09-13 3493/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 15955 2013-10-02
66 Recurs 5021 2013-06-26 3493/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 15955 2013-10-02
67 Citatie --- 2013-09-13 3456/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 15841 2013-10-01
68 Recurs --- --- 3456/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 15841 2013-10-01
69 Proces verbal al comitetului creditorilor 944 2013-09-27 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 15760 2013-09-30
70 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 945 2013-09-27 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 15728 2013-09-30
71 Convocare comitet creditori 932 2013-09-20 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 15387 2013-09-23
72 Convocare adunare creditori 933 2013-09-20 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 15387 2013-09-23
73 Citatie --- 2013-08-27 3458/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 14914 2013-09-16
74 Recurs --- --- 3458/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 14914 2013-09-16
75 Citatie --- 2013-08-27 3626/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 14909 2013-09-13
76 Recurs --- --- 3626/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 14909 2013-09-13
77 Proces verbal al comitetului creditorilor 921 2013-09-11 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 14827 2013-09-12
78 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 922 2013-09-11 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 14802 2013-09-12
79 Citatie --- 2013-08-27 3540/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 14576 2013-09-09
80 Recurs 829003 2013-07-24 3540/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 14576 2013-09-09
81 Convocare adunare creditori 916 2013-09-04 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 14445 2013-09-05
82 Convocare comitet creditori 915 2013-09-04 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 14432 2013-09-05
83 Proces verbal al comitetului creditorilor 913 2013-08-29 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 14163 2013-08-30
84 Convocare comitet creditori 911 2013-08-23 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 13934 2013-08-26
85 Raport lunar privind descrierea modalitatilor de îndeplinire a atributiilor si justificarea cheltuielilor efectuate în conditiile art. 21 alin. 1 901 2013-08-01 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 13367 2013-08-08
86 Convocare --- 2013-07-18 4613/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 12469 2013-07-19
87 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 894 2013-07-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 12168 2013-07-16
88 Proces verbal al comitetului creditorilor 893 2013-07-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 12162 2013-07-15
89 Proces verbal al comitetului creditorilor 893 2013-07-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 11774 2013-07-08
90 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 894 2013-07-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 11774 2013-07-08
91 Convocare adunare creditori 892 2013-07-01 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 11456 2013-07-02
92 Convocare comitet creditori 891 2013-07-01 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 11440 2013-07-02
93 Raport de activitate 888 2013-06-18 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 11011 2013-06-21
94 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 881 2013-05-16 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8622 2013-05-17
95 Proces verbal al comitetului creditorilor 882 2013-05-16 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8612 2013-05-17
96 Convocare --- 2013-05-15 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8526 2013-05-16
97 Convocare adunare creditori 874 2013-05-10 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8165 2013-05-10
98 Convocare comitet creditori 875 2013-05-10 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8148 2013-05-10
99 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 869 2013-05-09 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8139 2013-05-10
100 Proces verbal al comitetului creditorilor 870 2013-05-09 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 8108 2013-05-10
101 Convocare adunare creditori 865 2013-04-30 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7883 2013-05-07
102 Convocare comitet creditori 866 2013-04-30 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7874 2013-05-07
103 Proces verbal --- 2013-04-29 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7853 2013-05-07
104 Proces verbal al comitetului creditorilor 860 2013-04-25 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7637 2013-04-26
105 Convocare adunare asociati/actionari/membri --- --- 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7637 2013-04-26
106 Convocare adunare asociati/actionari/membri --- --- 3165/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7637 2013-04-26
107 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 861 2013-04-25 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7632 2013-04-26
108 Convocare comitet creditori 855 2013-04-18 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7281 2013-04-22
109 Convocare adunare creditori 856 2013-04-18 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 7244 2013-04-22
110 Proces verbal al sedintei adunarii creditorilor 851 2013-04-15 3165/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 6796 2013-04-15
111 Raport de activitate 837 2013-04-09 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 6653 2013-04-12
112 Convocare adunare creditori 836 2013-04-09 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 6486 2013-04-10
113 Tabel preliminar al creantelor 817 2013-04-08 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 6366 2013-04-09
114 Comunicare sentinta --- 2013-03-29 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 5550 2013-03-29
115 Sentinta comerciala 2111 2013-03-28 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 5550 2013-03-29
116 Proces verbal --- 2013-03-14 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 4891 2013-03-20
117 Raport privind cauzele si împrejurarile care au dus la aparitia starii de insolventa --- 2013-03-18 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 4719 2013-03-18
118 Citatie --- 2013-03-07 887/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4610 2013-03-15
119 Recurs 58 2013-02-06 887/90 2013 --- Curtea de Apel Piteşti Secţia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal 4610 2013-03-15
120 Supliment la raport 776 2013-03-06 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 4180 2013-03-07
121 Raport lunar 774 2013-02-28 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 3850 2013-03-04
122 Raport de activitate 751 2013-02-15 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 3434 2013-02-25
123 Convocare adunare asociati/actionari/membri --- 2013-02-06 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 2247 2013-02-06
124 Notificare privind deschiderea procedurii de insolventa prin procedura generala 27 2013-02-01 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 2174 2013-02-05 deschiderea procedurii generale de insolventa
125 Sentinta de deschidere a procedurii insolventei în forma generala 617 2013-01-30 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 1835 2013-01-31 deschiderea procedurii generale de insolventa
126 Comunicare sentinta --- 2013-01-31 887/90 2013 --- Tribunalul Vâlcea Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ şi Fiscal 1835 2013-01-31

Musafir

#21362 Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 07:55

#21359: ion ion tiriac - Re: Re: Re:

BABUINULE, membru de sindicat esti si dupa incetarea CCM, nu e nevoie de cotizatia, asa spune legea, sunt obligati sa te reprezinte pana la stingerea litigiilor cu societatea, poate-mi ajunge si mie 36 de ani de munca si cotizare..., bea un ness si mergi si baga picioarele intr-un lighean cu apa cu sare, ca iar ma enervezi si-ti dau cu hartiile in cap.

pe ei, pe mama lor

#21363 Re: faliment oltchim

2014-05-31 07:57

#21361: pe ei, pe mama lor - faliment oltchim

in aceste documente de la dosarul insolventei se afla raspunsul la cererile noastre si dovada magariilor "legale" facut de piperea si asociatii.

ion ion tiriac

#21364 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:01

#21362: - Re: Re: Re: Re:

ori esti prost, ori esti prost. babuin este neamul tau

nu am fost membru de sindicat, nu sunt si nu voi fi. dar iti este greu sa intelegi. cat despre ce spune legea...

iar apa cu sare iti trebuie tie ca ai o piele supertabacita. iti recomand sa nu mai bei ness, vreau sa te mai am linga mine si maine! :P


Musafir

#21365 Re: Re: Re:

2014-05-31 08:03

#21358: - Re: Re:

Asa cum spune dicuroiu, find ilegala bagarea banilor la masa credala, fara a sti si noi de chestia asta, se pot scoate urgent de acolo, pentru ca ACEASTA SUMA ESTE DUPA INSOLVENTA creanta si nu are ce cauta la MASA CREDALA(punct). NOI NU AM FOST INSTINTATI SI NICI NU S-A COMUNICAT. CINE A COMIS FAPTE ILEGALE SA RASPUNDA CU CAPUL, SEMNATURILE SI STAMPILELE.


Musafir

#21366 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:08

#21364: ion ion tiriac - Re: Re: Re: Re: Re:

Fratioare n-ai fost in sindicat, atunci ce vorbim noi aici??? Legea CCM SI LEGEA MUNCII, PREVEDE ASTFEL DE SITUATII, ACOLO SPUNE CLAR PRIN ORGANIZARE SINDICALA, ORICE FOST ANGAJAT CARE FACE PARTE DIN SINDICATUL SOCIETATII, ESTE REPREZENTAT PANA LA STINGEREA CONFLICTULUI CU INSTITUTIA, PANA LA MOARTE DACA NU A STINS LITIGIUL CU SOCIETATEA., ESTE OBLIGATIE, DEOARECE AU STATUT, ACTE, STAMPILE, DREPT DE SAMNATURA... SI TOT CEEA CE TREBUIE SA TE REPREZINTE, SA-TI APERE INTERESELE, DIN CAUZA ASTA AM COTIZAT ATATIA ANI, CA IN ASTFEL DE SITUATII SA MA REPREZINTE.


Musafir

#21367 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:15

#21364: ion ion tiriac - Re: Re: Re: Re: Re:

Uite situatia de fata, Diculoiu, Cernev, Prisacaru, Parvu...si alti care sunt sindicat, vedem ca au vorbit in numele nostru si ne comunica prin presa ca ei stiu ca banii sunt la masa credala si cica " ne-am dat noi acordul " UNDE SUNT ACTELE ASTEA SI CARE DIN NOI A FOST INSTINTAT DE MIZERIA ASTA. NICIUN DISPONIBILIZAT n-a primit verbal, scris  sau alte cai informatia asta. Este o deturnare de fonduri, a doua dupa CAR si banci, care n-au ajuns acolo unde trebuia sa ajunga.

ion ion tiriac

#21368 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:21

#21366: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din nou, ori esti prost, ori esti prost!!!!!!!

nu ma intereseaza activitatea sindicacala, nici a lui lindiculoiul tau, nici a cacatcernevului lui burdoaza, si nici a lui doua prune dumitru a lui pirvu % co de la pitesti...

iar pentru informarea ta personala, atat lindiculoiu cat si cacernev si doua prune dumitru TI-AU PUS BANII LA MASA CREDALA, IN CEA MAI BUNA INTELEGERE CU ADMINISTRATORII JUDICIARI SI CEL SPECIAL.

ca tot nu ne citeste nimeni, iti spun calm, ca, in comitetul creditorilor fac parte si 2 membrii care reprezinta salariatii.

dar daca atata te duce pe tine capul. chiar te rog sa te duci si sa ii platesti cotizatia sefului tau de sindicat.

ion ion tiriac

#21369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:22

#21367: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

si acuma sa te duci iarasi sa platesti la caseria sindicatului cotizatia pe inca 200 de ani!


Musafir

#21370 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:25

#21368: ion ion tiriac - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Cine i-a mandatat, sau fac blatul impreuna???? Majoritatea nu stie asta. Aia doi sa vina sa  comunice. O sa aflam cine sunt si toti o sa fie la DIICOT, DNA, Parchet..., sa raspunda, legea sa-si faca treaba. Noi nu stiam.

ion ion tiriac

#21371 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:26

#21367: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

cat despre acordul tau sau al meu sau al altora, nu pot decat sa iti spun ca trebuie sa il jupuiesti de viu si pe lindiculoiu si pe cacatcernev si pe doua prune. dar daca i-ai lasat de capul lor pe fomistii astia sa te reprezinte, deh, nu te mai plange, ACTIONEAZA.

ion ion tiriac

#21372 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:28

#21370: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

SI CITESTE SI TU LEGISLATIA. APOI, CAND LASI PE ALTICINEVA SA TE REPREZINTE, ASIGURA-TE CA POTI SA IL TRAGI PE ROATA.


Musafir

#21373 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:31

#21372: ion ion tiriac - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Toata lumea la dat cu subsemnatul in fata autoritatilor.

ion ion tiriac

#21374 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:45

#21373: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

acuma, ca sa vezi ca nu sunt rau intentionat, imi cer scuze ca te-am facut prost.

si scopul meu si al tau este de a ne recupera banii de la fostul angajator. pentru realizarea acestui scop nu avem decat sa ii eliminam din "reprezentarea" intereselor noastre pe acesti maimutoi de sindicalisti care ne-au facut foarte mult rau si s-au predat complet in fata administratorilor judiciari.

o cale de atac este necitarea noastra si neinformarea noastra de catre administratorii judiciari cu privire la introducerea salariilor compensatorii la masa credala. in lege se spune ca ai dreptul la recurs. dar pentru asta trebuie sa fi fost informat.

daca cei doi reprezentanti au fost, in orice combinatie, liderii de sindicate, este nasol, mai ales pentru fostii membrii de sindicat. ceilalti, asa ca mine mai au o sansa, dar microscopica.

daca ai de primit mai mult decat punctul specificat in legea insolventei, adica mai mult de 45000, poti cere falimentul societatii, daca nu, atunci poti sa te uiti la pereti si sa te rogi sa o faca cel putin doua pesroane care detin aceste sume de recuperat.


Musafir

#21375 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-31 08:52

#21374: ion ion tiriac - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Firesc si eu imi cer scuze, doar suntem colegi si mergem umar la umar, ne mai aprindem noi ca asa e viata, dar uite ca am ajuns la intelegerea comuna, de foarte mult timp persista problema cu sindicatele si magariile spuse de tine, facute de ei si complicii lor si asa este, le-am lasat crezand ca noi nu gandim sau nu stim, NE-AM LUAT CU MUNCA SI SA FIE BINE SOCIETATIi, ori altii..au stat la plimbat mapa si tras chiulul.... Sunt perfect de acord cu tine. Sa dea toti cu subsemnatul.