Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#21326 Re: Re: Re: CORECT, MINCIUNILE SE INEACA LA FEL CA VOMA ADMINISTRATORILOR

2014-05-30 18:00

ueeeee

#21327 Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 18:09

#21312: CRISTI - Sume datorate de DISPONIBILIZATI

imi pare rau sa iti spun dar oltchimul va intra in FALIMENT.

sunt cateva motive intemeiate:

in data de 6 iunie nu vine nimeni sa se angajeje sa cumpere o societate in halul in care se prezinta astazi (imi pare rau ca o sa am dreptate).

chiar daca nu s-ar cere cele aproape 1 miliard de euro datorie, doar pentru repornirile sectiilor - verificari tehnice si reparatii, reavizari, etc.- trebuiesc cam 80 milioane de euro. apoi pentru materii prime cam 70-80 milioane de euro (o suma subtirica). pentru utilitati inca 5-10 milioane de euro. salarii cam 4 milioane. linistit, pentru reponire trebuiesc cel putin 200 milioane de euro, asta daca acel cumparator poate sustine aceasta suma si este un cumparator de buna credinta si nu isi bate joc de angajatii societatii si porneste in siguranta. daca este dan diaconescu sau piperea (care nu stiu ca apa este o substanta chimica si ca clorul poate ucide), se poate porni cu 1 euro...

ca sa repornesti monomerul si pvc-ul iti trebuie specialisti. in oltchim nu mai sunt decat pomana (nume predestinat) si femeia de serviciu... mari specialisti.

nu stiu care este situatia de la pitesti, dar la valcea a ramas mai mult pleava, cateunul pe ici pe colo. iar cand iti bati joc de oamenii pe care i-ai avut, este greu sa mai vina cineva la tine sa te ajute...

administratorii nu si-au indeplinit atributiile stipulate in hotararea de intrare in insolventa si in legea insolventei.

 

asociatii societatii nu pot aduce aport la capitalul de lucru sau sa mareasca capitalul social. aici ar fi de spus urmatoarele considerente:

pkk - actionarul care vesnic a pus bete in roate si a ajutat statul roman sa aduca societatea in stare de faliment, nu o sa contribuie nici macar cu un zlot sau o centima de zlot la capitalul de lucru sau capitalul social.

statul, in calitate de actionar, nu va mai participa la nicio forma de capital - de lucru sau social - pentru ca legislatia nationala si a uniunii europene ii interzice in mod expres acest lucru, orice tentativa va fi sanctionata ca ajutor de stat nelegal si va obliga statul roman la plata unor amenzi mult mai mari decat sumele aduse ca aport la capitalul de lucru sau capital social.

orice tentativa de modificare a capitalului de lucru sau social va fi blocata de pkk.

actionarii minoritari - altii decat pkk - nu au puterea financiara de a ameliora capitalul de lucru si le-ar aduce prejudicii mai mari.

 

o alta mare problema va fi (in cazul fantezist in care cineva in afara pkk-ului s-ar prezenta la cumparare) colaborarea cu pkk. iar cel care vrea sa cumpere stie deja acest lucru pe care nimeni, dar nimeni din romanica nu vede si nu aude

 

PS:

in timp ce scriu aceste randuri, la europa fm aud corespondenta nicoletei ene in legatura cu actiunile disponibilizatilor la diicot si mistificarile vehiculate de administratorii judiciari... amar, crud si amar. tocmai de aceea sunt mai hotarat decat de obicei sa lupt ca sa ii dau in afara din meseriile pe care le practica in mod abuziv, cu efecte devastatoare asupra tuturor valcenilor.

 

 


Musafir

#21328 Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 18:19

#21327: ueeeee - Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

Chinezul ca sa cumpere OLTCHIM, trebuie sa vina printr-o firma UE, n-are voie sa vina altfel aici. Ori eu n-am auzit pana azi ca au o astfel de firma care exista si indeplinesc toate conditiile caietului de sarcini  chiar asa acum este el facut. Si-au inasprit legislatia chenezii fata de UE si USA, datorita conflictelor din zona, nici cu noii parteneri rusi nu prea au totul Ok, inca sunt discutii chiar daca au anuntat ca au batut palma semnand ca si la Bucuresti niste memorandumuri... PCC a facut pasul inapoi deoarce asteapta sa manance finalul  si afacerile lor s-au mutat cu tot cu piata la fabrica pe care o detin, furand la propriu ce Oltchim a pierdut, ei de fapt spunandu-si pozitia ca nu mai ii intereseaza, si-au atins obiectivul si prin coruptia de aici au reusit performanta de a distruge definitiv tot. Corecta si  pozitia ta fiind foarte reala.

ueeeee

#21329 Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 18:28

#21327: ueeeee - Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

pe pagina http://www.oltchim.ro/uploaded/2013/hotarare%20insolventa_%20legalizata.pdf scrie foarte clar: Fixeaza termenul pentru afisarea tabelului definitiv al creantelor la 24.04.2013.

asa ca ceea ce mistifica administratorii judiciari ca salariile compensatorii s-au introdus la masa credala nu reprezinta decat o mare minciuna. iar cei care mai aveau vre-un fel de indoiala se pot convinge si singuri.

dar, spre fericirea marei mase de inculti si desculti disponibilizati, mai exista si oameni care stiu sa citeasca legile acestei tari.

 


Musafir

#21330 Re: Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 18:36

#21329: ueeeee - Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

Nici nu avea altfel cum deoarece banii (s-a scris de foarte multe ori aici pe petitie) sunt dupa intrarea in insolventa, ORI NIMENI DINTRE DISPONIBILIZATI nu li s-a adus asa ceva la cunostinta si nici in posta n-au primit sa vina la AGA sa discute problema asta,  MINCIUNA POLITICIENILOR fiind de la CERNEV venite si rastalmacite, pana la DEZINFORMAREA FINALA OFERITA PRESEI, UN FALS SI UZ DE FALS. Judecatorul-sindic are parafa si decizia in mana sa. Decizia sa, revine fiecariu disponibilizat si plata de la SC Oltchim SA in regim de urgenta a insolventei, luati toti pasii cum s-a lichidat SC Mentchim SA, tot din insolventa se achita totul la zi, banii nu interesa pe nimeni de unde vin ( de fel din vanzare la bucata a bunurilor..., pot fi aplicate multe metode, pana la executare silita ...etc) la cei indreptatiti fiind achitate sumele restante si toate creantele.


Musafir

#21331 Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 18:48

#21327: ueeeee - Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

"PS:

in timp ce scriu aceste randuri, la europa fm aud corespondenta nicoletei ene in legatura cu actiunile disponibilizatilor la diicot si mistificarile vehiculate de administratorii judiciari... amar, crud si amar. tocmai de aceea sunt mai hotarat decat de obicei sa lupt ca sa ii dau in afara din meseriile pe care le practica in mod abuziv, cu efecte devastatoare asupra tuturor valcenilor."

 

Da , banii sunt foarte importanti pentru fiecare dintre noi dar cel mai tare ma doare umilinta la care ne supun. Modul josnic in care ne-au bagat mana in buzunar si ne-au deposedat de un drept al nostru. Ma doare ca in tara in care m-am nascut, am crescut si am muncit , in tara in care eu imi respect toade indatoririle mele de cetatean si contribuabil sunt furat , sunt talharit de catre stat.

Promit solemn ca nu ne vom oprii aici. Daca in 10 zile nu se va rezolva intr-un mod amiabil , am luat legatura cu inca 12 colegi si vom face cunoscut acest jaf intregii Europe. Vom merge la STRASBOURG in fata Parlamentului European si vom intra in greva foamei, convins fiind ca de data asta vom reusii.

 

 


Musafir

#21333 Re: Re: Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

2014-05-30 19:12

#21260: - Re: Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

#20946: - Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

#20944: - Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

Hai sa fim seriosi dom' Piperea!
Ce valoare are raportul dumneavoastra in fata justitiei ... nu cumva este egal cu ZERO?

Mai mult ... daca doriti: raportul dumneavoastra nu inseamna nimic, oricat te-ai stradui sa-l privesti si orice unghi ti-ai alege. Este lipsit de valoare juridica si dumneavoastra stiti foarte bine acest lucru. Este o insiruire de date preluate din Oltchim -  aparent fara discernamant, labartata, neprofesionist prelucrata, pe cca. 300 de pagini format A4. In mod normal ceea ce este scris in raport putea fi cuprins in maxim 120 de pagini. Raportul este lipsit de consistenta iar 75% din continut cuprinde descrierea procesele tehnologice ale instalatiilor Oltchim, o lista de furnizori de materii prime si o lista de clienti ai produselor fabricate de Oltchim. Si, cand spuneam "aparent fara discernamant", ma intrebam daca nu cumva datele mentionate mai sus (procesele tehnologice, porofoliul de furnizor, portofolil de clenti) nu au constituit cumva o "vanzare" mascata a unor date confidentiale care tin de secretul de serviciu si nu numai. Va rog sa reflectati ... dupa mine miroase a tradare!

Si va mai intreb ceva ... ce valoare are un raport intocmit de o comisie parlamentara in fata justitiei? Tot ZERO.

De ce nu spuneti ca raportul de care faceti atata caz acum - la un an si trei luni de la publicarea lui - a fost deja pus la dispozitia judecatorului sindic si a organelor abilitate sa cerceteze faptele si persoanele incriminate de dumneavoastra.
Ce s-a intamplat? Nu v-a bagat nimeni in seama? Nimeni, din cei abilitati, nu a dat valoarea pretinsa de dumneavoastra acelui raport?

Ca sa nu mai vorbim de ASTRA. Solicitarea dumneavoastra a fost facuta catre ASTRA tot acum un an si trei luni. Si ... la fel; nimeni nu da doi bani pe raportul dumneavoastra. Administratorulspecial al ASTRA va spus in mod clar:
- "administratorii judiciari ai OLTCHIM insista ca raportul intocmit de ei este documentul necesar si suficient pentru aceasta, contrar prevederilor legale;
- am analizat din proprie initiativa dosarul de insolventa al OLTCHIM cu scopul de a determina daca administratorii judiciari au initiat si, eventual, au finalizat o actiune de atragere a raspunderii conducerii OLTCHIM in conformitate cu prevederile Legii 85/2006 privind insolventa;
- in urma analizei, nu am reusit sa identificam o astfel de actiune si pe cale de consecinta vreun drept de creanta castigat de OLTCHIM impotriva membrilor organelor de conducere acoperiti de polita".

SAH MAT dom' Piperea!

Acum fluturati securea razboiului! Pentru ce? Nu cumva vreti sa acoperiti impotenta dumneavoastra in administrarea judiciara a Oltchimului? Sau ... mai este ceva la mijloc ... sa zicem ca deja ati hotarit declararea FALIMENTULUI. Trebuie sa aiba de lucru si FAIRSOLVE?

NOTA - pentru cei care nu cunosc!
FAIRSOLVE - firma care se ocupa cu "tranzacţii cu bunuri rezultate în urma procedurilor de insolvenţă şi executare silită". Firma a fost fondata in anul 2011 si are urmatorii membrii fondatori (ultimii trei "activeaza" in Oltchim):

DRAGOS STANCA        LUCIAN DESPOIU     MIRCEA DEACONU     GHEORGHE PIPEREA    FLORIAN MATEITA

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/lucian-despoiu.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/dragos-stanca.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/mircea-deaconu.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/gheorghe-piperea.jpg...


Musafir

#21334 Atentie disponibilizati! Presa este manipulata si manipuleaza opinia publica.

2014-05-30 19:16

#21331: - Sume datorate de DISPONIBILIZATI

 

"Sute de disponobilizaţi de la Oltchim sunt in pragul unei revolte

Acestia au aflat din fişele fiscale pe 2013 că au primit integral plăţile compensatorii, iar compania chiar a achitat impozitele aferente.

Sute de disponibilizaţi de la Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se plimba de la o instituţie a statului la alta pentru a cere explicaţii. Pe hârtie foştii angajaţi şi-au primit integral salariile compensatorii încă de anul trecut. În realitate au de încasat sume cuprinse între 50.000 şi 80.000 de lei - plăţi compensatorii.

Potrivit adeverinţelor fiscale puse la dispoziţie de ANAF, ei au realizat venituri mari în 2013, motiv petru care mulţi si-au pierdut dreptul la ajutoare sociale sau burse de studii pentru copii. Revoltaţi oamenii au angajat un avocat şi au depus plângeri la DIICOT acuzând conducerea companiei de fals în înscrisuri oficiale.

Reprezentanţii combinatului au declarat că totul este legal chiar dacă impozitele încă nu au fost virate către bugetul statului. Codul fiscal prevede că orice venit care a fost sau urmează să fie plătit să se impoziteze şi să fie raporatat la fisc.

La plecarea din companie în actele muncitorilor au fost trecute sumele ce urmează a fi încasate şi de aceea au apărut ca venituri realizate în 2013.

Salariile compensatorii ale foştilor angajaţii au intrat la masa credală şi nu pot fi fi plătite înainte de privatizarea societăţii de stat anunţată pentru 6 iunie. Combinatul este în insolvenţa şi are datorii de peste 800 de milioane de euro."

SALVATI OLTCHIM

#21335 Atentie disponibilizati! Presa este manipulata si manipuleaza opinia publica.

2014-05-30 19:20

#21334: - Atentie disponibilizati! Presa este manipulata si manipuleaza opinia publica.

Nu mai dezinformati ascultatorii si cititorii EUROPA fm! Nu mai dezinformati opinia publica!

SALARIILE COMPENSATORII ALE FOSTILOR ANGAJATI NU SUNT LA MASA CREDALA.

La masa credala au fost inscrise datoriile avute de OLTCHIM la data de 30.01.2013 catre diversi creditori. Printre acesti creditori se numara si salariatii OLTCHIM existenti la data de 30.01.2013 si care au fost inscrisi la masa credala cu sumele retinute pe statul de plata pentru plata cotizatiilor si ratelor la CAR, aferente perioadei august 2012 - ianuarie 2013 (sume care nu au mai ajuns la CAR ci au fost deturnate de catre conducerea politica de la OLTCHIM in alte scopuri), o suma de pana 80 de lei / salariat - reprezentand "transportul" lunii decembrie 2012 si avansul lunii ianuarie 2013 (reprezentand 40% din salariul cuvenit fiecarui salariat in luna mai sus mentionata).

Salariile compensatorii au fost generate in luna iunie 2013 - deci la cca. 4-5 luni de la intrarea in insolventa si reprezinta creante curente care trebuiau achitate pana in data de 13.06.2014 sau cel mai tarziu pana in data de 10.09.2013.

Nu mai dezinformati ascultatorii si cititorii EUROPA fm! Nu mai dezinformati opinia publica!

SALARIILE COMPENSATORII ALE FOSTILOR ANGAJATI NU SUNT LA MASA CREDALA.

ueeeee

#21336 Re: Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 19:24

#21331: - Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

banii sunt sau nu sunt importanti... sunt doar un mijloc de a trai si cam atata. ceea ce este foarte important si prea putini inteleg este faptul ca principiile de functionare a tarii sunt incalcate fara niciun pic de rusine de catre cei care trebuie sa le respecte si sa le apere.

Luni, pe langa plangerile penale depuse la DNA si DIICOT, trebuie mers si la tribunal si solicitata lista/tabelul definitiv si hotararea primei adunari generale a creditorilor. de asemenea trebuie sa incercam sa discutam si cu comitetul creditorilor pentru a elimina cele doua capuse bdo si cucurigu ca administratori judiciari. de asemenea trebuie sa cerem numirea altui admininstrator special, un om care nu a avut de a face cu ministerul economiei si comertului si cu avas. de fapt avas este groparul societatii prin administrarea pe care a practicat-o in ultimii 10 ani.

o mare lacuna a legislatiei din romania se refera la "decaderea din drepturi" a posesorului, in acest caz statul roman, care nu a administrat corect si eficient ceea ce noi toti cetatenii i-am incredintat si se numeste generic proprietatea statului (a noastra a tuturor sau a nimanui)

si, culmea, la stana oltchim a fost pus paznic lupul din avas, colegul lui rodin traicu- groparul RAAN turnu severin si al oltchim-ului, domnul stanescu.

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-30 19:27


ueeeee

#21338 salarii compensatorii la masa credala

2014-05-30 20:01

daca salariile compensatorii au ajuns la masa credala ar fi trebuit ca disponibilizatii sa fie instiintati in scris, personal, fiecare disponibilizat in parte. asteptam pana luni la ora 10 sa vina piperea personal cu instiintarea la dna. si cu tabelul suplimentar... hahaha
abureli...
sunt disperati si o vor lua in barba.

cat despre lipsa disponibilitatilor banesti de care sufera societatea, este o alta barba...
il asteptam pe domnul piperea, balan, stanescu si restul de cucurigi de la oltchim sa dovedeasca faptul ca ei nu au mai facut plati de la 14 iunie 2013.


nu uitati ca ei pot declara in presa si faptul ca pe luna s-a nascut o societate comerciala unicat, oltchim s.p.v. curata ca lacrima de crocodil.

actele vorbesc.
denaturarea sensului legii arata reaua credinta astfel ajungandu-se la abuzul in serviciu si la fraudarea legii.

poate ca mai citeste cineva si ce a postat inalta curte de casatie pe site-ul ei referitor la fraudarea legii si sentinta data in... culmea culmilor, tribunalul valcea.

om fi noi prosti, dar suntem multi.
ueeeee

#21339 Re: Re: Re: Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

2014-05-30 20:48

#21333: - Re: Re: Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

dragul meu,  te rog nu mai posta lucruri deja perimate. daca vrei sa ajuti societatea oltchim si disponibilizatii, posteaza si lucruri noi.

desi repetitio este mater studiorum, in cazul asta repetitio est mater fanaticus.


Musafir

#21340 Angajaţii de la Oltchim sunt în prag să explodeze! Au primit banii doar pe hârtie Mai mult: http://

2014-05-30 21:21

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/angajatii-oltchim-prag-explodeze-primit-banii-hartie-494328.html

http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/03-oltchim_2caf234ae5.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sute de disponibilizaţi de Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea sunt în pragul unei revolte după ce au văzut că pe fişele fiscale pe 2013 scrie că şi-au primit integral plăţile compensatorii, dar ei susţin că nu au încasat aceşti bani.

De trei zile, oamenii se plimbă de la o instituţie a statului la alta pentru a cere explicaţii, însă în zadar.

“Pe hârtie ne-am primit integral salariile compensatorii încă de anul trecut. Scrie negru pe alb pe fişele fiscale. Am fost daţi afară o mie de oameni şi fiecare are de primit între 50.000 şi 80.000 de lei plăţi compensatorii, dar n-am văzut un leu!”, ne-a declarat Nonica Subţirelu, una dintre persoanele disponibilizate.

În acest timp, reprezentanţii combinatului au declarat că totul este legal.Codul Fiscal prevede că orice venit care a fost sau urmează să fie plătit să se impoziteze şi să fie raportat la Fisc.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/angajatii-oltchim-prag-explodeze-primit-banii-hartie-494328.html#ixzz33Ei6ZqWP

FLUTURAS SALARIU IUNIE

#21341 ULTIMUL FLUTURAS AL DISPONIBILIZATULUI

2014-05-30 21:27

IN ULTIMUL FLUTURAS PRIMIT DE LA OLTCHIM SE VEDE FFF CLAR CA AFOST PLATIT IMPOZITUL LA SUMA SALARIILOR COMPENSATORII.DESPRE CE VORBIM?DECI STIATI DE 10 LUNI ASTA.


Musafir

#21342 Disponibilizații de la Oltchim au primit „compensatoriile” doar pe hârtie

2014-05-30 21:35

http://beta.evz.ro/disponibilizatii-de-la-oltchim-au-primit-compensatoriile-doar-pe-hartie-.html

http://beta.evz.ro/image-original-605-388/cache/2014-05/10-oltchim-gm-465x390.jp...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sute de foști angajați ai combinatului din Râmnicu Vâlcea sunt în pragul unei revolte după ce au afl at din fi șele fi scale pe 2013 că și-au primit integral plățile compensatorii promise de administratorul judiciar, când de fapt nu au încasat niciun leu.

În vara anului trecut, administratorul judiciar a promis salariaților de la Oltchim că cei care vor fi disponibilizați vor primi plăți compensatorii. Ca urmare a acestor asigurări, 60% dintre cei care au fost dați afară au plecat de bunăvoie.

Cu jalba-n băț

Până acum, oamenii nu au văzut niciun ban din zecile de mii de lei promise, însă s-au trezit că nu mai pot beneficia de protecție socială deoarece plățile compensatorii au fost înregistrate la Fisc. „Din acte rezultă că am încasat 79.000 de lei. În realitate eu n-am văzut un leu din acești bani”, spune Nicolae Burdoază, fost angajat de la Oltchim.

Bărbatul a trebuit să prezinte adeverință de venit pentru a putea beneficia de ajutor social. „Din cauza acestui act oficial, mi-a fost respins dosarul de ajutor social. Șase oameni trăim din venitul meu în completare, care este de 1.000 de lei“, adăugat vâlceanul.

Ca și alți foști colegi, el umblă de trei zile de la o instituție a statului la alta pentru a cere explicații. Ca să își facă dreptate, oamenii au angajat un avocat și au depus plângeri la DIICOT, acuzând conducerea Oltchim de fals în înscrisuri oficiale.

Cum s-a ajuns aici

La plecarea din companie, în actele muncitorilor au fost trecute, conform Codului Fiscal în vigoare, sumele ce urmează a fi încasate și de aceea au apărut ca venituri realizate în 2013. Numai că plățile urmau să fie efectuate către beneficiari la privatizarea combinatului, anunțată pentru 6 iunie 2014, sau atunci când vor exista resurse financiare suficiente, ele fiind înscrise la masa credală. „Ar fi trebuit să primească plățile compensatorii pe 14 iunie 2013, când au fost concediați, dar au acceptat ca sumele să fie înscrise la masa credală”, a declarat pentru EVZ liderul sindical Mihai Diculoiu.

 

Cu legea în mână

Pe de altă parte, președintele Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență, Arin Stănescu, spune că nu ar fi trebuit ca Oltchim să le elibereze acele adeverințe de venit foștilor angajați. „Eu nu aș fi eliberat asemenea adeverințe. Până nu se vinde compania, despre ce plăți vorbim? Cât timp oamenii nu au încasat efectiv banii, cei de la Fisc nu trebuiau să considere plățile compensatorii ca venituri”, ne-a explicat Arin Stănescu.

Reprezentanții Oltchim spun că au respectat legea și că, dacă nu ar fi înregistrat acele venituri, la momentul privatizării, disponibilizații nu ar mai fi putut primi plățile compensatorii. (A contribuit Simona Tapalagă)

http://www.evz.ro/uploads/2014-05/anaf_2.jpg...



Musafir

#21343 reporter corupt

2014-05-30 21:38

Din cate vad eu aici... la europa fm ,la romania tv, la libertatea.ro, la evz.ro... la cate mai stiu eu ce publicatii numai un reporter scrie...nicolete ene..pai ce se intampla aici???...e manipulareee!!!!


Musafir

#21344 Re: ULTIMUL FLUTURAS AL DISPONIBILIZATULUI

2014-05-30 21:39

#21341: FLUTURAS SALARIU IUNIE - ULTIMUL FLUTURAS AL DISPONIBILIZATULUI

Ai dreptate daca este asa, dar chestia cu fluturasii sti si tu ca e relativ, mai ales ca se pleca acasa, nimeni nu a mai stat sa primeasca ultimul fluturas, avand mult de alergat dupa alte hartii de disponibilizare. Normal asa este, sa ni se fi inmanat si ultimul fluturas... a fost greu ... inclusiv agitatia respectiva, muuulte hartii, unele s-au gresit, au fost refacute...

ueeeee

#21345 Re: ULTIMUL FLUTURAS AL DISPONIBILIZATULUI

2014-05-30 21:39

#21341: FLUTURAS SALARIU IUNIE - ULTIMUL FLUTURAS AL DISPONIBILIZATULUI

ai primit fluturasul prin posta? sau l-ai primit din mana lui piperea? poate a venit alin cu el la tine la usa. la mine nu a fost si nici prin posta nu l-am primit. poate eram plecat in vacanta in tahiti...

mai taci dracului ca nu ai primit niciun fluturas

imi pare rau ca trebuie sa scriu asa ceva: ai semnat undeva de primirea fluturasului?

s-a grabit piperea sa iti trimita prin posta fluturasul, cu confirmare de primire?


Musafir

#21346 Re: reporter corupt

2014-05-30 21:41

#21343: - reporter corupt

Este corespondet regional de Valcea si are drept de informare la mai multe locatii in presa centrala, nu e ilegal, e prost informata de altii.


Musafir

#21347 reporter corupt

2014-05-30 21:44

cine ii da acest drept de informare la mai multe locatii in presa centrala???? cate de reale sunt informatiile???..este total ilegal si trebuie facuta o plangere.!!!!NU A VERIFICAT SURSA si nici nu poate da informatii la mai multe publicatii

Musafir

#21348 Re: reporter corupt

2014-05-30 21:46

#21347: - reporter corupt

Trebuie intrebata personal, dar am aflat ca toata presa a primit din partea statului roman informatia asta, unu ca Persu, Cilea, Cornoiu...toti golanii de aici. Aaaa sa nu uit CERNEV, mai stiti cand a fost Gerea si cu el de fata dezinforma, ministru de atunci ramanad uimit ce aparator are....


Musafir

#21350 PT.UREEE

2014-05-30 22:06

TOTI DISPONIBILIZATII DIN PITESTI AU PRIMIT ULTIMUL FLUTURAS,DOMNULE UREEE