Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#21280 Re:

2014-05-30 06:58

#21279: unul caruia ii este sila de voi -

Noroceleeeeeeeeeeee sunt buni ma banii din platile compensatorii ale amaratilor de disponibilizati?

Scarbele dracului ordinare.

Ai ajuns si tu mare director peste un morman de fiare vechi.

Raspunsuri

de la ana la caiafa

#21281 Re: Re:

2014-05-30 07:25:43

#21280: - Re:

sa il scuzi pe norocel, nu mai este director. e doar un amarat de sef de centru de cercetare (cu acelasi salariu, desigur). dar sa afli de la mine, nu s-a suparat cand a luat banii tai si ai disponibilizatilor. nici gasca lui de protejati de la investitii, ctc, cercetare, etc. de altfel nici nu este strain de o gramada de porcarioare si musamalizari de abuzuri ale subalternilor lui la adresa altora. asa ca nu ai de ce sa te superi. abuzul este la el acasa in oltchim.

acelasi lucru este valabil si la directia de resurse umane. acolo sunt adapostiti cei mai inversunati copii ai lui andreescu: dinu si pirnea - incompetenti pana in panzele albe. dar ce sa-i faci cand pupincurismul este politica zilelor noastre...

poate crezi ca in directia comerciala este altfel, sau poate la productie, sau poate la transporturi?

nu dragul meu, este o magarie generala, abuzuri peste abuzuri in tot oltchimul. o gasca de incompetenti sfasie viata cotidiana a societatii.

si pentru cei care nu vor falimentul oltchimului: vreti sa lasati in viata acesti mizerabili, ei v-au dat afara din oltchim. voi trebuie sa ii dati afara de acolo. politicienii nu vor decat voturi si bani, iar daca politrucii astia, membrii de partid cotizeaza, ce mai conteaza. iar banii vostrii, concedii si salarii compensatorii, sunt tocmai buni ca ei sa supravietuiasca. voi, sa va duceti la dracu', ca voi nu contati!