Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#19971

2014-04-23 16:07

Hip, Hip, URA de trei ori PROST. Ba asta de te numesti ION D PPP,ba da chiar esti prost, te suparasi ca proasta in baie(te uitasi intre picioare si nu sti ce esti) si te apuci sa dai foc la casa, au avut drepatate uni ca va adunarati toti prosti in batatura la Tigan. Ba tu esti ca si cainele cand te lingi intre picioare si te intrebi oare ce fac DAU sau IAU.Ce solutie salvatoare ai gasit sa redresezi Oltchimul,chiar santeti o adunatura de cretini la SVO.

Raspunsuri


Musafir

#19972 De la Cernev citire: "Din 2000 de angajați vor mai rămâne 600”.

2014-04-23 18:01:43

#19971: -

Sa nu ne mai ascundem dupa deget ... stam foarte rau si nu cred ca ne mai salveaza cineva pentru ca "cineva" nu a vrut ca OLTCHIM - ARPECHIM sa functioneze, sacrificand oamenii din doua judete!

http://www.infopuls.ro/index.php/politic/384-combinatul-oltchim-mai-are-doar-sase-directori-directorul-general-marius-parvu-a-fost-schimbat-din-functie

Combinatul Oltchim mai are doar șase directori. Directorul general Marius Pârvu a fost schimbat din funcție.

http://www.infopuls.ro/images/combinatul_oltchim_copy_copy.JPG...

Potrivit noii organigrame, funcția de director general al Oltchim se desființează, iar Marius Pârvu se întoarce la Arpechim Pitești. Administratorul special Bogdan Stănescu va îndeplini și atribuțiile directorului general, iar combinatul va avea un director general adjunct în persoana lui Victor Avram, despre care sindicaliștii spun că este unul dintre finii lui Constantin Roibu, fostul manager al Oltchim.

Printre cei care își mențin funcția de director în Oltchim se numără Mihai Tălpășan, Armand Spiru și Alin Zmeu. De asemenea, compartimentul Resurse Umane va fi condus de Diana Munteanu, persoană care nu a lucrat până acum în combinat. Schimbarea directorului general cu 30 de zile înainte de scoaterea la vânzare a Oltchimului îi nemulțumește pe unii dintre sindicaliști.

„Ni s-a confirmat că nu vom avea director general și că prerogativele de director vor fi preluate de către administratorul special care a venit o dată la trei săptămâni în combinat. Aici se fac eforturi fantastice ca toate materialele să fie trimise la semnat, se scanează, se trimit la București, e o întreagă tevatură pentru că cel care trebuie să semneze nu este aici. Se blochează funcționarea combinatului. Victor Avram, director de mentenanță va avea și prerogative de director general adjunct. Această organigramă blochează repornirea altor secții prin unificarea celor care funcționeză”, a declarat Corneliu Cernev, liderul Sindicatului Victoria Oltchim.

Sindicalistul este convins că se dorește falimentul combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea.

„Noi considerăm că prin modificarea acestei organigrame nu se dorește altceva decât realizarea unor jocuri politice pentru blocarea acestui proces de privatizare.
Se fac jocuri murdare pentru că nu se întâmpla nimic dacă mai așteptau cu domnul Pârvu la conducere încă 30 de zile până la privatizarea din luna mai.
Societatea este blocată, cred că se dorește ca acest combinat să dea faliment și anumite persoane să închirieze cele trei secții care funcționează și acum.
Din 2000 de angajați vor mai rămâne 600”
, declară Corneliu Cernev, liderul Sindicatului Victoria Oltchim.

Reprezentanții Ministerului Economiei văd lucrurile într-un mod diferit și se declară optimiști în ceea ce privește privatizarea Oltchim.

„Nu știu de ce sunt nemulțumite sindicatele că se schimbă un director. Domnul Pârvu rămâne în combinat, în aceeași echipă, dar va avea și alte atribuții. Domnul Stănescu va sta zi de zi aici, la Oltchim, iar domnul Avram va fi director general adjunct. Se dorește privatizarea Oltchim în sistem integrat. Există și un al treilea investitor interesat de Oltchim, este o companie tot din China”, a spus Maricel Popa, secretar de stat în Ministerul Economiei.

Nemulțumiți de situație, sindicaliștii din Oltchim și Arpechim vor merge în aceste zile la Ministerul Economiei pentru a discuta cu ministrul Constantin Niță. Combinatul din Râmnicu Vâlcea va fi scos din nou la vânzare în data de 16 mai 2014.