Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Noi

#19662 SOMNUL NAȘTE MONȘTRII

2014-04-12 06:40

Va bucurați de ordonanța ca si cum asta rezolva situația locurilor de munca. Uitati-va dincolo de munți cum înflorește tara.
Sudul, in schimb, moare încet dar sigur. Fratilor: competenta, responsabilitatea , profesionalismul si MUNCA sunt singurele ingrediente care pot salva situația OLTCHIM. Atâta timp cât acceptati sa va conducă cei ce va conduc si niște pseudo sindicate create numai pentru a va dezbina si manipula, nu o sa se întâmple nimic. Ați ajuns niște legume si spun asta pentru ca numai aveți sânge in vine si nici puterea sa va ridicati împotriva diletantilor.
Va este frica. Frica omoară creierele. Va este teama de cel de lângă voi. Suntem in coma profunda. Ne-a luat Dumnezeu mințile !
Nu avem un lider care sa ne conducă pe drumul cel bun si sa folosească forța noastră, a celor 2300.


Raspunsuri

petrochimistul

#19663 Re: SOMNUL NAȘTE MONȘTRII

2014-04-12 09:00:18

#19662: Noi - SOMNUL NAȘTE MONȘTRII

N-avem sange in instalatie. D-aia isi permite oricare zdreanta  sa ne jigneasca si sa se creada buricul oltchimului, si incearca sa se intituleze cu ajutorul  minciunilor. liderul sindicalistilor din oltchim.

-Ne trebuie unul dintre noi destul de nepatat si necompromis. sa-l punem in fruntea sindicatului. ca astia vechi. au demonstrat cu varf si indesat de ce sunt in stare,  ne-am saturat sa fim vanduti de betivi.tambalagii. etc.