ALĂTURI DE PASTORUL VLADIMIR PUSTAN

Quoted post

Lucian

2014-04-02 05:52

Fiti realisti, macar de data asta, adevarul il cunoaste doar fratele Pustan si Dumnezeu, cei care va incumetati sa semnati aceasta petitie o faceti "pe baza unor zvonuri ȘI NU PE BAZA UNOR ARGUMENTE ȘI MOTIVE BINE ÎNTEMEIATE" exact cum este scris in prezentare de insusi initiatorul ei probabil, cand vorbeste de conducerea cultului. Daca lucrurile nu sunt asezate bine la nivel de conducere a cultului, aceasta o va dovedi insusi Dumnezeu, daca mai credem si ce scrie Biblia bineinteles...e mai usor sa dam crezare la alte comentarii decat la insusi Cuvantul Domnului...Fiti intelepti si lasati pe Dumnezeu sa'si faca partea Lui!

Raspunsuri

Musafir

#46 Re:

2014-04-05 00:45:13

#35: Lucian -

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Nu cred ca ai vrea sa simti pe pielea ta ce inseamna mainele murdare celor din conducerea cultui. Asa prospera, strang averi  , si conduc mintea altora mai spiritulai,,, ASAsunt cei din cult pe pocainta altora lor le merge tot bine, si de zici ceva impotriva lor vezi Doamne te-ai legat de sfinti, esti razvratit sau nepocai... OF oare cand se va face o schibare , oare cand ne folosim fiecare mintea care ne-a dato Dumnezeu? Niciodata cu atitudini de genu "Lasa ca rezova Dumnezeu" NICIODATA.

Asa gandeam si eu ca tine odata pana m-am convins. Bine ar fi sa inveti din experienta altora.