Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#18884 ARE DREPTATE MIHAI NEAMTU. UNDE ESTE PONTA?

2014-03-29 19:57

#18883: - CE SPUNE PRESA DIN GIURGIU - ORASUL DE BASTINA AL "MARELUI" PIPEREA DESPRE OLTCHIM?

https://ro.stiri.yahoo.com/mihail-neam%C5%A3u-dup%C4%83-un-nou-e%C5%9Fec-%C3%AEn-procesul-090300558.html

 

Mihail Neamţu: După un nou eşec în procesul de privatizare a Oltchim, Ponta a stat ascuns de presă

Preşedintele Noua Republică, Mihai Neamţu a declarat vineri seară că noua tentativă de privatizare a Oltchim a fost un eşec total, iar vinovat de acest lucru se face premierul Victor Ponta, care a stat ascuns de presă în ziua cu pricina.

Vineri a fost altă zi neagră pentru Oltchim. Niciunul din cei patru potenţiali investitori care achiziţionaseră caietul de prezentare pentru privatizarea Oltchim, care se află în insolvenţă de la începutul anului 2013, nu a depus oferta angajantă în termenul limită, o parte dintre aceştia solicitând un nou termen, de 30 de zile, potrivit consorţiului de administratori judiciari ai combinatului petrochimic.

„Eşec total în noua tentativă de privatizare a Oltchim. Până la termenul de depunere a ofertelor nu s-a prezentat niciun cumpărător. Nici rus, nici chinez, cum ne tot abureau oficialii guvernului. Ştiţi cine a îngropat definitiv acest combinat? Victor Ponta, cel care, în vara lui 2012, în loc să încerce o privatizare serioasă, i-a permis lui Dan Diaconescu să participe, „pe persoană fizică”, la licitaţie, deşi ştia că liderul PP-DD nu vrea decât să facă circ. Ponta a vrut să-i facă publicitate lui Diaconescu, ca să fure din voturile opoziţiei de dreapta, la alegerile parlamentare din iarna lui 2012. Un joc inconştient, care a distrus orice perspectivă ca un investitor serios să se apropie de acest combinat”, a declarat Mihai Neamţu.

Urmează probabil închiderea definitivă, mii de şomeri, iar oraşul Râmnicu Vâlcea rămâne fără principala sursă de venit.

Vineri, 28 martie, premierul Victor Ponta nu a avut nicio activitate publică. Nici o apariţie televizată. A stat ascuns”, a adăugat Neamţu.

Raspunsuri


Musafir

#18885 Re: ARE DREPTATE MIHAI NEAMTU. UNDE ESTE PONTA?

2014-03-29 20:03:05

#18884: - ARE DREPTATE MIHAI NEAMTU. UNDE ESTE PONTA?

cred eu fota ca vom intra in puscarieee, ZAUUUUUUUUUUUUUUU TRADATORILOR,MIE NU MI ESTE FRICAAAAAAAAAAAAAA.PT CA EU SINT GANTOI


Musafir

#18888 ARE DREPTATE MIHAI NEAMTU. UNDE ESTE PONTA?

2014-03-29 21:07:46

#18884: - ARE DREPTATE MIHAI NEAMTU. UNDE ESTE PONTA?

CHIAR DACA NU A APARUT IN PUBLIC DUPA ESECUL PRIVATIZARII OLTCHIM, VICTOR PONTA A TRANSMIS "UN MESAJ" SALARIATIILOR SI DISPONIBILIZATIILOR DE LA OLTCHIM. IATA MESAJUL!

https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQCmGKWzrHwYHo2r&w=398&am...