Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#18809 Re: Re: Re: Re: Verdict final: 6 luni ... sa treaca si europarlamentarele, sa treaca si prezidential

2014-03-28 17:21

#18807: - Re: Re: Re: Verdict final: 6 luni ... sa treaca si europarlamentarele, sa treaca si prezidentialele!

LASAMAAAAAA SA CITESC AMENINTAREA ACELEI SCIRBEEEEEEEEEEE,,,,,,,,,,,INTELEGI  OMULEEEEEEEE,EU SINT ,,,,,,,FOTAAAAAAAAAAAA

Raspunsuri


Musafir

#18810 Interes ZERO din partea investitorilor pentru Oltchim. Management Oltchim = ZERO BARAT.

2014-03-28 17:30:35

#18809: - Verdict final: 6 luni ... sa treaca si europarlamentarele, sa treaca si prezidential

http://incomemagazine.ro/articole/interes-zero-din-partea-investitorilor-pentru-oltchim

Publicat de Iacob Raileanu la 28 martie 2014, 18:16

Interes ZERO din partea investitorilor pentru Oltchim

Niciun investitor nu a depus ofertă de cumpărare a acţiunilor deţinute de Oltchim SA la Oltchim SPV până la data limită, consorţiul de administratori judiciari urmând să convoace adunarea creditorilor şi să supună aprobării repetarea procedurii cu un nou termen.

Termenul limită de depunere a ofertelor a expirat vineri, la ora 11:00.

Un număr de patru potenţiali investitori a achiziţionat caietul prezentare care detaliază procedura şi etapele vânzării fluxului de producţie al Oltchim.

"După expirarea termenului limită, a fost depusă o ofertă din partea unui potenţial investitor. Urmărind prevederiie caietului de prezentare, oferta depusă peste termen nu a fost luată în considerare şi urmează să fie returnată", se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori de consorţiul de administratori judiciari ai Oltchim.

În luna decembrie a anului trecut, Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al Oltchim, a înfiinţat o nouă firmă, denumită Oltchim SPV, care a preluat activele combinatului chimic. Activele Oltchim SPV sunt evaluate la 305,24 milioane de euro , valoare care nu reprezintă limita maximă de preţ.

"O parte dintre investitori, interesaţi de funcţionarea în sistem integrat a combinatului Oltchim cu rafinăria Arpechim, au solicitat un nou termen de 30 de zile, motivat de orizontul de timp în care estimează că vor finaliza negocierile care le garantează preluarea rafinariei odată cu Oltchim SPV", se spune în comunicat.

Consorţiul de administratori judiciari va convoca adunarea creditorilor şi va propune repetarea procedurii cu un nou termen limită de depunere a ofertelor angajate.