Pe banii mei, vreau contract de sănătate !

Quoted post

musafir nepoftit

#74

2014-03-16 06:14

pentru 65
Cine sa modifice textul? Medicii de familie, care in general au aceatsa formula de exprimare caracteristica celor ce ,,nu au prea dat pe la scoala"?
Ia uitati-va pe la televizor si vedeti-i pe reprezentantii lor cum se exprima: ,,I-am zis la domnul ministru sa..." in loc de i-am zis domnului ministru, ,,i-am trimis la presedintele de la Casa de Asigurari hartiile" in loc de i-am trims presedintelui casei de asigurari, etc

Raspunsuri


Autorul acestei petitii

#77 Re:

2014-03-17 16:34:12

#74: musafir nepoftit -

Cred că am dat suficient răgaz musafirului 65 să descopere singur că formularea respectivă face parte din formatul site-ului și apare automat în toate petițiile de aici. De altfel, singurele porțiuni editabile ale oricărei petiții sunt titlul și conținutul ei.Pentru că văd cum confuzia devine molipsitoare, asemenea virozelor de primăvară, complicându-se și cu suprainfecție de grobianism, vă rog, stimați musafiri ''bolnavi'', să luați legătura cu administratorul site-ului, singurul deținător al ''tratamentului'' necesar domniilor voastre.

critic

#79 Re:

2014-03-17 18:17:16

#74: musafir nepoftit -

Verificati-va textul inainte de a emite ineptii!Niciodata, uitandu-ma "pe la televizor" nu am "vazut cum se exprima" reprezentantii medicilor de familie!

Dupa aceea urmati sfatul de a avea un abdomen plat, sfat aflat tot in subsolul petitiei!

Rai mai sunteti! Unde este rautate se mai gasesc si alte "calitati"!